Ο αναλυτής CNBC προβλέπει ότι η τιμή «Bitcoin πρόκειται να εκραγεί» επικαλούμενη το ETF Buzz

Τιμή Bitcoin

Ο αναλυτής της Cryptocurrency, Ran Neuner, φιλοξενεί την παράσταση του CNBC Crypto Trader, πιστεύει ότι οι τιμές των BTC “πρόκειται να εκραγούν”, επικαλούμενοι το bullish market buzz σχετικά με τη βραχυπρόθεσμη πιθανότητα ενός εγκεκριμένου από την SEC bitcoin ETF.

“Απλά αγόρασα bitcoin για τους γονείς μου. Είναι πολύ προφανές ότι πρόκειται να εκραγεί “, ανέφερε ο Neuner στις 7 Οκτωβρίου.

Η Neuner δήλωσε ότι η αυξανόμενη προσδοκία ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα μπορούσε σύντομα να εγκρίνει ένα ETF bitcoin θα μπορούσε να στείλει τις τιμές μέσω της στέγης.

Αντίστροφη μέτρηση έως την Προθεσμία SEC

Ο Neuner, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επενδύσεων κρυπτογράφησης Onchain Capital, σημείωσε ότι γύρω στο περασμένο έτος, η BTC σημείωσε άνοδο στις αναφορές ότι θα ξεκινήσει ένα συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης με διακανονισμό μετρητών.

Ο Neuner υποστήριξε ότι η έγκριση από το SEC για ένα ETF bitcoin θα ήταν πολύ μεγαλύτερη είδηση ​​από μια συμβόλαιο μελλοντικής εκπλήρωσης και θα είχε πιο δραματικό αντίκτυπο στην αγορά.

Ο αντιπρόσωπος κρυπτογράφησης του CNBC έτρεξε neuner
Ο Ran Neuner είναι αναστατωμένος για το bitcoin. Πίστωση: CNBC

“Πέρυσι, γύρω στο χρόνο, η BTC πήγε από $ 6.691 (11 Νοεμβρίου) σε $ 20.000 (Δεκέμβριος 17) σε 5 εβδομάδες”, ανέφερε η Neuner. “Αυτό στο πίσω μέρος της προσδοκίας και την έναρξη ενός συμβολαίου μελλοντικής εκπλήρωσης συμβολαίου BTC σε μετρητά.”

Συνέχισε: “Ένα ETF είναι μια πολύ μεγαλύτερη συμφωνία και απαιτεί την πραγματική αγορά του BTC. 2 εκκρεμούν προθεσμίες αποφάσεων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. ”

Τούτου λεχθέντος, οι προβλέψεις από οποιονδήποτε εμπειρογνώμονα κρυπτογράφησης θα πρέπει να εξετάζονται προσεκτικά. Επειδή ο κλάδος εξακολουθεί να είναι νέος και μη ρυθμιζόμενος, υπάρχουν πολλοί απρόβλεπτες παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τις τιμές.

Λάβετε υπόψη ότι τον Φεβρουάριο του 2018, ο Ran Neuner προέβλεψε ότι η BTC θα φτάσει τα 50.000 δολάρια μέχρι το τέλος του έτους. Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται ότι αυτή η πρόβλεψη είναι ρεαλιστική δεδομένων των σημερινών συνθηκών της αγοράς.

Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει θέσει προθεσμία στις 5 Νοεμβρίου για να αναθεωρήσει τις εννέα εφαρμογές του ETF. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο CCN, ορισμένοι ειδικοί της αγοράς προβλέπουν ότι ένα ETF bitcoin είναι πιθανό να εγκριθεί στις αρχές του 2019.

Τον Ιούλιο του 2018, η SEC απέρριψε τη δεύτερη προσπάθεια των διδύμων του Winklevoss να ξεκινήσει ένα χρηματιστήριο που διαπραγματεύεται σε χρηματιστήριο που παρακολουθεί την τιμή του bitcoin. Ο οργανισμός είχε απορρίψει την πρώτη αίτηση του Cameron και του Tyler Winklevoss τον Μάρτιο του 2017.

Ενώ η αγορά εικονικού νομίσματος υποχώρησε το καλοκαίρι, αρκετές βασικές εξελίξεις θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για ένα βραχυπρόθεσμο ράλι και μια μακροπρόθεσμη πορεία της αγοράς.

Η Yale επενδύει σε δύο ταμεία κρυπτογράφησης

Το Πανεπιστήμιο Yale – του οποίου η χρηματοδότηση ανέρχεται σε 29 δισεκατομμύρια δολάρια – επενδύθηκε πρόσφατα σε δύο κεφάλαια επιχειρηματικών κεφαλαίων κρυπτογραφημένα.

Με αυτόν τον τρόπο, το Yale έγινε το πρώτο πανεπιστήμιο που επένδυσε σε κρυπτοσυχνότητες, σε ένα σημάδι ότι οι θεσμικοί επενδυτές αρχίζουν να υιοθετούν τα ψηφιακά νομίσματα ως επενδυτικά οχήματα.

Ενώ η κατανομή του Yale σε κρυπτογράφηση είναι φέουρα μικρή, ακόμη και το 1% της κατανομής θα πλησιάσει ένα εκπληκτικό ποσό των 290 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι αναλυτές αναφέρουν ότι η εισβολή του Yale σε εικονικά νομίσματα θα προκαλέσει αναμφισβήτητα μια αλυσιδωτή αντίδραση που θα μπορούσε να ανοίξει τα παράθυρα για άλλους θεσμικούς επενδυτές να αρχίσουν να χρεώνουν χρήματα σε κρυπτογραφικά κεφάλαια.

Τα κορυφαία πανεπιστήμια τυπικά αντιγράφουν τι κάνουν οι συνομήλικοί τους, οπότε αν ένα τεράστιο αποθεματικό σηματοδοτεί ότι η κρυπτογραφία αξίζει τον κόπο, άλλοι θα παπαγάλουν τις κινήσεις τους.

CIO: Επενδύσεις “Mentality αγέλης” θα αναλάβει

Τον Απρίλιο του 2018, ο Ari Paul – ο επικεφαλής επενδυτής της κρυπτοκοινωνικής επιχείρησης BlockTower Capital – δήλωσε ότι ήταν “αναπόφευκτο” ότι πολλά υπερ-πλούσια πανεπιστήμια θα ξεκινήσουν να επενδύουν σε κρυπτοσυχνότητες φέτος.

“Νομίζω ότι είναι αναπόφευκτη από μερικές γωνίες”, είπε ο Παύλος. “Ακόμη και αν ποτέ δεν το πιστεύουν ως κατηγορία χρημάτων, είναι αρκετά έξυπνοι για να αναγνωρίσουν την ευκαιρία της άλφα.”

Ο Ari Paul, πρώην διευθυντής χαρτοφυλακίου του Πανεπιστημίου του Σικάγο, δήλωσε ότι αρκετά συνταξιοδοτικά ταμεία και πανεπιστημιακά επιδόματα άρχισαν να ερευνούν κρυπτο-επενδύσεις ήδη από το 2015.

“Οι δωρεές θα μπορούσαν να τραβήξουν τη σκανδάλη ανά πάσα στιγμή,” είπε ο Παύλος. “Είναι στο φράχτη.”

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.