Ο όγκος Bitcoin αυξάνεται σχεδόν στο 30% καθώς η τιμή ξεπερνά τα $ 6.550

bitcoin τιμή
Η Bitcoin, η πιο κυρίαρχη κρυπτογράφηση στην παγκόσμια αγορά, σημείωσε απότομη άνοδο του όγκου της από 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε 2,53 δισεκατομμύρια δολάρια στο CoinCap.io.

Στο Coinmarketcap, ο όγκος του Bitcoin αυξήθηκε από 3,2 δισεκατομμύρια σε 3,8 δολάρια. Η διαφορά μεταξύ του όγκου του BTC που αναγράφεται στο CoinCap.io και στο Coinmarketcap προέρχεται από το σύστημα του CoinCap.io, το οποίο δεν λαμβάνει ημερήσιο όγκο συναλλαγών από ανταλλαγές που υπάρχουν υπόνοιες ότι έχουν φουσκωμένους αριθμούς.

Ο τόμος ήταν το μεγαλύτερο θέμα

Καθ ‘όλη τη διάρκεια των τελευταίων επτά ημερών, η CCN δήλωσε με συνέπεια ότι ο μικρός όγκος της Bitcoin δημιούργησε ένα σοβαρό ζήτημα για την υπόλοιπη αγορά. Παρόλο που οι μάρκες άρχισαν να ξεκινούν κάποια μεγάλα κέρδη στις 8 Οκτωβρίου, η έλλειψη δυναμικής για τη BTC εμπόδισε την αγορά να ξεκινήσει μεγάλα κέρδη προς τα πάνω.

Για τον περισσότερο από τον Οκτώβριο, ο Bitcoin ήταν μεροληπτικός, με αποδυνάμωση του επιπέδου στήριξης των 6.500 δολαρίων και συνεχή επίδειξη χαμηλής δραστηριότητας στην αγορά.

Ο Edward Morra, τεχνικός αναλυτής στον κλάδο κρυπτοαναλογισμού, ανέφερε αυτή την εβδομάδα ότι ο Bitcoin είχε καταγράψει το χαμηλότερο όγκο το 2018 . Η απρόβλεπτη πτώση του όγκου του Bitcoin σήμαινε ένα από τα δύο πράγματα. είτε η αγορά αποδεικνύει την κόπωση του πωλητή είτε οι έμποροι απλά δεν διαπραγματεύονται στην αγορά ανταλλαγής κρυπτοσυχνότητας λόγω της αβεβαιότητας στην αγορά.

“Αυτός είναι ο χαμηλότερος ημερήσιος όγκος που καταγράφηκε σε περισσότερο από ένα χρόνο τουλάχιστον (όσο θα μπορούσα να συμπιεστούμε στο γράφημα αφήνοντας ευανάγνωστο το γράφημα) ενώ αιωρούσαμε γύρω από το POC ολόκληρου του 2018. Αυτός είναι ο συνδυασμένος όγκος από διάφορες ανταλλαγές”, δήλωσε ο Morra .

Είναι πιθανό ότι ένας συνδυασμός των δύο παραγόντων επηρέασε τη βραχυπρόθεσμη τάση των τιμών της BTC, γεγονός που την οδήγησε στη διατήρηση σταθερής ρεκόρ στο $ 6.550.

Ένα θετικό στοιχείο στην τάση των τιμών της Bitcoin κατά τις τελευταίες 30 ημέρες είναι ότι το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο έχει επιτύχει πέντε συνεχόμενα υψηλότερα χαμηλά επίπεδα, τα οποία γενικά υποδηλώνουν θετική βραχυπρόθεσμη μεταβολή των τιμών.

Αν ο όγκος του Bitcoin μπορεί να συνεχίσει να ανακάμπτει και ενδεχομένως να ξεσπάσει από το σήμα αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είναι πολύ πιθανό ότι η επίδειξη υψηλότερων χαμηλών επιτοκίων του ενεργητικού θα του επιτρέψει να ασκήσει ισχυρή βραχυπρόθεσμη μεταβολή των τιμών, ενδεχομένως στα 7.000 δολάρια.

Ο Crypto Rand, ένας καλά αναγνωρισμένος έμπορος κρυπτογράφησης και ο τεχνικός αναλυτής, δήλωσε :

“Bitcoin χτύπημα στην πόρτα και ψάχνει για το ξεμπλοκάρισμα. Θα σπάσει εκείνη την αντίσταση θα εξετάσω $ 7.500 ως πρώτο στόχο. Αναμένοντας ένα τεράστιο ξεμπλοκάρισμα στον όγκο κατά τη διάρκεια των επόμενων 2-3 ημερών. ”

Το Break από τα $ 7,000 θα είναι πρόκληση

Από τις 9 Αυγούστου, ο Bitcoin παρέμεινε σταθερός από $ 6.400 έως $ 6.700 και ξέσπασε από το επίπεδο αντίστασης των $ 7.000 μία φορά στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ως εκ τούτου, θα είναι δύσκολο για το κυρίαρχο κρυπτοσυχνότητα να ξεπεράσει το σημάδι των $ 7.000 και να διατηρήσει την ορμή του σε ένα υψηλότερο εύρος τιμών.

Εάν μπορεί, ενδεχομένως να πυροδοτηθεί από μια ισχυρή ανάκαμψη της δραστηριότητας και του όγκου των αγορών, πολλά μεγάλα κρυπτοσυχνότητες και μάρκες θα ωφεληθούν θετικά από την ισχυρή δράση των τιμών της BTC.

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.