Το Tron (TRX) καταργεί το Rally Upside παρά την ύπαρξη του TVM Launch Hype

Στις αρχές αυτής της εβδομάδας, το TRON της Justin Sun ήταν μάλλον η μόνη κορυφαία κρυπτογράφηση που κατέγραψε τεράστια κέρδη, σε αντίθεση με την υπόλοιπη αγορά.

 

Τρον

Στις αρχές αυτής της εβδομάδας, το TRON της Justin Sun ήταν μάλλον η μόνη κορυφαία κρυπτογράφηση που κατέγραψε τεράστια κέρδη, σε αντίθεση με την υπόλοιπη αγορά.

Τα ισχυρά θεμελιώδη στοιχεία, όπως η πρόσφατη απόκτηση του Bitronitor και του uTorrent από την Tron, η κυκλοφορία του Virtual Machine Tron (TVM) και ένα μυστικό πρόγραμμα (που ανακοινώθηκε αργότερα ως project Atlas), συνέβαλαν σε συνδυασμό με το TRX. Ταυτόχρονα, οι κορυφαίες κρυπτοσυχνότητες, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin και Ethereum, στάθηκαν στάσιμες.

Φαίνεται ότι η διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει τις ανακοινώσεις του Tron έχει πλέον φθαρεί.

Το ζεύγος TRX / USD στο BitFinex μειώθηκε σχεδόν κατά 24% από τότε που καθόρισε την εβδομαδιαία κορυφή του στο 0,0409-fiat. Τις τελευταίες 24 ώρες, το ζευγάρι είδε μια πτώση 6% τη στιγμή της γραφής.

TRX / USD 1 ώρα BitFinex Διάγραμμα

Εξετάσαμε ένα μεγαλύτερο χρονικό πλαίσιο για να εντοπίσουμε πιθανούς στόχους που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αναπήδηση, αυστηρά σύμφωνα με τα τεχνικά πρότυπα. Η χημική φύση του προηγούμενου αγώνα δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα αυτή τη στιγμή. Αυτό που φαίνεται στο παρακάτω διάγραμμα 1D, ωστόσο, είναι ότι το TRX / USD επιχειρεί να βρει ισχυρή υποστήριξη κοντά στο 0.0309-fiat.

TRX / USD 1D διάγραμμα BitFinex

Καθώς δεν προχωρούμε στην ενεργό διαπραγμάτευση του TRON, δεν θα ήταν λογικό από εμάς να παρουσιάσουμε μια ενδοημερήσια ανάλυση, όπως συμβαίνει με την τακτική ανάλυση Bitcoin . Αλλά μπορούμε ακόμα να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να εξετάσουμε τους τεχνικούς δείκτες του παραπάνω διαγράμματος 1D. Όπως είναι ορατό, το TRX / USD έχει γλιστρήσει κάτω από τους 50- και 100-H MA, με 50H (κόκκινο) διάβαση κάτω από 100H (μπλε), συγκεκριμένα. Το RSI, τώρα στα 36-37 δείχνει ένα ουδέτερο συναίσθημα, ενώ ο Στοχαστικός Ταλαντωτής, στην υπερπόντια περιοχή, φαίνεται επίσης ουδέτερος. Μαζί, οι κύριοι τεχνικοί δείκτες μας δείχνουν μια σταθερή αίσθηση πώλησης.

Η επισκόπηση αγοράς της 1ης εβδομάδας στην αγορά Tron θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια κλασική αντλία-και-χωματερή. Πέρα από το χρονοδιάγραμμα, μπορεί να υπάρξει κάποια ανοδική δράση, αν η τιμή καταφέρει να διατηρήσει πάνω από $ 0,0309 για περισσότερο παρατεταμένη περίοδο. Εάν συμβεί αυτό, θα είναι δυνατή η επανεξέταση των $ 0,0409. Σε ένα άλλο σενάριο, στο οποίο η Tron συνεχίζει να παραμένει σε τροχιά προς τα κάτω, η δράση θα μπορούσε να μετατοπιστεί σε 0.0281-fiat, επίπεδο που σε πολλές περιπτώσεις αντιστρέφει το bearish sentiment για το TRX / USD.

Τι θα ακολουθήσει για το Tron – Βασικά;

Ο Justin Sun, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Tron, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του TronWallet, μιας εφαρμογής βασισμένης σε Android που επιτρέπει στους κατόχους της TRX να στέλνουν, να δέχονται και να παγώνουν τις μάρκες τους. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ψηφίζουν υπέρ των Υπαλλήλων, συμμετέχοντας σε πωλήσεις συμβόλων.

Εν τω μεταξύ, η κοινότητα Tron διατηρεί επίσης καρτέλες για το έργο έκπληξη, που ανακοινώθηκε ως Atlas Project. Σύμφωνα με τη δήλωση της Sun, ο Atlas θα ενσωμάτωσε το βασικό πρωτόκολλο της Tron με το BitTorrent για να ενθαρρύνει τους δημιουργούς και τους σπαρτικές μηχανές ψηφιακού περιεχομένου. Επιπλέον, τα αισιόδοξα συναισθήματα θα μπορούσαν να ωθηθούν στα τέλη Αυγούστου όταν η Tron θα ξεκινήσει μια πιο σταθερή και ασφαλή, συμβατή με Ethereum έκδοση του TVM.
Πηγή:CCN.COM

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.