Το XRP είναι «σαφώς αποκεντρωμένο» ο CEO της Ripple Brad Garlinghouse

Διευθύνων Σύμβουλος Brad Garlinghouse XRP
Διαφήμιση

Όταν ο Διευθυντής Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών του Χρηματιστηρίου Αξιών και Χρηματιστηρίου (SEC) του Χρηματιστηριακού Διευθυντή William Hinman έδωσε τη γνώμη τουφέτος το καλοκαίρι ότι ο αιθέρας – το εγγενές περιουσιακό στοιχείο της πλατφόρμας Ethereum – δεν ήταν ασφάλεια βάσει του ομοσπονδιακού νόμου, ανέφερε μεταξύ των δικαιολογητικών του το γεγονός ότι, αρχικά διανεμήθηκε μέσω πώλησης συμβόλων, κατέστη ουσιαστικά αποκεντρωμένη τα χρόνια μετά την εκτόξευση του δικτύου.

Από τότε, οι υποστηρικτές του XRP , του τρίτου μεγαλύτερου κρυπτοσυνομιού, προσπάθησαν να αποδείξουν ότι το διακριτικό σήμα – αποκαλούμενο αποκαλούμενο “κυματισμός” λόγω της στενής του συσχέτισης με το μπαστούνι με το ίδιο όνομα – είναι επαρκώς αποκεντρωμένο για να αποφύγει την ταξινόμηση ασφαλείας επισης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Brad Garlinghouse έκανε το επιχείρημα αυτό σε μια πρόσφατη συνέντευξη με το χρηματοοικονομικό πρακτορείο ειδήσεων Cheddar. Ο Garlinghouse , ο οποίος μιλούσε στο περιθώριο του συνέδρου της βιομηχανίας με την υποστήριξη του Ripple “Swell” στο Σαν Φρανσίσκο, δήλωσε ότι πιστεύει ότι το XRP είναι “πολύ σαφώς αποκεντρωμένο”.

“Είναι το XRP συγκεντρωτικό ή αποκεντρωμένο; Είναι σαφώς αποκεντρωμένη. Εγώ, ως CEO της εταιρείας, δεν μπορώ να ελέγξω το βιβλίο XRP. Δεν μπορώ να αλλάξω μια συναλλαγή “, είπε. “Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετάσχει στο οικοσύστημα XRP και αν το Ripple κάνει κάτι που δεν είναι προς το συμφέρον του οικοσυστήματος, το υπόλοιπο οικοσύστημα μπορεί να μας αγνοήσει”.

Απαντώντας σε ισχυρισμούς που έγιναν σε μια πρόσφατη δημοσίευση από τον RTP CTO David Schwartz, ο πρώην Yahoo! Ο εκτελεστής ισχυρίστηκε επίσης ότι το XRP είναι στην πραγματικότητα πιο αποκεντρωμένο από το bitcoin και το ethereum, δεδομένου ότι η hashpower εξόρυξης για αυτές και άλλες cryptocurrencies Proof-of-Work (PoW) τείνει προς τη συγκέντρωση μέσα σε ένα μικρό αριθμό ορυχείων.

Αλλά ενώ η εξόρυξη bitcoin μπορεί να είναι συγκεντρωμένη γεωγραφικά, οι επικριτές ισχυρίζονται ότι η ιδιοκτησία της XRP είναι ακόμα πιο συγκεντρωμένη, καθώς – ακόμη και μετά την πώληση των XRP μαρκών για αρκετά χρόνια – η Ripple εξακολουθεί να κατέχει την πλειοψηφία της συνολικής προσφοράς κρυπτογράφησης (η εταιρεία πρόσφατα κατέβαλε τις συμμετοχές της σε μεσεγγύηση , τα οποία διατίθενται σε μηνιαία βάση). Ισχυρίζονται επίσης ότι ανεξάρτητα από το εάν συμφωνεί με τη βεβαίωση του Ripple ότι δεν δημιούργησε το XRP , δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ripple και οι ιδρυτές της έλαβαν το 100% των μαρκών XRP (που στη συνέχεια ονομάζονται επίσης “Ripple Credits”) όταν ξεκίνησε το δίκτυο .

Το Garlinghouse ανέφερε ότι οι επικριτές έχουν ένα «οικονομικό ενδιαφέρον» για την εξάπλωση της παραπληροφόρησης σχετικά με το Ripple και το XRP και ισχυρίστηκε ότι η σχέση του Ripple με το XRP είναι παρόμοια με την επένδυση του Amazon στα πρωτόκολλα επικοινωνιών που υπόκεινται στο διαδίκτυο.

“Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που αγωνίζονται” ιερούς πολέμους “, και εξαπλώνουν παραπληροφόρηση … επειδή έχουν οικονομικό συμφέρον», είπε. “Το Ripple είναι μια κεντρική επιχείρηση που επενδύει σε αποκεντρωμένη τεχνολογία, με τον ίδιο τρόπο που η Amazon επένδυε σε TCP / IP, με κάποιους τρόπους”.

Πηγή:CCN.COM

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.