Το Ripple (XRP) διαγράφει κέρδη άνω των 40% (9,5 δισεκατομμύρια δολάρια) ως πτώση των κορυφαίων κερμάτων. Τι έπεται?

Μετά την εμφάνιση ενός υπερβολικού ράλι που ανήλθε σε κέρδη πάνω από 60 τοις εκατό εντός μιας εβδομάδας, η XRP κάνει τώρα μια πλήρη ανατροπή.

Το Ripple έχασε πάνω από 9,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε ανώτατο όριο της αγοράς από τότε που έφτασε στο υψηλότερο σημείο από τον Απρίλιο. Το κέρμα έφτασε στο ψηλότερο σημείο την περασμένη εβδομάδα την Παρασκευή, σε περίπου 27,5 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά μάρτυρες της εκτέλεσης μαζικών μακρών θέσεων γύρω από το εν λόγω επίπεδο. Το Σαββατοκύριακο και την αρχή της εβδομάδας που ακολούθησε, είδε το XRP να σκουπίζει σχεδόν το 22 τοις εκατό του ανώτατου ορίου της αγοράς, έτσι ώστε η τιμή ανά μονάδα. Η κυριαρχία του δείκτη ενισχύθηκε περαιτέρω κατά τη διάρκεια της ασιατικής συνεδρίασης της Τρίτης, ποσό που ισοδυναμεί με απώλεια 40% εντός της εβδομάδας.

Το XRP διαπραγματεύεται στα $ 0,46 κατά τη στιγμή της γραφής.

Η XRP υποστηρίζεται από ένα Ripple Labs, έναν παροχέα πληρωμών που βασίζεται σε blockchain, που κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας υπέγραψε εντυπωσιακές συνεργασίες με κορυφαίες τράπεζες και πολλά υποσχόμενες κρυπτογραφικές υπηρεσίες . Επίσης ανακοίνωσε την κυκλοφορία της υπηρεσίας πληρωμών xRapid, μια υπηρεσία πληρωμών που εκδίδεται από την XRP, τον Οκτώβριο.

Οι θεμελιώδεις αρχές φαινόταν ισχυρές εκείνη την εποχή, γεγονός που επηρέασε τους κερδοσκόπους να πηγαίνουν πολύ για τις θέσεις XRP τους έναντι του δολαρίου ΗΠΑ και του Bitcoin. Καθώς η αξία επιταχύνθηκε βίαια, χωρίς να υποδηλώνει έλλειψη, το συναίσθημα της FOMO ανέλαβε και οι έμποροι άρχισαν να αγοράζουν σε καινούργιες οθόνες σε αναζήτηση μιας εκτεταμένης διαδρομής ταύρων. Τελικά, η αξία του XRP έναντι του δολαρίου κατέληξε στην καθιέρωση νέας κορυφής κοντά σε 0,79 δολάρια, μόλις οριακά κάτω από το υψηλό του Απριλίου.

Οι μελαγχολικές ρωγμές άρχισαν να εμφανίζονται εκεί, καθώς η XRP βρήκε σταθερότητα εντός μιας περιοχής που ορίστηκε από $ 0.596-αντίσταση και $ 0.52-υποστήριξη. Η απουσία ταύρων ενεθάρρυνε το φτωχό συναίσθημα και οι έμποροι άρχισαν να εκτελούν τις μακρές θέσεις τους σε αξιοπρεπή εβδομαδιαία κέρδη. Ως εκ τούτου, η πτώση.

XRP / USD Δημιουργία σημαίας ταύρων;

Οι τεχνικές Ripple αφήνονται με δύο πιθανά αποτελέσματα: είτε το XRP / USD κατευθύνεται για να σχηματίσει ένα κεφάλι και πρέπει να μοτίβο καθώς επεκτείνεται η bearish ορμή του, είτε αναζητά ένα pullback από την άνοδο της γραμμής τάσης, επιβεβαιώνοντας ένα σχηματισμό σημαιών ταύρου. Εξετάζουμε ήδη το ζευγάρι που επιχειρεί μια αντιστροφή από την αύξουσα γραμμή τάσης, αλλά δεν μπορούσαμε να πούμε την εγκυρότητά της, μόνο και μόνο επειδή ήταν πολύ σύντομα. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει να διαιρέσουμε τις προβλέψεις μας μεταξύ των δύο σεναρίων: μια βλάβη και ένα pullback.

Έτσι, μια αντιστροφή από την αύξουσα γραμμή τάσης δημιουργεί μια αξιοπρεπή μακροπρόθεσμη ευκαιρία προς το 0.52-fiat βραχυπρόθεσμα. Κάνοντας μια απώλεια stop κάπου 2 pips κάτω από το σημείο εισόδου θα ελαχιστοποιήσει τις απώλειές μας. (1 pip ~ $ 0.00100)

Σε περίπτωση βλάβης, ο επόμενος σύντομος στόχος είναι περίπου 0.424-fiat, ο οποίος αποδείχθηκε αξιόπιστη στήριξη κατά τη διάρκεια της δράσης τιμών του Ιουλίου.

Εμπορεύστε με ασφάλεια!

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.