Αγορά bitcoin με PayPal

VirWoX

Ένας πολύ εύκολος τρόπος και γρήγορος για να κάνουμε αγορά bitcoin είναι η σελίδα VirWoX 

Η πρώτη αγορά Bitcoin που κάνουμε, συνήθως παίρνει 24 ώρες για να επιβεβαιωθεί και να μεταφερθούν τα bitcoin στο πορτοφόλι μας, η δεύτερη αγορά μειώνεται στις 1 με 2 ώρες.

1) βήμα : Εγγραφή στην σελίδα VirWoX 

  • Συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας στην παρακάτω φόρμα και επιλέγουμε το κουμπί  εγγραφή, μετά από λίγη ώρα έρχεται στο email μας μια επιβεβαίωση όπου συμφωνούμε, και η εγγραφή στην σελίδα  VirWoX είναι έτοιμοι.

 

Screenshot007

Εγγραφή :

Screenshot001

 

2) Βήμα : Σύνδεση  VirWoX 

  • Αφού κάναμε την εγγραφή μας και την επιβεβαίωση που  μας ζητάει μεσώ email, κάνουμε είσοδο με το κωδικό που μας έστειλε το VirWoX στο email μας.

Screenshot005

  • Login με τον προσωρινό κωδικό που μας έστειλαν: 

Screenshot006

3) Βήμα : Κατάθεση μέσω PayPal

  • Επιλέγουμε στις πληροφορίες –> κατάθεση (deposit)

Screenshot008

  • Επιλογή με paypal, και τα χρήματα της επιλογής μας ως 90 ευρώ, άνω των 90 ευρώ η κατάθεση θα καθυστερήσει πιο πολύ. Προτεινόμενο ως 90 ευρώ.

Screenshot009

4) Βήμα : Μετατροπή τα   (ευρώ) €  ή  (δολάρια) $  σε Bitcoin.

  • Πριν κάνουμε τα χρήματα μας  σε bitcoin πρέπει να τα κάνουμε πρώτα SSL και έπειτα bitcoin.

Screenshot010

5) Βήμα : Μεταφορά τα bitcoin στο πορτοφόλι μας.

  • Στο My Account επιλέγουμε Withdraw και μεταφερομαστε στην σελίδα ανάληψης bitcoin, τοποθετούμε το ποσό της απόσυρσης που θέλουμε, από κάτω ακριβώς επιλέγουμε την διεύθυνση του πορτοφολιού μας, περιμένουμε το χρονικό διάστημα που θα μας ζητηθεί, και τα bitcoin μέσω paypal είναι έτοιμα. 

Screenshot011

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.