Πρέπει να επενδύσω στο TRON CryptoCurrency;

“Πρέπει να επενδύσω στο TRON CryptoCurrency;” “Πρέπει να αγοράσω το TRX σήμερα;” 
Τι είναι το TRON και τι προσπαθεί να επιτύχει; 
Το TRON είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτοποριακό πρωτόκολλο βασισμένο σε blockchain που αποσκοπεί στην κατασκευή ενός παγκόσμιου συστήματος ψυχαγωγίας περιεχομένου με το blockchain και την κατανεμημένη τεχνολογία αποθήκευσης.

Στον σημερινό σύγχρονο κόσμο, σχεδόν όλη η δημιουργία περιεχομένου στο Διαδίκτυο αναγκάζεται να περάσει από γιγαντιαίες εταιρίες όπως η Google, το Youtube, η Apple, η Spotify κ.λπ. Αν είστε δημιουργός και θέλετε να κερδίσετε χρήματα από τον ιστοχώρο σας, τα βίντεο, τη μουσική, και τα λοιπα; πρέπει να περάσετε από αυτές τις γιγαντιαίες εταιρείες, οι οποίες χρησιμεύουν ως «μεσάζοντες». Παρέχουν την πλατφόρμα για το περιεχόμενό σας, αλλά λαμβάνουν επίσης ένα ποσοστό του κέρδους που παράγει το περιεχόμενό σας μέσω των κλικ, των συμπαθειών, των προβολών, των ροών, των ακροάσεων. Έχουν πλήρη έλεγχο για το πόσο ΘΕΛΟΥΝ να σας πληρώσουν για το περιεχόμενο που δημιουργήσατε. Επιπλέον, όχι μόνο αυτές οι εταιρείες ελέγχουν πόσα κερδίζετε για το περιεχόμενό σας, έχουν επίσης τη δυνατότητα να λογοκρίνουν και να ελέγχουν τι δημιουργείτε για το περιεχόμενό σας.

Αυτό το πρόβλημα με τη λογοκρισία έχει γίνει ένα τεράστιο ζήτημα στην κοινότητα του Youtube, που προκάλεσε το YouTube να αποθαρρύνει τα βίντεο που δεν συμμορφώνονται με τις κατευθυντήριες γραμμές τους.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η λύση στο παραπάνω πρόβλημα δεν είναι ο μοναδικός στόχος της TRON. 
Η επίλυση του προβλήματος του κεντρικού περιεχομένου ψυχαγωγίας μπορεί να είναι ένας στόχος “Micro” για το TRON, αλλά ο στόχος “Macro” είναι πολύ μεγαλύτερος. Ο στόχος “Macro” της TRON είναι να αλλάξουμε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράμε ως παγκόσμια κοινωνία μέσω του Διαδικτύου και του αποκλεισμού ως σύνολο σε ένα πραγματικά αποκεντρωμένο οικοσύστημα πλατφόρμας.

  • Προσοχή τα παραπάνω λόγια είναι όλα υποθετικά, κάνεις δεν ξέρει τι θα γίνει και πως θα εξελιχθεί , είναι μια πρόβλεψη όπως πολλές άλλες προβλέψεις μέσα στο διαδίκτυο, ο κάθε ένας να ακολουθήσει την δικιά του επιλογή πάνω στην επένδυση που πρέπει να κάνει. 

up-crypto-planet

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.