Πρώην σύμβουλος Trump ενώνει την εκκίνηση του Blockchain

  • Ο χώρος του blockchain έγινε λίγο ισχυρότερος σήμερα, καθώς ο πρώην πρόεδρος της Goldman Sachs, Gary Cohn, ανακοίνωσε ότι είχε προσχωρήσει στην συμβουλευτική επιτροπή για την εκκίνηση Spring Labs της τεχνολογίας διανομής λογιστικών βιβλίων (DLT).

Block-Chain-Technologies-945x532

  • Εκτός από την προηγούμενη θέση του στο Goldman Sachs , ο Cohn εργάστηκε επίσης στο Λευκό Οίκο ως κορυφαίους οικονομικούς βοηθούς του Προέδρου Trump . Ο Cohn εγκατέλειψε τη θέση του ως διευθυντή του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, όταν δεν μπορούσε να συμφωνήσει με τα χρεωστικά σχέδια χάλυβα και αλουμινίου του Προέδρου Trump.

 

  • Το Fintech Startup  Spring Labs εργάζεται επί του παρόντος σε μια λύση blockchain για την αποκέντρωση της ταυτότητας και των πιστωτικών πληροφοριών. Η λύση τους έχει ως στόχο να είναι πιο ασφαλής και αποτελεσματική από τις σημερινές συγκεντρωτικές επιλογές, όπως το Equifax.

 

  • Ο καθένας θυμάται το μεγάλο χάκερ Equifax που συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο, επηρεάζοντας περίπου 143 εκατομμύρια αμερικανούς πελάτες. Αυτό το hack ήταν δυνατό λόγω ενός κεντρικού σημείου αποτυχίας. Η αποκέντρωση του Blockchain σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα σημείο αποτυχίας. Οι υποψήφιοι επιτιθέμενοι θα πρέπει να διεισδύσουν σε πολλές πηγές για να αποτύχουν ακόμη και να είναι εφικτές..

 

  • Ο Cohn δήλωσε στην MarketWatch ότι βλέπει το δυναμικό που θα προσθέσει το blockchain στην επίλυση αυτού του προβλήματος, λέγοντας: “[Είναι] ένα προφανές μέρος για να πάρετε μια πολύ, αναλογική βιομηχανία και να την ψηφιοποιήσετε, καλώντας επίσης τα Spring Labs μια μοναδική ευκαιρία.

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.