Τρόποι για να κερδίσετε Bitcoins.

Bitcoin είναι η νεώτερη τρέλα. Έχετε ακούσει τις ιστορίες του μέσου Joe, του οποίου η αρχική μικρή επένδυση Bitcoin μετατράπηκε σε εκατομμύρια σχεδόν μια νύχτα. Δεν εκπλήσσει, θέλετε να μπείτε στη δράση. Ευτυχώς για σας, δεν είναι πολύ αργά! Το Bitcoin είναι ένα πολύ νέο νόμισμα και αυξάνεται καθημερινά. Πολλοί ενθουσιώδεις φίλοι πιστεύουν ότι οι άνθρωποι που επενδύουν ακόμη και σήμερα είναι οι πρώτοι υιοθετούντες: οι άνθρωποι που κάνουν το άλμα για να δοκιμάσουν το Bitcoin και μπορούν να αποκομίσουν μεγάλες αποδόσεις στην επένδυσή τους στο μέλλον.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε bitcoins. Κάθε εργασία που μπορείτε να κάνετε για να πληρώσετε σε εθνικό νόμισμα, μπορείτε θεωρητικά να πληρώσετε στο Bitcoin. Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να πάρετε το Bitcoin:

Εάν παρακολουθείτε πρόσφατα το Bitcoin στις ειδήσεις, είναι πιθανό ότι έχετε ακούσει για το ‘Bitcoin Mining’. Και όχι, πάρτε εκείνη την εικόνα από το κεφάλι σας χιλιάδων ανθρώπων που ταξιδεύουν σε μια φυσική υπόγεια σπηλιά και μεταλλευτικό bitcoin μεταλλεύματος. Η εξόρυξη Bitcoin λαμβάνει χώρα σε έναν υπολογιστή : ο υπολογιστής επιχειρεί να λύσει ένα μαθηματικό πρόβλημα και όλοι όσοι εξορύσσονται για το Bitcoin ανταγωνίζονται για να το λύσουν πρώτα. Όποιος το επιλύσει αρχικά παίρνει περίπου 25 bitcoins. Μπορεί να φαίνεται ότι οι υπολογιστές μπορούν να λύσουν το πρόβλημα σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Καθώς η εξόρυξη bitcoin έχει εξελιχθεί, οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει υπολογιστές ειδικά κατασκευασμένους για την εξόρυξη Bitcoin. Καθώς τα προβλήματα επιλύονται ταχύτερα, η δυσκολία των προβλημάτων αυξάνεται και καθίσταται δυσκολότερη η επίλυση.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να πετάξετε bitcoins, αλλά σε αυτό το σημείο δεν είναι πιθανό να κερδίζετε σύντομα. Οι άνθρωποι και οι εταιρείες έχουν επενδύσει εκατομμύρια σε εξοπλισμό εξόρυξης και θα ήταν δύσκολο για έναν μικροεργαδόρο σαν εσένα να ανταγωνιστεί εναντίον τους. Λαμβάνοντας υπόψη το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιεί το υλικό σας για να εξορύσσεται και η δυσκολία των προβλημάτων να αυξηθούν, οι πιθανότητές σας να κάνετε κέρδος είναι περιορισμένες και θα χρειαστούν μήνες για να κάνετε απόδοση της επένδυσής σας εάν δεν υπάρχουν καθόλου. Το καλύτερο στοίχημά σας θα ήταν να προσπαθήσετε να βρείτε ένα μέρος με «δωρεάν» ηλεκτρική ενέργεια. ένα παράδειγμα αυτού θα ήταν ένα διαμέρισμα όπου το ηλεκτρικό ρεύμα έρχεται με το ενοίκιο, έτσι δεν θα πληρώνετε άμεσα για το σύνολο της ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιεί ο ανθρακωρύχος.

Μια εξέδρα περιέχει πολλαπλούς ανθρακωρύχους σε μία εγκατάσταση ή θέση.

 

altcoin_mining_ri (1)

Ακολουθούν ορισμένοι όροι που πρέπει να γνωρίζετε κατά την έρευνα:

  • ROI: Επιστροφή στην επένδυση. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να αρχίσει να κάνει κέρδος στον ανθρακωρύχο. Αυτό μπορεί ή δεν μπορεί να λάβει υπόψη τις δαπάνες ναυτιλίας, ηλεκτρικού ρεύματος ή / και πισίνας.
  • Hash : Πόσους υπολογισμούς ο ανθρακωρύχος τρέχει μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Ένας hash = ένας υπολογισμός. Σημείωση: Κάθε μονάδα κατακερματισμού (π.χ. Kilohash, Megahash) από εδώ και πέρα ​​έχει 1.000 φορές το χάρτινο από το τελευταίο.
  • KH / s : Kilohashes / δευτερόλεπτο. Ένα Kilohash = 1.000 hashes.
  • MH / s : Megahashes / δευτερόλεπτο. Ένα Megahash = 1.000.000 hashes.
  • GH / s : Gigahashes / δευτερόλεπτο. Ένα Gigahash = 1,000,000,000 hashes
  • TH / s : Terahashes / δευτερόλεπτο. Ένα Terahash = 1,000,000,000,000 hashes.
  • PT / s : Petahashes / δευτερόλεπτο. Ένα Petahash = 1,000,000,000,000,000 hashes.
  • W : Watt. Μια μέτρηση της ποσότητας ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιεί ο ανθρακωρύχος. Μια υψηλότερη ισχύς σημαίνει ότι ο ανθρακωρύχος χρησιμοποιεί περισσότερο ηλεκτρισμό και ο ηλεκτρικός σας λογαριασμός θα είναι υψηλότερος.
  • ASIC : Ολοκληρωμένο κύκλωμα ειδικής εφαρμογής. Γενικά, ένα ASIC είναι ένα ηλεκτρονικό τσιπ σχεδιασμένο για συγκεκριμένη χρήση. Συγκεκριμένα, στο Bitcoin, τα ASICs είναι ισχυρές μάρκες υπολογιστών που χρησιμοποιούνται για το ορυχείο Bitcoin. Η εισαγωγή τσιπ ASIC αυξήθηκε σημαντικά για τους ανθρακωρύχους Bitcoin.
  • Αλγόριθμος : Κάθε ψηφιακό νόμισμα έχει έναν ‘αλγόριθμο’. υπάρχουν αρκετοί αλγόριθμοι. Το Bitcoin χρησιμοποιεί ένα που ονομάζεται SHA-256. Αν δείτε έναν ανθρακωρύχο που ονομάζεται “Scrypt” ανθρακωρύχος, πιθανότατα δεν λειτουργεί με Bitcoin. Ωστόσο, όλοι οι ανθρακωρύχοι που είναι “SHA-256” ανθρακωρύχοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το ορυχείο Bitcoin.

Πηγή:CCN.COM

LocalBitcoins-Large2

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.