Cardano(ADA) Technical Analysis: BIG Bullish Signals on The ADA/BTC Chart, Must See.

Τίποτα σε αυτό το άρθρο δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως επενδυτική συμβουλή. Ούτε ο δημιουργός ούτε η δημοσίευση αναλαμβάνουν οποιαδήποτε ευθύνη ή ευθύνη για τυχόν επενδύσεις, κέρδη ή ζημίες που προκύπτουν ως αποτέλεσμα αυτών των πληροφοριών.

profile-19

Από τον Ollie Leech

articleStartImage

Ο Cardano (ADA) θα μπορούσε να βρεθεί σε βαλλιστική βάση για το Q4, σύμφωνα με πολλά υποσχόμενα αναδυόμενα σήματα που εμφανίστηκαν πρόσφατα στο διάγραμμα ADA / BTC. Αυτή τη στιγμή το περιουσιακό στοιχείο έχει ήδη ξεκινήσει να απομακρύνεται από τα υπόλοιπα 10 κορυφαία με κέρδος 4,41% έναντι της BTC, με σημαντική αύξηση του όγκου συναλλαγών σήμερα, κυρίως από τη Νότια Κορέα.

Αυτή η νέα υποστήριξη για την ασιατική εμπορία είναι πιθανότατα αποτέλεσμα πρόσφατης ανακοίνωσης του Road Map, η οποία αναφέρει ότι η συνεργασία της με τον κατασκευαστή της αγοράς, το Metaps Plus, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Αυτή η στρατηγική συμφωνία θα επιτρέψει στους πολίτες της Νότιας Κορέας να αγοράζουν αντικείμενα με την ADA σε περισσότερα από 33.000 καταστήματα, χρησιμοποιώντας νέες προπληρωμένες πλαστικές κάρτες ADA που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα.

 

Κατάδυση στο 1D ADA / BTC διάγραμμα μπορούμε να δούμε δύο μεγάλα σήματα που υποδηλώνουν ADA είναι πιθανό να υποβληθεί σε μια ισχυρή ανοδική αντίδραση σύντομα?

  • Στον δείκτη Ichimoku μπορούμε να δούμε ότι τα κεριά αρχίζουν να αλληλεπιδρούν με το ανθεκτικό kumo για πρώτη φορά από τον Απρίλιο, καθώς το περιουσιακό στοιχείο αρχίζει να συσσωρεύεται κατά μήκος της υποστήριξης 1,225 Sats. Η ADA ήταν σε θέση να επιταχύνει το 78%, αφού κατάφερε να περάσει με επιτυχία το ανθεκτικό kumo και αυτό είναι κάτι που θα παρακολουθήσουμε για να ξανασυμβεί. Το σήμα αυτό συνοδεύεται επίσης από ένα διογκωτικό crossover T / K, το οποίο είναι μια άλλη καλή επιβεβαίωση ότι ο ρυθμός αγοράς υπερτερεί της πίεσης πώλησης. Ωστόσο, οι ταύροι θα πρέπει να περιμένουν έως ότου η ADA κλείσει πάνω από το ανθεκτικό kumo για να επιβεβαιώσει μια αναστροφή.
  • Στο δείκτη MACD μπορούμε να δούμε μια παρόμοια ιστορία. Τόσο το 12MA όσο και το 26MA (μπλε και κόκκινο αντίστοιχα) δεν έχουν περάσει πάνω από τη γραμμή σήματος από την ισχυρή ανοδική πορεία του Απριλίου και έχουν περάσει τους τελευταίους τέσσερις μήνες κολλημένους κάτω από αυτό, αδυνατώντας να χτίσουν αρκετή δυναμική για να το σπάσουν. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει εντούτοις, καθώς το 12MA είναι τώρα μέσα σε ένα πλάτος μαλλιών της γραμμής σήματος και μοιάζει σαν να μπορούσε να περάσει στις νέες ημέρες αν η δυναμική του σήμερα μπορεί να μεταφερθεί προς τα εμπρός. Ένα πέρασμα πάνω από αυτή τη γραμμή θα μπορούσε να είναι ένα πρώιμο μήνυμα ότι η ADA πρόκειται να ξεκινήσει μια νέα φάση ανάπτυξης και να αποκαταστήσει κάποια από τα σημεία που έχει χάσει κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

Το επόμενο μεγάλο σήμα προέρχεται από τους εκθετικούς κινούμενους μέσους όρους (EMA) στο 4ωρο ADA / BTC.

  • Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, η πρόσφατη δράση των τιμών στο πλάι επέτρεψε στο 50EMA να κλείσει στο 200EMA και σχεδόν να μας δώσει ένα χρυσό crossover. Αυτό είναι ένα ευρέως αναγνωρισμένο σήμα που χρησιμοποιείται από πολλούς εμπόρους για να επιβεβαιώσει μια ισχυρή ανατροπή, ιδιαίτερα σε ευρύτερες χρονικές περιόδους, όπως τα 4ωρα και τα 1D κεριά. Ενώ δεν έχουμε ακόμα ένα ολοκληρωμένο χρυσό crossover, σίγουρα θα φανεί ότι θα μπορούσαμε να δούμε το ένα μέσα στις επόμενες ημέρες, αν το τρέχον επίπονο συναίσθημα μπορεί να διατηρήσει την υπόλοιπη εβδομάδα.

Cardano (ADA) Target Price

Όλοι οι στόχοι τιμών καθορίζονται από την τρέχουσα αξία του περιουσιακού στοιχείου σε 1.288 Sats (κατά το χρόνο σύνταξης).

Τιμή Στόχος 1: 1.930 Sats (49.84% ROI)

Τιμή στόχος 2: 2.470 Sats (91.77% ROI)

Τιμή Στόχος 3: 3.045 Sats ( 136.41% ROI)

Πηγή: cryptovest.com

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.