Crypto Watch: Η τιμή TRON (TRX) υπερβαίνει το 500% την εβδομάδα, ξεπερνώντας το BTC, το LTC και το ETH

TRONIX TRON

Έχετε δει τις μεγάλες κινήσεις που έγιναν σε Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) και Ripple (XRP), αλλά η TRONIX (TRX) έχει αυξηθεί ταχύτερα από οποιαδήποτε από αυτές αυτή την εβδομάδα.

[ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η επένδυση σε κρυπτοκίνες ή μάρκες είναι εξαιρετικά κερδοσκοπική και η αγορά είναι σε μεγάλο βαθμό ανεξέλεγκτη. Όποιος το σκέφτεται πρέπει να είναι έτοιμος να χάσει ολόκληρη την επένδυσή του.]

Ήταν μια άγρια ​​βόλτα για τον κόσμο κρυπτογράφησης τις τελευταίες εβδομάδες. Η Bitcoin έσπασε τα $ 10K και έπειτα πέταξε στα $ 15K, διατηρώντας πάνω από $ 16K μετά την έναρξη της συναλλαγής Bitcoin στο Cboe . Το Litecoin αυξήθηκε κατά 333% σε μόλις πέντε ημέρες, αρχής γενομένης από το τέλος της περασμένης εβδομάδας. Το Ripple σημείωσε άνοδο 84% την ημέρα και αυξήθηκε κατά  56% από τότε που γράφτηκε.

Αλλά ένα κρυπτοσυνηθμός έχει αυξηθεί ταχύτερα από όλα αυτά: το Tronix (TRX), το νόμισμα του δικτύου TRON .

Αποκάλυψη: Έχω κάποιες TRX .

Τι είναι το TRON;

Η TRON στοχεύει να ” θεραπεύσει το Διαδίκτυο ” κατασκευάζοντας ένα παγκόσμιο σύστημα ψυχαγωγίας περιεχομένου στο blockchain. Το πρωτόκολλο επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν, να αποθηκεύουν και να κατέχουν δεδομένα ελεύθερα, επιτρέποντάς τους να κατέχουν τα δικαιώματα στο περιεχόμενό τους και να αποφασίζουν πότε, πώς και με ποιο κόστος θα το μοιραστούν.

Ο ήλιος θέλει να τοποθετήσει το TRON ως ένα νέο είδος ” κατανεμημένης οικονομίας ” στην ψηφιακή ψυχαγωγία -συμπεριλαμβανομένων οτιδήποτε, από τη ροή βίντεο έως το online τζόγο στα κοινωνικά δίκτυα – όπου οι ίδιοι οι ίδιοι οι ίδιοι κατέχουν την οικονομία. Το TRONIX είναι η κρυπτογράφηση που τρέχει στο TRON. Μια σημαντική σημείωση εδώ είναι ότι, στην υπηρεσία αυτής της κατανεμημένης οικονομίας, η TRON υποστηρίζει επίσης και άλλες κρυπτοσυχνότητες.

Σύμφωνα με την CoinMarketCap, η TRX διαπραγματεύεται στα $ 0,003916 την περασμένη Πέμπτη το βράδυ (περίπου στις 19:45 PST). Σήμερα το πρωί, λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα, η TRX έσπασε τα $ 0,02 στα $ 0,020064 – σημείωσε εβδομαδιαία αύξηση 512%. Η τιμή είναι προς το παρόν $ 0,01937 .

Γιατί το TRONIX ανατέλλει τώρα;

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της TRON, Justin Sun, έχει γίνει ένα κομμάτι διασημοτήτων  στον κόσμο του μπλοκ, κυρίως για τη δουλειά του ως επικεφαλής αντιπρόσωπος του Ripple στη Μεγάλη Κίνα – και πρόσφατα μιλούσε για μερικές μεγάλες ανακοινώσεις.

Ειδικότερα, υπήρξαν εικασίες γύρω από μια πιθανή συνεργασία με τον κινεζικό γίγαντα ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba. Μια ανακοίνωση τον Οκτώβριο του Lucien Chen που έρχεται επί του σκάφους ως σύμβουλος τροφοδότησε αυτή την κερδοσκοπία, δεδομένης της ιστορίας του Chen σε Alibaba και Tencent.

“Κύριος. Chen έχει μια εξαιρετική επαγγελματική υπόβαθρο και βαθιά επαγγελματική εμπειρία, «Sun είπε .» Τεχνική δύναμη και τις γνώσεις του θα βοηθήσει TRON φτάσει επαγγελματικούς στόχους του, σύμφωνα με τις δύσκολες χρονοδιαγράμματα που έχουμε θέσει. Πιστεύω ότι με τον κύριο Τσεν να ηγείται η ομάδα μας, η TRON θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των υποστηρικτών μας ».

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Ali baba.com, ο Jack Ma (C) θέτει με τους εκπροσώπους του κατά τη διάρκεια διάσκεψης στο Νέο Δελχί στις 26 Νοεμβρίου 2014. Ομοσπονδία Ινδικών Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων (FICCI) σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Βιομηχανίας και Εμπορίου Zhejiang διοργάνωσε διάσκεψη επιχειρηματικής συνεργασίας Ινδίας – Κίνας (Zhejiang) στην πρωτεύουσα Νέο Δελχί. AFP PHOTO / Prakash SINGH (Η πιστωτική φωτογραφία πρέπει να διαβάσει PRAKASH SINGH / AFP / Getty Images)

Φυσικά, η γενική τρέλα γύρω από το Bitcoin και άλλες κρυπτοσυχνότητες δεν μπορεί να υποτιμηθεί, καθώς πολλοί επιδιώκουν να βρουν καινούριους αλκοολικούς να επενδύσουν, ενώ η αγορά Bitcoin συνεχίζει να σιγοβράζει μεταξύ $ 16K και $ 17K.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αγοράς του TRONIX, επισκεφθείτε τη σελίδα GetCrypto . Για να συμβαδίσετε με τα τρέχοντα συμβάντα TRON, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα και ακολουθήστε το δευτερεύον αρχείο .

Σημείωση και αποκάλυψη του συντάκτη: Ο συγγραφέας συμμετέχει στις αγορές κρυπτογράφησης. Ούτε ο συγγραφέας ούτε η  Forbes  προσυπογράφουν τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε πώληση συμβόλων ή επένδυση με κρυπτογράφηση, τα οποία έχουν σημαντικό εγγενές κίνδυνο. Ζητήστε συμβουλές από έναν οικονομικό σύμβουλο καθώς και να κάνετε δική σας επιμέλεια πριν εξετάσετε τις επενδύσεις.

Ο Jesse είναι επιχειρηματίας, σύμβουλος, δημοσιογράφος και δημόσιος υπάλληλος στην αναδυόμενη τεχνολογία. Είναι Εκτελεστικός Εκδότης του VRScout, Εκδότης Σειρά Καλύτερης Αμερικανικής Πειραματικής Γραφής και Διευθύνων Σύμβουλος της Galatea, εργαλείο διαχείρισης εγγράφων και έργου για ιστορίες VR και AR. Καλύπτει XR, μπλοκ …

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Ο Jesse Damiani είναι Editor-at-Large του VRScout , Εκδότης της σειράς Best American Experimental Writing και Διευθύνων Σύμβουλος της Galatea, εργαλείο διαχείρισης σεναρίων και έργων για ιστορίες AR και VR.

Πηγή : Forbes

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.