Litecoin κάνει ελαφρά κέρδη μετά την καταχώρηση των Gemini.

 • Η ανταλλαγή κρυπτογράφησης Gemini ανακοίνωσε ότι το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στις 9:30 π.μ. EDT, οι πελάτες θα μπορούν να καταθέτουν το litecoin στους λογαριασμούς Gemini. Η εκκίνηση με έδρα τη Νέα Υόρκη με επικεφαλής τον Cameron και τον Tyler Winklevoss έκανε την ανακοίνωση την Παρασκευή μέσω μιας θέσης στην ιστοσελίδα της.
 • Αναμενόμενος αντίκτυπος στην αγορά
 • Στην ανακοίνωση, ο Eric Winer, αντιπρόεδρος της Gemini για την τεχνολογία, δήλωσε ότι οι έμποροι μπορούν να ξεκινήσουν τις συναλλαγές τους χρησιμοποιώντας το litecoin από την Τρίτη 16 Οκτωβρίου και η εξέλιξη αυτή έγινε για να προωθήσει περαιτέρω το όραμα της καθιστώντας την πλατφόρμα το κύριο πρόγραμμα διαπραγμάτευσης και ανταλλαγής ο κόσμος. Το Litecoin (LTC) είναι το τέταρτο ψηφιακό στοιχείο που διατίθεται στην πλατφόρμα Gemini, που συνδέει το Bitcoin, τον αιθέρα και το zcash.
 • Το Litecoin είναι ένα ευρέως διαπραγματεύσιμο περιουσιακό στοιχείο και περνάει από τους κανονικούς κύκλους άνθησης και αποτυχίας. Είναι μια διακλάδωση του αρχικού πηγαίου κώδικα Bitcoin και νομιμοποιεί τη διάδοση της χρήσης κρυπτοσχεδιασμού για καθημερινές συναλλαγές, παρόμοια με τις μεθόδους πληρωμής του παραδοσιακού τραπεζικού συστήματος (π.χ. μετρητά, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες) προσφέροντας ταχύτερη και φθηνότερες συναλλαγές από το blockchain Bitcoin.
 • Η καταχώριση στην αγορά Gemini θα δείξει ότι το litecoin αλληλεπιδρά με τους Movers και τους shakers της Wall Street, γεγονός που θα ενισχύσει την αλληλεπίδραση του κέρματος με την οικονομία του fiat. Η αναμενόμενη αντιστοίχιση με το δολάριο θα δείξει μια άνοδο της ρευστότητας LTC και μια διαφοροποίηση της επένδυσης για τους κατόχους της, αφού αυτή είναι μια ιδανική πύλη για το fiat.
 • Η τιμή LTC βλέπει ελαφρώς επάνω
 • litecoin διάγραμμα τιμώνLTC / USD | Bitfinex
 • Η τιμή του litecoin σημείωσε ελαφρά ανοδική πορεία την Παρασκευή μετά την εισαγωγή του στο Gemini, το οποίο επί του παρόντος κατατάσσεται ως το 39ο μεγαλύτερο χρηματιστήριο παγκοσμίως, αυξάνοντας περίπου το 2% σε σημερινή αξία $ 53,79. Αντίθετα, αυτό με το 0x, το οποίο αυξήθηκε σχεδόν 20% μετά την εισαγωγή του στο Coinbase Pro χθες.
 • Ο Δίδυμος βλέπει την ανάπτυξη, σχεδιάζει Bitcoin Cash Integration
 • Σύμφωνα με τον Winer, η βάση χρηστών του Gemini έχει αυξηθεί σημαντικά τόσο για τους λιανικούς όσο και για τους θεσμικούς επενδυτές, με βάση το καθεστώς του ως ένα από τα πιο ρυθμιζόμενα χρηματιστήρια υπό το πλαίσιο  ” BitLicense ” του NYDFS .
 • Αυτός είπε:
 • “Αν και έχουμε σταθερή αύξηση στη βάση χρηστών μας και σχεδιάζουμε να αναλάβουμε περισσότερα κρυπτογραφημένα νομίσματα, συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε με μια προσέγγιση« ασφαλείας-πρώτα ». Έχουμε συνεργαστεί στενά με τα αρμόδια ρυθμιστικά όργανα για να λάβουμε την έγκριση για την υπηρεσία εμπορικών συναλλαγών και φύλαξης litecoin και είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε στους πελάτες μας μια ασφαλή, ασφαλή και συμβατή μέθοδο για την αγορά, πώληση και αποθήκευση αυτών των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων “.
 • Η ανακοίνωση ανέφερε επίσης ότι υπάρχει ένα σχέδιο για την παροχή υποστήριξης για μετρητά bitcoin (BCH). Αυτό έχει τεθεί σε αναμονή λόγω της αβεβαιότητας μέσα στην κοινότητα μετρητών bitcoin σχετικά με ένα ή περισσότερα πιθανά σκληρά πιρούνια που φθάνουν στα μέσα Νοεμβρίου. Είπε ότι μια σωστή ανακοίνωση σχετικά με αυτό το θέμα θα γίνει στο τελευταίο μέρος του Νοεμβρίου μετά την πιθανή ημερομηνία περόνη περάσει έχουν περάσει και μια σωστή αξιολόγηση έχει εκπονηθεί για την υγεία του bitcoin μετρητά οικοσύστημα.

Πηγή: CCN.COM

Screenshot002

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.