Κωνσταντινούπολη Το επόμενο σκληρό περονοφόρων του Ethereum βρίσκεται στο δρόμο για το 2018.

MKVKm7FR

Christine Kim

Οκτ. 12, 2018 στις 16:50 UTC | Ενημερώθηκε 12 Οκτωβρίου 2018 στις 17:51 UTC

Οι κωδικοποιητές ανοιχτού κώδικα που υποστηρίζουν το πρόγραμμα ethereum αναφέρουν ότι η επόμενη αναβάθμιση σε όλο το σύστημα, η Κωνσταντινούπολη, είναι σε καλό δρόμο για την απελευθέρωση του Νοεμβρίου.

Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι η αναβάθμιση έχει ήδη κωδικοποιηθεί σε όλους τους μεγάλους πελάτες της αιθέριας οδού, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του ίδιου του Ιδρύματος Ethereum και της Parity εκκίνησης της Μεγάλης Βρετανίας, τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις του λογισμικού που κινείται τώρα με περισσότερα από 20 δισεκατομμύρια δολάρια κρυπτογράφηση.

Ως εκ τούτου, οι προγραμματιστές δήλωσαν κατά τη διάρκεια της πρόσκλησης ότι η αναβάθμιση είναι πιθανό να τεθεί σε λειτουργία φέτος. Παρόλα αυτά, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη μια δύσκολη ημερομηνία, στην οποία ο χρόνος ενεργοποίησης – που ενεργοποιείται σε ένα συγκεκριμένο μπλοκ – θα ενσωματωθεί στον κώδικα

Όπως ανέφερε προηγουμένως το CoinDesk , η Κωνσταντινούπολη περιλαμβάνει πέντε μη συμβατές αλλαγές στο δίκτυο, από βελτιστοποιήσεις μικρών κωδικών μέχρι πιο αμφιλεγόμενες αλλαγές , όπως η μείωση των ανταμοιβών εξόρυξης για κάθε μπλοκ συναλλαγών.

Παρόλα αυτά, τα σχέδια για την απελευθέρωση του μεντεσέ αναβάθμισης σε μια ομαλή απελευθέρωση της αναβάθμισης της Κωνσταντινούπολης σε ένα δοκιμαστικό δίκτυο ethereum που ονομάζεται Ropsten, η βασική πλατφόρμα δοκιμής νέου κώδικα, μια εξέλιξη προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή .

Την περασμένη εβδομάδα, η δοκιμαστική έκδοση καθυστέρησε λόγω ενός σφάλματος που βρέθηκε σε μία από τις πέντε αλλαγές της Κωνσταντινούπολης. Κατά τη σημερινή συνάντηση προγραμματιστών, ωστόσο, αρκετοί πελάτες λογισμικού αιθέριου επιβεβαίωσαν ότι ήταν σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι να προχωρήσουν με δοκιμές.

“Οι κύριοι προγραμματιστές είναι ενθουσιασμένοι με την επερχόμενη απελευθέρωση του testnet της Κωνσταντινούπολης”, δήλωσε στο CoinDesk σε μια δήλωση μετά την κλήση ο Hudson Jameson, υπεύθυνος επικοινωνίας για το Ίδρυμα Ethereum.

Αυτός πρόσθεσε:

“Βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο για να ελπίζουμε να απελευθερώσουμε την Κωνσταντινούπολη στο mainnet λιγότερο από 1 μήνα μετά τον Devcon”.

Εικόνα από την κατασκευή 2017 Συνέδριο Youtube Video

Πηγή:coindesk 

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.