Πρώην Trump Aide και Goldman Sachs Exec Ο Gary Cohn ενώνει την εκκίνηση του Blockchain

ibI9zLjS_400x400.jpg

John Bogna
Πρώην Trump Aide και Goldman Sachs Exec Ο Gary Cohn ενώνει την εκκίνηση του Blockchain

Gary Cohn, πρώην επικεφαλής οικονομικών συνεργάτης του Προέδρου Trump και ο πρόεδρος της Goldman Sachs , θα ενταχθούν τα blockchain Labs εκκίνησης άνοιξη ως σύμβουλος, το Bloomberg αναφέρει .

 

Συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο

Η Spring Labs σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το blockchain για την αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με την πίστωση και την ταυτότητα μεταξύ δανειστών και παρόχων δεδομένων και πιστεύει ότι η χρηματοοικονομική εμπειρογνωμοσύνη της Cohn θα τους βοηθήσει να κατασκευάσουν το προϊόν τους. Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Άρτας Labs, Adam Jiwan, δήλωσε στο Bloomberg σε συνέντευξή του:

“Θεωρούμε ότι παίζει ρόλο να μας βοηθήσει να σκεφτούμε για να αναπτύξουμε κάτι συμβατό με τις κανονιστικές ρυθμίσεις και που πρέπει να δουν άλλοι προκειμένου να το προσαρμόσουν”. 

Ο Cohn απηχούσε αυτό το συναίσθημα σε συνέντευξή του στις Financial Times στις 12 Οκτωβρίου, λέγοντας ότι ο στόχος του είναι να βοηθήσει τα Εργαστήρια της Άνοιξης να αποδεχθούν και να υιοθετήσουν τη νέα τους τεχνολογία.

Σύμφωνα με τους Financial Times, η Cohn συμμετέχει στην εταιρεία, αν και η έκθεση δεν αποκάλυψε πόσα από αυτά κατέχει. Στο επίσημο δελτίο σχετικά με τη θέση του νέου συμβουλευτικού συμβουλίου, αποκάλυψε ότι το blockchain είναι ένα μακροχρόνιο συμφέρον του και δήλωσε:Άλλα μέλη του συμβουλευτικού συμβουλίου της Spring Labs περιλαμβάνουν τα στελέχη της Transunion, της Coinbase , της Ομοσπονδιακής Ασφαλιστικής Εταιρείας Καταθέσεων Καταθέσεων (FDIC) και της Capital One.

“Έχω ενδιαφερθεί πολύ για την τεχνολογία blockchain για αρκετά χρόνια και η Spring Labs αναπτύσσει ένα δίκτυο που θα μπορούσε να έχει σοβαρές επιπτώσεις στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, μεταξύ άλλων”.

Η Spring Labs έχει ήδη 15 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση εκκίνησης, σύμφωνα με τα στοιχεία της Crunchbase , ενώ ο Jiwan δήλωσε ότι η εταιρεία δεν σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ICO για πρόσθετη χρηματοδότηση, αν και “θα μπορούσε να αναπτύξει ένα ψηφιακό στοιχείο”.

Ψηφιοποίηση μιας αναλογικής βιομηχανίας

Παρόλο που η Cohn εξέφρασε ενδιαφέρον για παρεμποδιστικές δραστηριότητες στο παρελθόν και ευνοεί την ιδέα του συνδυασμού του blockchain με τον τραπεζικό τομέα, βγήκε ως σκεπτικιστής του Bitcoin . Αλλά έχει καταγράψει  ότι είναι εφικτός ένας παγκόσμιος κρυπτολογισμός και σε μια συνέντευξη στο CNBC τον Μάιο είπε:

“Νομίζω ότι θα έχουμε μια παγκόσμια κρυπτοσυχνότητα σε κάποιο σημείο όπου ο κόσμος το αντιλαμβάνεται και δεν βασίζεται σε κόστος εξόρυξης ή κόστος ηλεκτρικής ενέργειας ή κάτι τέτοιο.”

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Cohn δήλωσε ότι η συνεργασία με την Spring Labs αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία,

“Πάρτε μια πολύ, πολύ αναλογική βιομηχανία και ψηφιοποιήστε την”.

Φωτογραφία εξώφυλλου από τον Pierre Pavlovic στο Unsplash

Πηγή:cryptoslate.com

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Ελα μαζί μας.

Λάβετε ενημερωτικά νέα και κρυπτογραφικές πληροφορίες.

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.