“Η σημαντική αναβάθμιση του Ethereum μπορεί να καθυστερήσει.”

Από τον Fredrik Vold.

Η προγραμματισμένη σκληρή διακλάδωση της πλατφόρμας Ethereum στην Κωνσταντινούπολη που θα μπορούσε να αυξήσει την αποδοτικότητα της πλατφόρμας δεν μπορεί να συμβεί φέτος.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής του σκληρού πιρουνιού, ένα “πρόβλημα συναίνεσης” προφανώς προκάλεσε ένα testnet γνωστό ως Ropsten να γίνει “μη χρησιμοποιήσιμο”, δήλωσε ένα tweet από την εταιρεία ανάπτυξης της Ethereum, Infura

Μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα με το δοκιμαστικό δίκτυο Ropsten, οι προγραμματιστές πρέπει να κάνουν χρήση άλλων δικτύων δοκιμών, δήλωσε η εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια.

Η εταιρία Ethereum, Afri Schoedon, δήλωσε ότι οι προγραμματιστές της Ethereum συμφώνησαν κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης ότι το σκληρό πιρούνι δεν θα συμβεί αυτό το έτος “αν υπάρχουν σημαντικά ζητήματα στο Ropsten”, υπονοώντας ότι η αγορά θα μπορούσε να αποσαφηνιστεί περαιτέρω την ερχόμενη Παρασκευή.

Το σκληρό πιρούνι της Κωνσταντινούπολης έχει προταθεί από κορυφαίους προγραμματιστές του Ethereum ως τρόπο αύξησης της αποδοτικότητας της πλατφόρμας Ethereum, κάνοντας ορισμένες αλλαγές στην οικονομική πολιτική της πλατφόρμας και καθυστερώντας τη ” βόμβα δυσκολίας ” που κωδικοποιείται στο πρωτόκολλο.

Ωστόσο, η απελευθέρωση της αναβάθμισης εξαρτάται από την επιτυχή ανάπτυξη του δοκιμαστικού δικτύου Ropsten Ethereum. Ως αποτέλεσμα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Σαββατοκύριακο, το χρονοδιάγραμμα για την αναβάθμιση είναι συνεπώς ασαφές τώρα.

Παρά τις πιθανές καθυστερήσεις, ο ιδρυτής του Ethereum, Vitalik Buterin, ανέφερε προηγουμένως ότι δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη να αναβαθμιστεί η αναβάθμιση της Κωνσταντινούπολης, λέγοντας σε μια προηγούμενη πρόσκληση με τους προγραμματιστές ότι “Δεν είναι καθόλου επείγον […] Θα μπορούσαμε πιθανώς να έχουμε τρεις μήνες ασφάλειας και πιθανόν περισσότερο, “σύμφωνα με διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Η τιμή του αιθέρα ήταν ελαφρώς μειωμένη το βράδυ της Δευτέρας (UTC 03:00 πμ), διαπραγματεύοντας κάτω από το σήμα 200 σε περίπου 195 δολάρια για πρώτη φορά σε ένα μήνα, μετά από μια απότομη εκποίηση την Πέμπτη την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, η τιμή έχει καταφέρει να παραμείνει πάνω από τα χαμηλά επίπεδα από την πώληση του Σεπτεμβρίου, δίνοντας στους επενδυτές την ελπίδα ότι θα διαμορφωθεί ένα σταθερό επίπεδο τιμών.

Πηγή:cryptonews.com

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.