Η Ασία οδηγεί τον κόσμο στην τεχνολογία πληρωμών κρυπτογράφησης

Σε μια έκδοσή του που δημοσιεύθηκε στο CNN Business τη Δευτέρα (15 Οκτωβρίου 2018), ο Warren δήλωσε ότι, παρά τη σαρωτική επανάσταση των πληρωμών σε ψηφιακά νομίσματα σε μέρη όπως η Ιαπωνία και η Κίνα, οι ΗΠΑ εξακολουθούν να βλέπουν μεγαλύτερη εξάρτηση από τις συναλλαγές σε μετρητά. Αναφέροντας στοιχεία από την iResearch, ο Warren αποκάλυψε ότι οι πληρωμές μέσω κινητών συσκευών στην Κίνα έφθασαν τα 5,5 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2016, ενώ τα στοιχεία των ΗΠΑ ανήλθαν σε 112 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Warren υποστηρίζει ότι η υιοθέτηση από την Ασία πληρωμών κρυπτογράφησης προέρχεται από τη δημοτικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου στην περιοχή. Πριν από την εμφάνιση του Bitcoin και άλλων εικονικών νομισμάτων, πολλοί Ασιάτες είχαν ήδη εμπλακεί σε μια πλούσια αγορά εικονικών περιουσιακών στοιχείων. Μιλώντας νωρίτερα, ο επικεφαλής της BitMEX Arthur Hayes πρότεινε την ίδια εξήγηση ως προς τον λόγο των υψηλότερων όγκων συναλλαγών στην Ασία από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Ασία έχει υψηλότερο όγκο συναλλαγών κρυπτογράφησης από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για αυτά τα ασιατικά έθνη που αγκαλιάζουν την αναδυόμενη επανάσταση των ψηφιακών πληρωμών, θα αποκομίσουν οφέλη από το μειωμένο κόστος συναλλαγών, τους ταχύτερους χρόνους διακανονισμού και τη βελτίωση της διαφάνειας. Ο αμετάβλητος ημερολόγιο blockchain ο οποίος καταγράφει τις συναλλαγές είναι, θεωρητικά, απαλλαγμένος από χειραγώγηση.

Εκτός της Ασίας, μέρη όπως η Ελβετία και η Μάλτα επεξεργάζονται επίσης τρόπους για να υιοθετήσουν λύσεις βασισμένες σε blockchain. Οι χώρες αυτές φιλοδοξούν να αποτελέσουν κόμβους για την αποκεντρωμένη ανάπτυξη της τεχνολογίας.

 

Η τεχνολογία δεν κατανοεί τα όρια

Για τις ΗΠΑ, εκτός από συναλλαγές με κάρτες, τα μετρητά εξακολουθούν να είναι βασιλιάς σε πολλά μέρη. Ο Warren πιστεύει ότι είναι πολύ πιο εύκολο για μια κοινωνία που κυριαρχείται από ψηφιακές πληρωμές να αγκαλιάσει τις πληρωμές κρυπτογράφησης παρά για κάποιον που εξακολουθεί να κυριαρχείται από μετρητά για να κάνει την ίδια κίνηση.

τεχνολογία

“Ωστόσο, παρά την επιφυλακτικότητα των ΗΠΑ να αγκαλιάσουν τις πληρωμές κρυπτογράφησης, η τεχνολογία δεν κατανοεί τα όρια. Σχολιάζοντας το θέμα αυτό, ο Warren είπε:”

Ο ρυθμός επιτάχυνσης της υιοθεσίας ενδέχεται να συνεχίσει να αυξάνεται, πράγμα που σημαίνει ότι οι οικονομίες που δεν αρχίζουν να ενθαρρύνουν τη δημιουργία μιας ισχυρής υποδομής ψηφιακών πληρωμών, συμπληρώνοντας τις απαραίτητες επενδύσεις σε υποδομές και συνοδευτικές ρυθμίσεις, προλαβαίνω.

  • Στα τέλη Σεπτεμβρίου, οι φορείς του κλάδου εξέδωσαν προειδοποίηση στο Κογκρέσο των ΗΠΑ ότι η χώρα κινδύνευε να χάσει τις καινοτομίες εάν δεν βελτιωθεί το ρυθμιστικό τοπίο.

Πιστεύετε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες υστερούν σε άλλες ανεπτυγμένες χώρες όσον αφορά την υιοθέτηση κρυπτονομησμάτων; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

“Εικόνες ευγενική προσφορά του Shutterstock.”

Πηγή: www.livebitcoinnews.com

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.