Το ασυνήθιστο Crypto Rally αυξάνει την αστάθεια

  • Η τιμή Bitcoin ανήλθε στην αντίσταση των 7.000 δολαρίων κατά τη διάρκεια μιας απότομης πτώσης του Tether.
  • Ο Tether υποχώρησε απότομα και αργότερα ανήλθε σε 0,965 USD.
  • Πολλά altcoins συσπειρώθηκαν μεταξύ 6% -10% κατά την πρόσφατη άνοδο των τιμών.

Η τιμή Bitcoin κέρδισε βηματιστική ορμή έναντι του δολαρίου ΗΠΑ και του Tether (USDT) τις τελευταίες ώρες (UTC 08:20 AM). Υπήρξε μια απότομη ανοδική κίνηση στο BTC / USDT πάνω από το επίπεδο των 7,500 δολαρίων λόγω μιας δυσάρεστης διαφάνειας στο Tether κάτω από την υποστήριξη USD 0,950. Η BTC / USD κέρδισε επίσης έλξη και έπεσε πάνω από τα επίπεδα αντίστασης των 6.500 δολαρίων και 6.700 δολαρίων. Ωστόσο, οι αγοραστές δεν κατάφεραν να κερδίσουν κέρδη και η τιμή του κέρδους κέρδισε αναστροφή των περισσότερων κερδών. Το BTC / USD είναι πίσω σε 6.600 USD και τώρα διαπραγματεύεται με θετική απόκλιση. Παρομοίως, το eterhereum, τα μετρητά bitcoin και οι ripple συσπειρώθηκαν πρόσφατα πριν κόψουν το μεγαλύτερο μέρος των κερδών τους. Συνολικά, η πρόσφατη άνοδος των τιμών προκάλεσε μεγάλη αστάθεια στην αγορά κρυπτογράφησης, η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει τους αγοραστές bitcoin βραχυπρόθεσμα.

Συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς

Το ασυνήθιστο ράλι κρυπτοθέτησης αυξάνει τη μεταβλητότητα 101
Πηγή: coinmarketcap.com

Τιμή Bitcoin

Μετά τη δοκιμή της υποστήριξης των 6.200 δολαρίων, η τιμή bitcoin ξεκίνησε μια ανοδική κίνηση. Το BTC / USD έσπασε τα επίπεδα αντοχής των 6.350 USD και 6.400 δολαρίων ΗΠΑ για να ανέβει πολύ υψηλότερα. Έστειλε ακόμη και πάνω από την αντίσταση 6.850 δολαρίων, αλλά οι πωλητές ανέτρεψαν γρήγορα την προκατάληψη.
Η τιμή μειώθηκε απότομα και διαπραγματεύθηκε κάτω από το επίπεδο των 6.700 δολαρίων. Σήμερα διαπραγματεύεται κοντά στο σήμα των 6.600 δολαρίων, με άμεση υποστήριξη κοντά στο επίπεδο των 6.500 δολαρίων. Η σημαντικότερη στήριξη προς τα κάτω αναμένεται στα 6.400 δολάρια. Αντίστροφα, η τιμή πρέπει να ανακτήσει το επίπεδο των 6.700 δολαρίων για να ανεβεί πίσω στα 6.800 δολάρια.

Τιμή Ethereum

Η τιμή του Ethereum έσπασε τη ζώνη αντοχής των USD 200 για να εισέλθει σε μια θετική περιοχή. Το ETH / USD ανέβηκε πάνω από τα επίπεδα αντίστασης των USD 205 και USD 215.
Η τιμή διαπραγματεύθηκε επίσης πάνω από το επίπεδο των 220 δολαρίων, αλλά αργότερα υποχώρησε κάτω από τα 215 δολάρια ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή αυξάνεται κατά 5% στα 211 δολάρια ΗΠΑ, με άμεση στήριξη στα 210 δολάρια. Αντίστοιχα, οι αγοραστές πρέπει να διακανονίσουν την τιμή πάνω από τα 225 δολάρια ΗΠΑ αντίσταση για περαιτέρω κέρδη.

Bitcoin μετρητά και κυματισμός τιμή

Η τιμή μετρητών Bitcoin σημείωσε άνοδο πάνω από τα επίπεδα αντίστασης των 450 και 475 δολαρίων κατά την πρόσφατη ανοδική κίνηση. Το BCH / USD εξέτασε τη ζώνη αντίστασης 490-500 USD, η οποία εμπόδισε περαιτέρω ανοδική πορεία. Η τιμή είναι αυτή τη στιγμή κάτω από 462 δολάρια ΗΠΑ και μπορεί να συνεχίσει να διαπραγματεύεται χαμηλότερα προς την υποστήριξη των USD 450.
Η διακύμανση της τιμής αυξήθηκε πάνω από την αντίσταση των 0.450 USD και μάλιστα αυξήθηκε πάνω από το επίπεδο των 0.465 USD. Αργότερα, το XRP / USD αντιστράφηκε κέρδη και διαπραγματεύεται αυτήν την περίοδο κοντά στο επίπεδο των 0.445 USD. Φαίνεται ότι μια σωστή κλίση πάνω από το επίπεδο 0.450 USD είναι απαραίτητη για μια μεγαλύτερη ανοδική κίνηση.

Άλλες αγορές γουρουνιών σήμερα

Πολλά altcoins κέρδισε έλξη και κινήθηκε πάνω από 7% -20%, συμπεριλαμβανομένων komodo, DROP, holo, bytecoin, BTG, DGD, MOAC και NPXS.

Συνολικά, η πρόσφατη ανοδική κίνηση στην τιμή bitcoin μοιάζει με μια ψεύτικη ακίδα, αλλά όσο το BTC / USD κρατά την υποστήριξη των 6.400 δολαρίων, θα μπορούσε να αναρριχηθεί ψηλότερα. Ομοίως, εάν το ETH / USD παραμείνει πάνω από το επίπεδο των USD 210, το ζεύγος ενδέχεται να επανεξετάσει την αντίσταση των USD 225.
_____

Βρείτε την καλύτερη τιμή για να αγοράσετε / να πωλήσετε cryptocurrency:

Το ασυνήθιστο ράλι κρυπτοθέτησης αυξάνει τη διαπερατότητα 102

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.