Το Coinbase ανοίγει το γραφείο στο Δουβλίνο ως σχέδιο έκτακτης ανάγκης για το Brexit

avatarΑπό την Nour Al Ali

  • Η Coinbase Inc. , ένας από τους μεγαλύτερους διαμεσολαβητές ανταλλαγής κρυπτοαξιολόγησης των ΗΠΑ, επεκτείνει την ευρωπαϊκή της παρουσία με γραφείο του Δουβλίνου καθώς η αβεβαιότητα της Brexit συνεχίζει να ωθεί τις εταιρείες να δημιουργήσουν σχέδια έκτακτης ανάγκης.
  • Η ομάδα του Δουβλίνου θα συμπληρώσει τις εργασίες της Coinbase στο Λονδίνο και θα φιλοξενήσει μια σειρά από νέες λειτουργίες που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις”, ανέφερε η εταιρεία που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο σε μια θέση στο blog.

 

  • Το Λονδίνο θα παραμείνει το ευρωπαϊκό κεντρικό κατάστημα της εταιρείας και θα χειριστεί τη διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα εκτός, δήλωσε η ελεγχόμενη από το Ηνωμένο Βασίλειο εταιρεία. Οι πελάτες της στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυξήθηκαν γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη αγορά πέρυσι, πρόσθεσε η εταιρεία.
  • Η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας έχει δείξει την προθυμία της να προωθήσει μια νέα σκηνή φιλική προς το κρυπτογραφημένο περιβάλλον, καθώς άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές οικονομικές πόλεις παραμένουν στο φράχτη όταν πρόκειται για τη ρύθμιση της αγοράς ψηφιακού νομίσματος.
  • Οι επίτροποι επί των εσόδων της χώρας εξέδωσαν φορολογικές οδηγίες για τις συναλλαγές τον Μάιο για να εκκαθαρίσουν τις ερωτήσεις που είχαν οι επιχειρήσεις και τα άτομα. Καθώς η αβεβαιότητα Brexit αναδύεται πάνω από τις εταιρείες που εδρεύουν στο Λονδίνο, το Δουβλίνο έχει τοποθετηθεί ως πιθανή εναλλακτική λύση για τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.
  • Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου, Zeeshan Feroz, δήλωσε ότι «όταν εξετάζουμε τη θέση του δεύτερου ευρωπαϊκού γραφείου μας, το Δουβλίνο ήταν η σαφής επιλογή – είναι ένα αγγλόφωνο κράτος μέλος της ΕΕ που διαθέτει μια ποικιλόμορφη ομάδα ταλέντων, επιχειρηματικό πνεύμα, διαρκή στήριξη της τεχνολογικής καινοτομίας.

Πηγή : www.bloomberg.com

Μοιραστείτε την αγάπη σας για το ψηφιακό νόμισμα

Coinbase Wallet.

coinbase eggrafh

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.