Πρόβλεψη Siacoin (SC) 2018-2023

Ο Siacoin αποφάσισε να περάσει σκληρά το πιρούνι για να μπλοκάρει τους αστυνομικούς ASIC Bitmain.

Τώρα μόνο οι συσκευές που κατασκευάστηκαν από την ομάδα Siacoin θα είναι σε θέση να απομακρύνουν την κρυπτοσυχνότητα. Η ανακοίνωση αυτή έγινε την 1η Οκτωβρίου από τον David Vorick, τον συνιδρυτή του Siacoin, όπου δήλωσε ότι η Sia τρελαίνει να επιπλήξει το σημερινό μονοπώλιο ASIC για τις ζημιές που έχει που έγιναν στην κοινότητα Sia, για να κάνουν τους υποστηρικτές του έργου ASIC της κοινότητας ASIC, ώστε να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους μελλοντικούς κατασκευαστές Sia ASIC. Αυτές οι ειδήσεις έχουν δει Siacoin ρεκόρ σημαντικά κέρδη, αφού βιώνουν πάνω από 85 τοις εκατό πτώση της αξίας από την κορυφαία τιμή του $ 0,09.

Η Siacoin ιδρύθηκε το 2014 από την εταιρεία Nebulous Inc. και κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2015, αρχικά. Το Siacoin είναι μια αποκεντρωμένη υπηρεσία αποθήκευσης cloud, η οποία αναπτύχθηκε για να ανταγωνιστεί τις προδιαγραφές άλλων παρόχων cloud storage όπως το Google, η Apple, η DropBox και η Microsoft.

Η ιδέα είναι ότι τα δεδομένα που αποθηκεύονται μέσω του Sia θα κρυπτογραφηθούν και θα αποθηκευτούν στους υπολογιστές άλλων χρηστών, διατηρώντας όλες τις συναλλαγές επαληθεύσιμες χρησιμοποιώντας το δημόσιο βιβλίο του. Κανένα τρίτο μέρος δεν μπορεί να έχει πρόσβαση ή να ελέγχει τα αρχεία σας, σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς παρόχους αποθήκευσης cloud.

Σε όλη τη διάρκεια του 2016 και του 2017, η Sia βγαίνει από την έκδοση Beta και κυκλοφορεί την έκδοση 1.0. Το Sia αποκτά σημαντική αναβάθμιση σταθερότητας, ταχύτητας και κλιμάκωσης.

Το 2018 είναι το έτος για τη Sia, όπου αρχίζει να εισάγεται και χρησιμοποιείται από τους οργανισμούς και ξεκινά την επιλογή κατανομής αρχείων χωρίς καμία παρέμβαση τρίτων.

Επί του παρόντος, η Siacoin (SC) διαπραγματεύεται στα $ 0,0062 με κεφαλαιοποίηση αγοράς 233 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και κυκλοφοριακή προσφορά 37.321.137.372 δολαρίων.

 • Τι είναι το Siacoin (SC);

Η Sia είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα αποθήκευσης cloud η οποία σκοπεύει να ανταγωνιστεί με τις υπάρχουσες λύσεις αποθήκευσης, τόσο σε επίπεδο επιχείρησης όσο και P2P. Αντί να μίσθουν αποθηκευτικούς χώρους από έναν κεντρικό παροχέα, οι συνομηλίκες της Sia ενοικιάζουν το ένα το άλλο. Η Sia αποθηκεύει μόνο τις συμβάσεις αποθεματοποίησης που έχουν συσταθεί μεταξύ των μερών, καθορίζοντας τους όρους της συμφωνίας τους. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιείται ένα blockchain, παρόμοιο με το Bitcoin.

Η Sia επεκτείνει επίσης τις συναλλαγές ώστε να καταστεί δυνατή η επιβολή και η σύναψη συμβάσεων αποθεματοποίησης. Με τη σύναψη σύμβασης, ένας πάροχος αποθήκευσης-γνωστός και ως οικοδεσπότης, συμφωνεί να αποθηκεύσει δεδομένα πελάτη και να υποβάλλει περιοδικά αποδείξεις για τη συνέχιση της αποθήκευσης τους εκτός και αν λήξει η σύμβαση. Στη συνέχεια, ο οικοδεσπότης αποζημιώνεται για κάθε απόδειξη που υποβάλλει και τιμωρείται επειδή δεν διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία.

Δεδομένου ότι οι εν λόγω αποδείξεις είναι δημόσια επαληθεύσιμες και διαθέσιμες στο blockchain, μπορεί να χρησιμοποιηθεί συναίνεση δικτύου για την αυτόματη επιβολή συμβάσεων αποθήκευσης. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες δεν χρειάζεται να επαληθεύουν προσωπικά αποδείξεις αποθήκευσης. μπορούν αντ ‘αυτού να ανεβάσουν το αρχείο τους και να αφήσουν το δίκτυο να κάνει το υπόλοιπο.

 • Πρόβλεψη αγοράς για την τιμή Siacoin

Ο Siacoin ξεχωρίζει στον χώρο κρυπτογράφησης λόγω της περίπτωσης που χρησιμοποιεί. Δεδομένου ότι κερδίζει δημοτικότητα, περισσότεροι άνθρωποι έχουν αρχίσει να μιλάνε γι ‘αυτό. Ας δούμε τι λένε οι ειδικοί της αγοράς ή τα κρυπτογραφικά άρθρα.

 • ProfitConfidential

Ένας ενθουσιώδης κρυπτογράφος που ονομάζεται Palwasha Saaim έγραψε στη σελίδα ProfitConfidential ότι ο Siacoin θα μπορούσε ενδεχομένως να φτάσει τα $ 1 στα τέλη του 2018, κάτι που δεν φαίνεται ρεαλιστικό. Η Saaim επιβεβαιώνει τη δήλωση της υποστηρίζοντας την με συλλογιστική. Η Saaim αναγνωρίζει σωστά ότι η Siacoin ικανοποιεί μια διαφορετική περίπτωση χρήσης από την Bitcoin. Δηλώνει ότι το δίκτυο σύννεφων Sia “προσφέρει μια πολύτιμη χρησιμότητα”.

 • WalletInvestor

Εδώ έρχεται μια συντηρητική πρόβλεψη του WalletInvestor, όπου λένε ότι μέχρι το τέλος του 2018, η SC μπορεί να φτάσει τα $ 0,0115, έχοντας κατά νου ότι μόνο το τελευταίο τρίμηνο έχει μείνει φέτος.

 • CoinLiker

Το CoinLiker είναι ένας ιστότοπος που προσφέρει προβλέψεις τιμών για σχεδόν κάθε κρυπτογράφηση που μπορεί να φανταστεί κανείς. Με τον δικό τους “προσαρμοσμένο αλγόριθμο πρόβλεψης”, προβλέπουν ότι ο Siacoin θα φτάσει τα $ 0,555031, που είναι περίπου μισό δολάριο.

 • John McAfee

Ως φωνητικός ενθουσιώδης κρυπτοθέτης, οι δηλώσεις του πάντα δημιούργησαν ένα σμήνος από tweets και συζητήσεις. Έτσι, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τη δήλωσή του για τον Siacoin, αν και δεν έχει δώσει την πρόβλεψη των τιμών. Έχει tweeted ότι του αρέσει η Sia λόγω της μοναδικότητάς του και ότι θα φτάσει πολύ στο μέλλον.

 • Η ετυμηγορία μας για την πρόβλεψη τιμών Siacoin: SC πρόβλεψη τιμής 2018

Υπάρχουν λίγες δυσκολίες και προβλήματα που σχετίζονται με την πρόβλεψη οποιουδήποτε κρυπτογράφησης όπως τα τεχνολογικά ή κανονιστικά ζητήματα ή τον ανταγωνισμό με τις εταιρείες που προσπαθούν να παραδώσουν το ίδιο θέμα. Εξάλλου, κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα πώς θα εκτελεστεί ένα έργο μακροπρόθεσμα. Σύμφωνα με τις μακροπρόθεσμες προβλέψεις του Siacoin, ο Siacoin θα σημειώσει μεγαλύτερη άνοδο από το τελευταίο τρίμηνο του 2018. Η τεχνολογική αναστάτωση δεν είναι τόσο εύκολη, όσο οι τεχνολογικοί πράκτορες όπως η Microsoft και η Google είναι οι ανταγωνιστές. Παρά τα όλα αυτά, ο Siacoin πέτυχε καθώς είναι περίπου 10% φθηνότερο από την παραδοσιακή αποθήκευση σύννεφων. Με την έναρξη του τελευταίου τριμήνου του 2018, θα φτάσει στα $ 0,0098. Μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, μπορεί να φτάσει 4 φορές το τι είναι σήμερα, δηλ. $ 0,025. Αυτή η απότομη και γρήγορη βύθιση θα συμβεί, καθώς οι μεγάλες οργανώσεις όπως η Netflix σύντομα θα ενωθούν με τη Sia, όπως ανακοίνωσε ο David Vorick, συνιδρυτής του Siacoin.

 • Πρόβλεψη τιμής Siacoin 2018

Η αρχή του 2018 δεν ήταν τόσο μεγάλη για τον κόσμο του κρυπτογράφου, αλλά αργά και σταδιακά, παίρνει. Για τον Siacoin, ο Ιανουάριος ξεκίνησε με μια σπουδαία σημείωση και στη συνέχεια άρχισε να πέφτει απότομα και έπειτα μια ελεύθερη πτώση συνέβη προς την αρχή του 2ου τριμήνου. Προβλέπεται ότι προς το τέλος του τρίτου τριμήνου, ο Siacoin θα αρχίσει να παίρνει αυστηρά. Θα βυθιστεί προς τα πάνω σε περίπου 0,01 δολάρια μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και αναμένεται να φτάσει τα $ 0,025 στα τέλη του 2018.

Καθώς ο Siacoin έχει ανταγωνιστική τιμή – που είναι κατά 10% μικρότερη από την παραδοσιακή αποθήκευση σύννεφων, η ζήτηση θα αυξηθεί ραγδαία, λόγω της οποίας η αποτίμηση τείνει να αυξάνεται και γρήγορα.

 • Siacoin πρόβλεψη των τιμών 2019

Οι καλές εποχές θα ξεκινήσουν από την τελευταία φάση του ίδιου του 2018. Το 2019 θα σημειώσει τεράστια αύξηση. Η εισαγωγή της δυνατότητας κοινής χρήσης αρχείων θα οδηγήσει σε αρκετή ζήτηση από τις εταιρείες. Η κοινότητα Siacoin στοχεύει να καταστήσει την πλατφόρμα τόσο γρήγορη όσο το Amazon S3 το 2019 και μπορεί να εισαγάγει ακόμη και τη δυνατότητα διανομής περιεχομένου. Όλα αυτά τα σημάδια προόδου θα προσθέσουν στην αύξηση της τιμής. Το Tie-Ups με το Netflix θα βοηθήσει στη μέγιστη δυνατή χρήση της δυνατότητας διανομής περιεχομένου. Το πρώτο εξάμηνο του 2019 θα παρουσιάσει κάπως διακυμάνσεις, μετά από το οποίο θα φθάσει τα $ 0,0324 περίπου γύρω στο Σεπτέμβριο, μετά από το οποίο θα κυμανθεί μεταξύ $ 0,0342 έως $ 0,0366.

 

 • Siacoin πρόβλεψη των τιμών 2020

Το 2020 κατέχει περισσότερες συνεργασίες και δεσμούς για το Sia, επομένως θα ξεκινήσει με μια θετική σημείωση – θα φτάσει τα $ 0,038 στο τέλος του πρώτου τριμήνου και δεν θα διατηρήσει υψηλό προφίλ μέχρι το πρώτο εξάμηνο, μετά από το οποίο θα αυξηθεί ανοδικά. Αν και ο οδικός χάρτης της Sia αναφέρει ότι στοχεύει να ανταγωνιστεί τον γίγαντα του Διαδικτύου, Amazon S3, ο οποίος είναι ένας μεγάλος στόχος. Τα ποσοστά χρήσης και η χωρητικότητα αποθήκευσης θα αυξηθούν δραστικά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τρέχουσα χωρητικότητα αποθήκευσης του δικτύου είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που χρησιμοποιήθηκε.

Η τρέχουσα χωρητικότητα είναι σχεδόν τόσο μαζική όσο 4,5 petabytes. Καθώς αυξάνεται η ευαισθητοποίηση για τον Siacoin, αυτό πιθανότατα θα αυξηθεί επίσης. Ένα petabyte είναι 1.000 terabytes. Τώρα μπορείτε να φανταστείτε την ικανότητα αποθήκευσης. Αυτό δείχνει το δυναμικό, το οποίο δεν θα το αφήσει να περάσει από την πτώση. Θα έχει ένα πάνω χέρι από άλλα altcoins λόγω της μοναδικής λειτουργικότητάς του στη δημιουργία και κοινή χρήση περιεχομένου. Μέχρι το τέλος του 2020, η SC θα φτάσει τα 0,0459 δολάρια, με μια συντηρητική ανάλυση.

shutterstock_1017318706.jpg

 • Το μέλλον του κρυπτογράφου Siacoin: SC πρόβλεψη των τιμών σε 5 χρόνια

Το διάστημα των 5 χρόνων θα παρουσιάσει πολλές εκπληκτικές εξελίξεις, οι οποίες αναμφίβολα θα αυξήσουν την αποτίμηση της Sia σε υψηλό επίπεδο. Η πρόβλεψη της τιμής Sia 2025 ενδέχεται να συμπεριλάβει και την ανταγωνιστική της Amazon S3, όπως έχει στοχεύσει. Μέχρι το 2023, η Σία μπορεί να είναι $ 0,057. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι μέχρι το 2025, θα μπορούσε να φτάσει περίπου $ 1.

Η κερδοσκοπία τιμών Siacoin δεν μπορεί να είναι κατάλληλη καθώς η αγορά είναι ασταθής και υπόκειται σε αλλαγές. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι ο Siacoin μπορεί να αλλάξει ριζικά μια βιομηχανία, άρα αξίζει να ακολουθήσει την αγορά και τις τάσεις των τιμών.

Πηγή:coinswitch.co

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.