Bitcoin Τιμή Πρόβλεψης (2018-2023 )Η Τιμή της BTC μπορεί να φτάσει $ 15K δολάρια “Παρά την τελευταία πτώση”

Η Bitcoin πέρασε την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου του 2018, ανακτώντας την υποστήριξή της κοντά σε $ 6.500, αφού είδε μια λανθασμένη δράση ξεμπλοκάρισμα. Το BTC / USD, στην πραγματικότητα, είναι σταθερό όπως ήταν η προηγούμενη εβδομάδα. Το ζευγάρι σημείωσε σήμερα πτώση -1,02% τις τελευταίες 24 ώρες. Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτογράφησης μειώθηκε κατά 575 δισεκατομμύρια δολάρια από το υψηλό όλων των εποχών και η τιμή του bitcoin μειώθηκε κατά περίπου τα δύο τρίτα από τότε που κορυφώθηκε κοντά σε 20.000 δολάρια. Τον Οκτώβριο, ο Bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα $ 6700, όπως μπορούμε να δούμε, αυτό το μήνα ξεκίνησε με μια πολύ καλή σημείωση, με ελάχιστες ή καθόλου διακυμάνσεις και δεν ξεπέρασε τα $ 6.500. Η εισροή επενδύσεων που προέρχονται από θεσμικούς επενδυτές που αναπτύσσουν χρηματοπιστωτικά προϊόντα βασιζόμενα σε κρυπτογράφηση, προσανατολισμένα στην προσφορά έμμεσης έκθεσης σε μαζικούς χρήστες στην αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, πιθανόν να ορίσουν τιμές κρυπτογράφησης σε ανοδική τροχιά.

Το Bitcoin δεν κατάφερε ποτέ να δημιουργήσει αυτή τη φρενήρη ατμόσφαιρα, και εν μέσω της μεταβλητότητας, ήταν σταθερή για να παραμείνει ασφαλής στην πρώτη θέση. Όπως γνωρίζουμε, οι δυνάμεις της αγοράς και η προσαρμοστικότητα που οδηγεί στα σενάρια κατάταξης, πράγμα που σημαίνει ότι οι κρυπτοκαθιστές δεν εγκατέλειψαν ποτέ και πάντα παρέμειναν αισιόδοξοι όσον αφορά τη μεγαλύτερη κρυπτοεγχειρητικότητα στον κόσμο.

Από σήμερα, 10 Οκτωβρίου 2018, η Bitcoin διαπραγματεύεται στα $ 6557,14 δολάρια, η οποία έχει μειωθεί κατά -1,02% τις τελευταίες 24 ώρες, με κεφαλαιοποίηση αγοράς 113 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ και κυκλοφορία 17,314,487 μετοχών της BTC BTC.

Οι έμποροι και οι ενθουσιώδες πιστεύουν ότι η αστάθεια της αγοράς έρχεται ακριβώς πριν από την έξαρση. Θεωρούν ότι είναι απλώς θέμα χρόνου, όταν τα ETFs της Bitcoin θα επιβληθούν και στη συνέχεια κανείς δεν μπορεί να σταματήσει να φτάνει το BTC στο υψηλότερο επίπεδο.

Tom Lee Bitcoin price prediction

Tom Lee BTC price prediction

Η τιμή Bitcoin αυξήθηκε κατά $ 200 σε μόλις 35 λεπτά στις 28 Αυγούστου 2018. Η αύξηση αυτή συνέβη μετά τη δήλωση του Tom Lee, επικεφαλής της έρευνας στο Fundstrat Global Advisors. Ο Lee δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNBC’s ‘Trading Nation’ ότι ο Bitcoin ‘θα μπορούσε να τερματίσει το έτος εκρηκτικά υψηλότερα’, στοχεύοντας σε τιμή τέλους του έτους ύψους $ 25.000. Η βάση αυτής της πρόβλεψης είναι η συσχέτιση μεταξύ της τιμής των μετοχών της αναδυόμενης αγοράς και της Bitcoin. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα σημαντικό ράλι για το Bitcoin.

Τι είναι το Bitcoin;
Το Bitcoin είναι η πιο δημοφιλής κρυπτογράφηση, κυριαρχεί στον χώρο κρυπτογράφησης με την τεχνολογία blockchain και τη σπανιότητα του. Το Bitcoin δημιουργήθηκε το 2009 από το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto, που μπορεί να είναι άτομο ή ομάδα ανθρώπων. Λειτουργεί σε δίκτυο peer to peer, όπου δεν εμπλέκονται μεσάζοντες. Πρόκειται για το ψηφιακό νόμισμα, το οποίο έχει ως στόχο να αποκλείσει την παρέμβαση οποιωνδήποτε τρίτων, ενώ πραγματοποιείτε συναλλαγές.

Αποκτά την υιοθεσία και μερικοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν τα BTC σε πραγματικό χρόνο, όπως αγοράζοντας ένα Lamborghini ή αγοράζοντας ένα αρχοντικό. Είναι εύκολο και προηγμένο. Μόλις καταλάβετε την τεχνολογία πίσω από αυτό, σίγουρα θα αγκαλιάσετε την ομορφιά αυτού του ψηφιακού νομίσματος.

Οι τιμές Bitcoin κυμαίνονται. Είναι διαπραγμάτευση σε $ 6489.55 από το χρόνο όλων των $ 20000. Γι ‘αυτό πολλοί ενδιαφέρονται για την πρόβλεψη των τιμών της Bitcoin.

Ας καταλάβουμε ποια είναι η πρόβλεψη της τιμής Bitcoin για το 2018 και τα επόμενα 5 χρόνια:
Πρόβλεψη αγοράς για Bitcoin Τιμή:
Καθώς η αγορά αντιμετωπίζει ευμετάβλητες συνθήκες, θα πρέπει να υποστηρίξουμε την πρόβλεψη με τους ειδικούς στην αγορά, οι οποίοι ήταν το μυαλό και η καρδιά της αγοράς κρυπτογράφησης.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις διάσημες προβλέψεις του Bitcoin:

Πρόβλεψη τιμών Bitcoin John McAfee # 1
Ο John McAfee, ο ιδρυτής του δημοφιλούς λογισμικού McAfee και ένας οργισμένος οπαδός της Bitcoin, προέβλεψε ότι η Bitcoin θα χτυπήσει 1 εκατομμύριο δολάρια μέχρι το 2020 μετά από την πρόβλεψη του περασμένου έτους ύψους $ 7000 που ξεπέρασε καλά.

John McAfee Bitcoin price prediction

2 Kenneth Rogoff Bitcoin πρόβλεψη τιμών

Ο Kenneth Rogoff, ένας καθηγητής του Χάρβαρντ, γνωστός ως πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), βάζει παγωμένο νερό στις ελπίδες λέγοντας ότι η φούσκα Bitcoin θα σκάσει και θα φτάσει στα $ 100 και όχι σε 100.000 δολάρια.

3 Tom Lee Bitcoin πρόβλεψη τιμών

Ο Tom Lee, πρώην επικεφαλής της στρατηγικής μετοχικού κεφαλαίου JP Morgan και επικεφαλής της έρευνας του Fundstrat, πιστεύει ότι η Bitcoin θα φτάσει τα $ 25.000, καθώς υπολογίζει σε περισσότερους θεσμικούς επενδυτές που αναλαμβάνουν Bitcoin και μια σταθερή αύξηση της βάσης χρηστών Bitcoin.

4 Jeet Singh Bitcoin πρόβλεψη τιμών

Ο Jeet Singh, διευθυντής χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης, μίλησε στο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός λέγοντας ότι πιστεύει ότι ο Bitcoin θα φτάσει τα $ 50.000 μέχρι το τέλος αυτού του έτους. Προειδοποίησε για τις μεγάλες διακυμάνσεις των τιμών που συμβαίνουν, κάτι που πιστεύει ότι είναι φυσιολογικό μόνο για μια αγορά κρυπτογράφησης που ακόμα ωριμάζει.

5 Προβολή Τιμών Bitcoin για το Draper

Το 2014, όταν η BTC αποτιμήθηκε στα 413 δολάρια, κανένας από τους Tim Draper, ο δημοφιλής Venture Capitalist, προέβλεψε ότι η Bitcoin θα φτάσει τα 10.000 δολάρια σε διάστημα τριών ετών. Αν και δεν πρόβλεψε κατηγορηματικά ένα Bitcoin αξίας $ 100.000 το 2018, δήλωσε ότι αναμένει από το Bitcoin να συνεχίσει δραστικά την ανάπτυξή του, σε συνέντευξή του στο Bloomberg πέρυσι.

6 Llew Claasen Bitcoin Πρόβλεψη Τιμών

Ο Llew Claasen, διευθυντής του Ιδρύματος Bitcoin, έκανε μια τολμηρή δήλωση για να καθησυχάσει τους πιστούς του Bitcoin ότι το μεγαλύτερο κρυπτοσυχνότητα θα φτάσει στα 40.000 δολάρια, ακόμη και αν υποστεί πτώση.

7 Michael Novogratz Bitcoin Πρόβλεψη Τιμών

Στην εκδήλωση Finance Disrupted που διοργάνωσε το The Economist στο Μανχάταν, ο Mike Novogratz, πρώην επικεφαλής του hedge fund και ιδρυτής της Galaxy Digital δήλωσε ότι πιστεύει ότι η BTC δεν θα φτάσει τα $ 9K φέτος και πιθανότατα να ξεπεράσει τα $ 10.000 στο δεύτερο τρίμηνο του 2019.

8 Πρόβλεψη τιμών Bitcoin Cameron Winklevoss

Ο Cameron Winklevoss, συνιδρυτής της ανταλλαγής κρυπτογράφησης – Gemini και ο τέταρτος πλουσιότερος επενδυτής κρυπτογράφησης προέβλεψε ότι η BTC θα αυξηθεί κατά 40% κάποια μέρα.

Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί ήταν τόσο σίγουρος για τις προβλέψεις του καθώς ο ίδιος και ο αδελφός του είχαν την τάση να υποβάλουν αίτηση για το ETF Bitcoin (χρηματιστήρια που διαπραγματεύονται σε χρηματιστήριο) στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.

9 Πρόβλεψη τιμών Bobby Lee Bitcoin

Ο Bobby Lee, Διευθύνων Σύμβουλος της πρώτης ανταλλαγής της Κίνας – BTCC προέβλεψε επίσης ότι το bitcoin θα ξεπεράσει τα $ 1 εκατομμύριο αλλά αντί του χρονικού πλαισίου που είναι 5 χρόνια όπως πρόβλεπε ο McAfee, ο Bobby Lee έδωσε πολύ συντηρητική πρόβλεψη δηλώνοντας 20 χρόνια.

Η ετυμηγορία μας για την πρόβλεψη τιμών Bitcoin
Παρόλο που η Bitcoin έχει συχνές διακυμάνσεις, πιστεύουμε ότι το Bitcoin θα αυξηθεί σύμφωνα με τις προβλέψεις που αναφέρονται παραπάνω.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που οδήγησαν στην πτώση των τιμών του Bitcoin, όπως οι Bitcoins που χρησιμοποιούνται για παράνομους σκοπούς και τόσες παρενοχλήσεις στο παρελθόν, όπως η πειρατεία και οι κλοπές.

Οι επαγγελματίες υπερέβησαν τα μειονεκτήματα, οπότε η Bitcoin εξακολουθεί να είναι ηγέτης στην αγορά, τοποθετώντας την πρώτη θέση και διατηρώντας τη θέση της.

Η Bitcoin θα φτάσει τα $ 10,000 – $ 15,000 μέχρι το τέλος του 2018. Το Σεπτέμβριο είναι η ώρα που δόθηκε για τις ανακοινώσεις του ETF, που αναμένεται από όλους μας. Αν το Bitcoin ETF λάβει κυρώσεις, τότε η Bitcoin θα αυξηθεί αυτόματα προς τα πάνω έως και τα 43.000 δολάρια, όπως προέβλεπε ο Finde. Για να είναι στη συντηρητική πλευρά, θα φτάσει τα $ 15.000, τα οποία έχουν μεγάλη πιθανότητα να φθάσουν.

Bitcoin price prediction in next 5 years

Bitcoin πρόβλεψη των τιμών κατά τα επόμενα 5 χρόνια

Bitcoin Πρόβλεψη Τιμών 2018
Το 2018 πρόκειται να αντιμετωπίσει ανεπιθύμητες βόλτες καθώς αυτό είναι το έτος των διακυμάνσεων των τιμών. Αλλά η μεταβλητότητα είναι φυσιολογική όταν πρόκειται για την αγορά κρυπτογράφησης. Η αισιοδοξία βρίσκεται στις κάρτες, καθώς οι βρετανοί χρηματοπιστωτικοί φορείς υποδηλώνουν ότι η μεγάλη πλειοψηφία θα αγοράσει περισσότερα νομίσματα με την ελπίδα αναζωπύρωσης των τιμών αργότερα αυτό το έτος. Το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους θα αντιμετωπίσει μια απίστευτη εκθετική άνοδο, η οποία θα αλλάξει το πεπρωμένο των αγορών κρυπτογράφησης. Η τιμή του Bitcoin θα κυμανθεί γύρω στα 10.000 έως 15.000 δολάρια τους τρεις τελευταίους κρίσιμους μήνες του τρέχοντος έτους. Υπάρχουν πολλοί έμποροι που επένδυσαν στη Bitcoin, περιμένοντας την απότομη αύξηση, μετά από την οποία θα γίνουν εκατομμυριούχοι ή δισεκατομμυριούχοι.

Επιπλέον, αρκετές χώρες, όπως οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα, έχουν επιδείξει μεγάλη προθυμία να ενσωματώσουν το Bitcoin και άλλες κρυπτοσυχνότητες στα χρηματοπιστωτικά τους συστήματα δημιουργώντας ρυθμιζόμενες αγορές οι οποίες θα μπορούσαν να λειτουργούν ελεύθερα και με ασφάλεια.

Bitcoin Πρόβλεψη Τιμών 2019
Τ�� 2019 θα είναι διογκωμένο για το Bitcoin, καθώς μέχρι τότε η προσαρμοστικότητα θα είναι υψηλότερη καθώς περισσότεροι άνθρωποι θα αρχίσουν να πιστεύουν στην τεχνολογία πίσω από το Bitcoin. Το Bitcoin θα φτάσει μέχρι τα $ 20,000 μέχρι τα μέσα του 2019. Όσο περισσότερο το εμπόριο, τόσο περισσότερο η τιμή. Επιπλέον, όπως γνωρίζουμε, οι Bitcoins είναι σπάνιες στην κυκλοφορία, δηλαδή, μόνο 21 εκατομμύρια Bitcoins εξορύσσονται, εκ των οποίων 17 εκατομμύρια εξορύσσονται ήδη, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο 4 εκατομμύρια θα εξορύσσονται, πράγμα που θα κάνει την αξία της .

Μέχρι το τέλος του έτους 2019, η τιμή του Bitcoin θα φτάσει τα 23.499 δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι η τάση του 2018 σε πτωτική πορεία θα τελειώσει και θα μετατοπιστεί στην ανοδική πορεία.

Bitcoin Πρόβλεψη τιμών 2020
Η αγορά κρυπτογράφησης θα αντιμετωπίσει μια αισιοδοξία της αγοράς το 2020, καθώς όχι μόνο Bitcoin, αλλά και όλες οι μεγάλες κρυπτοσυχνότητες θα βιώσουν επίσης μια ανοδική μετατόπιση. Οι κυβερνήσεις και οι κεντρικές τράπεζες θα αγκαλιάσουν τα ψηφιακά νομίσματα, οπότε η ζήτηση θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη.

Το πρώτο τρίμηνο θα σημειώσει μικρή άνοδο έως τα $ 25.000, μετά την οποία θα σημειώσει άνοδο έως και 30.000 δολάρια το τρίτο τρίμηνο. Μέχρι το τέλος του έτους, η Bitcoin θα εκτιμηθεί στα 33788,5 δολάρια.

Bitcoin πρόβλεψη των τιμών σε 5 χρόνια
Η πρόβλεψη της τιμής Bitcoin δείχνει ότι η τιμή Bitcoin ανέρχεται σε ένα μακροπρόθεσμο 678.833382% στην τιμή της BTC με 5ετή επένδυση. Αυτό σημαίνει ότι το 2023, η τιμή Bitcoin προβλέπεται να ανέρχεται σε $ 50044,6.

Το Bitcoin θα αγγίξει το σήμα αξίας 50.000 δολαρίων το έτος 2023, το οποίο θα πάρει την αγορά κρυπτογράφησης σε ένα εντελώς διαφορετικό ύψος συνολικά. Σύμφωνα με τις προβλέψεις και την ανάλυση, το Bitcoin παραμένει ασφαλώς στην πρώτη θέση, χωρίς κανένα στενό υποψήφιο. Σταδιακά, το Bitcoin θα θεωρείται περισσότερο ως κατάστημα αξίας, μαζί με ένα εναλλακτικό νόμισμα.

Μέχρι το 2023, η Bitcoin θα χρησιμοποιείται συχνότερα από περισσότερους ανθρώπους, δηλ. Η περίπτωση χρήσης σε πραγματικό χρόνο θα αυξηθεί, γεγονός που θα την καταστήσει ακόμη πιο ισχυρή.

Πηγή:coinswitch.co

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.