Stellar Lumens XLM Price 2018-2023

Ο Stellar παρουσίασε κάπως διακυμάνσεις στις αρχές Οκτωβρίου του 2018 και αναμένεται να περάσει από μερικές μικρές διακυμάνσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια του μήνα. Η Stellar Lumens παρουσίασε σημαντικό ρυθμό αύξησης του ρυθμού υιοθέτησής της. Αυτό που συνέβαλε σημαντικά στην υιοθέτησή του τους τελευταίους μήνες είναι το νέο διεθνές σύστημα πληρωμών της IBM – World-Wire. Το IBM Blockchain World Wire χρησιμοποιεί το blockchain του Stellar Lumens (XLM) για τη διεκπεραίωση των διασυνοριακών πληρωμών. Πρόσφατα, η BitGo ανακοίνωσε την υποστήριξή της στην Stellar Lumens, η οποία θα αυξήσει ακόμη περισσότερο το ποσοστό υιοθέτησής της.

Μετά την πώληση του διαβόητου Mt. Το Gox Exchange το 2011, Jed McCaleb, ξεκίνησε να καταβάλει προσπάθεια να δημιουργήσει ένα νέο κρυπτοσυνηματολόγιο – γνωστό ως το πρωτόκολλο Ripple. Ο Jed προσπάθησε να αναπτύξει μια συναλλακτική κρυπτογράφηση, η οποία ολοκλήρωσε τη συναίνεση του blockchain από τα μέλη στο δίκτυο. Με βάση το πρωτόκολλο, σχηματίστηκε η μητρική εταιρεία-Ripple, η οποία οδήγησε στη δημιουργία των νομισμάτων XRP.

Το τρέξιμο του McCaleb με το Ripple ήταν βραχύβια και το 2013 έφυγε από τον ενεργό ρόλο του με το Ripple, αναζητώντας νέες επιχειρήσεις. Το 2014, η McCaleb ξεκίνησε το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Stellar, με ό, τι είχε μάθει κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάπτυξης του Ripple. Τελικά οδήγησε στη δημιουργία του Πρωτοκόλλου Stellar Consensus και ως εκ τούτου του νομίσματος XLM. Το XLM είναι ένα πιρούνι του Ripple. Αυτή ήταν η ιστορία πίσω από την Stellar Lumens – μία από τις κορυφαίες 10 κρυπτοσυχνότητες στον κόσμο.

Η τιμή του Stellar Lumens για σήμερα είναι $ 0.22 USD. Η τρέχουσα κυκλοφοριακή της προσφορά ανέρχεται σε 18.890.616.792 μονάδες XLM με ανώτατο όριο αγοράς 4,18 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τι είναι τα Stellar Lumens (XLM);
Το δίκτυο Stellar είναι ένα ρεαλιστικό έργο blockchain, το οποίο στοχεύει να λειτουργήσει ως γέφυρα μεταξύ ακριβώς των απέναντι κόσμων της αποκεντρωμένης κρυπτοαναφοράς και των παραδοσιακών κεντρικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Η Stellar είναι γνωστή για τη μοναδική της μέθοδο συναίνεσης – το Πρωτόκολλο Stellar Consensus, το οποίο είναι απόλυτα μοναδικό στο οικοσύστημα blockchain με την παραδοσιακή έννοια.

Το Stellar είναι μια πλατφόρμα αποκλειστικής ανάπτυξης, η οποία επικεντρώνεται κυρίως στην ενσωμάτωση της κατανεμημένης τεχνολογίας χαρτονομισμάτων (DLT) σε υπάρχουσα χρηματοοικονομική υποδομή. Η Stellar παρουσιάζει ως το μέλλον των τραπεζών και σκοπεύει να αντιμετωπίσει τα κενά που υπάρχουν μεταξύ του διαφορετικού κλειστού συστήματος, το οποίο αποτελείται από τις σημερινές διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές.

Παρόλο που η Stellar προσφέρει πλεονεκτήματα στους καθημερινούς χρήστες, οι οργανισμοί, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι τράπεζες είναι τοποθετημένα ώστε να αποκομίσουν τα μέγιστα από το σύστημα που προτείνουν. Η Stellar επιτρέπει σε αυτές τις οργανώσεις να αξιοποιούν το δίκτυό τους για να μειώσουν το κόστος συναλλαγών και εμβασμάτων, να διαχειριστούν μικροπληρωμές και να αυξήσουν την εμβέλεια μέσω των κινητών καταστημάτων.

Πρόβλεψη αγοράς για την τιμή Stellar-Lumens
Δεδομένου ότι η αγορά είναι πολύ ευμετάβλητη, δεν είναι εύκολο να προβλέψουμε την κρυπτοεγχειρητική αυτή καθεαυτή, και αυτή, όταν είναι η 6η μεγαλύτερη κρυπτοεγχειρητικότητα στον κόσμο. Κοιτάζοντας όλες τις προβλέψεις που έδωσαν οι λάτρεις της αγοράς / δημοσιεύσεις / έμποροι, ένα πράγμα είναι σίγουρο ότι υπάρχει μεγάλη ελπίδα γύρω από την πρόβλεψη της αστερίας.

Πρόβλεψη Altcoin # 1
Η Altcoin Forecast, ένα φόρουμ πρόβλεψης κρυπτοαξιολόγησης, προβλέπει ότι η XLM θα κερδίσει περίπου το 35% έναντι του Bitcoin. Αυτή τη στιγμή, 1 XLM κοστίζει 0.000031 BTC.

Αυτό είχε προβλεφθεί λίγους μήνες πριν, όταν ισοδυναμούσε με το 0.00002935 Satoshi, και η προσδοκία ήταν να φτάσει μέχρι το 0.00004664 Satoshis, το οποίο είναι αρκετά ρεαλιστικό.

# 2 Επενδυτής Πορτοφολιού
Ο Πωλητής ενημερώνει τις τιμές και τις προβλέψεις κάθε τρία λεπτά χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνική ανάλυση. Από σήμερα, ο ιστότοπος περιλαμβάνει μια ετήσια πρόβλεψη ύψους $ 0.386 και μια πενταετή πρόβλεψη ύψους 1.005 δολαρίων.

Προέβλεπαν επίσης ότι αν αγοράσετε Stellar Lumens για 100 δολάρια σήμερα, θα λάβετε συνολικά 492.874 XLM.

# 3 Επένδυση Haven
Η πρόβλεψη των τιμών στο Investing Haven ήταν πολύ αισιόδοξη για όλες τις κρυπτοσυχνότητες και το ίδιο για την XLM, προβλέποντας επίσης ότι η Stellar θα μπορούσε να αξίζει 4 δολάρια μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Η ομάδα λέει ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί εφόσον δεν υπάρχουν σημαντικές αδυναμίες ασφαλείας και ο συνολικός τομέας λειτουργεί καλά.

# 4 Δημιουργία εσόδων από πληροφορίες
Η Monetize πιστεύει ότι οι μεγάλες συνεργασίες της Stellar θα αποτελέσουν τον κύριο λόγο πίσω από μια επερχόμενη αύξηση των τιμών, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα η τιμή του XLM να φτάσει τα $ 2- $ 3. Πέρα από την IBM, οι εταίροι της Stellar περιλαμβάνουν το Stripe, Deloitte, κλπ.

Για παράδειγμα, η Stripe έδωσε στη Stellar μια εισφορά κεφαλαίου 3 εκατομμυρίων δολαρίων λίγα χρόνια πίσω, την οποία η Stellar επέστρεψε αμέσως στο XLM.

# 5 Ο Οργανισμός Προβλέψεων Οικονομίας
Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει πρότυπο μακροχρόνιας πρόβλεψης για την πρόβλεψη της αγοράς για εταιρικούς πελάτες. Ο ιστότοπος έχει τη δική του πρόβλεψη για το 2020, σύμφωνα με την οποία το XLM θα φτάσει το 0,64 δολαρίων το 2020, το οποίο είναι μακράν το πιο συντηρητικό και απαισιόδοξο στις προβλέψεις τιμών της XLM.

Η ετυμηγορία μας για την πρόβλεψη των τιμών των Stellar Lumens
Για μερικές μέρες, η Stellar Lumen (XLM) λαμβάνει αποκλειστικά ενδιαφέρουσες ειδήσεις, κυρίως για τα επιτεύγματά της και την ανάπτυξη και τις συνεργασίες της. Εδώ έρχεται μια άλλη πληροφορία ότι ο συνεργάτης της Stellar, SatoshiPay, ετοιμάζεται για την Initial Public Offering (IPO) στο AIM, μια δευτερεύουσα αγορά του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Αυτό θα βελτιώσει την ανάπτυξη της εταιρείας και πιστεύεται ότι η εισαγωγή θα βοηθήσει την εταιρεία να αντλήσει κεφάλαια ανάπτυξης. Κάθε μέρα, ο ρυθμός ανάπτυξης έχει αυξηθεί και έχει πάρει και μεγάλα άλματα. Το τελευταίο τρίμηνο του 2018 είναι πολύ σημαντικό και θα είναι προοδευτικό για την XLM, καθώς θα έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις από ό, τι ολόκληρο το χρόνο. Προβλέπουμε ότι το XLM θα φτάσει τα 0,46 δολάρια μέχρι το τέλος του 2018.

Stellar-Lumens-Logo-Space-696x392.jpg

Stellar Lumens πρόβλεψη 2018
Σε μια περίοδο των τελευταίων 12 μηνών, η απόδοση αυτής της κρυπτογραφίας ήταν εντελώς εξαιρετική, όπου το συνολικό κέρδος είναι ακόμη περισσότερο από 900%. Αν και το XLM έπεσε από εκεί που ήταν τον Ιανουάριο του 2018, αν το συγκρίνεσαι με τον τόπο που ήταν τον Απρίλιο του 2017, το κέρμα έχει αυξηθεί ακόμα κατά 2.900% σε ένα χρόνο, πράγμα που είναι φοβερό. Από τον Ιούλιο, η Stellar έχει σημειώσει πρόοδο, με ένδοξο τρόπο. Τον Ιούλιο, ο τεχνολογικός γίγαντας IBM ανακοίνωσε ότι εργάζεται για το σταθερό του νόμισμα. Το κέρμα θα υποστηριχθεί με την τεχνολογία blockchain ενώ θα τρέχει στην πλατφόρμα Stellar, η οποία έχει σίγουρα ανυψώσει τη θεσμική υιοθέτηση και την αξιοπιστία του Stellar.

Έχουν σημειωθεί τρία μεγάλα άλματα το 2018 για το Stellar – ένας τον Ιανουάριο, όταν έφτασε τα $ 0.4009, τότε ο άλλος συνέβη τον Μάιο, όταν έφτασε τα $ 0.4385, και το τελευταίο μεγάλο άλμα αναμένεται να συμβεί τους τελευταίους δύο μήνες του 2018 , όπου αναμένεται να φτάσει τα 0,46 δολάρια, σύμφωνα με την πρόβλεψη της τιμής XLM 2018.

Stellar Lumens πρόβλεψη τιμής 2019
Όχι μόνο η Satoshi Pay, η Stellar ξεπερνάει τον ανταγωνιστή της ανακοινώνοντας μια συνεργασία με το TransferTo, το οποίο θα ενισχύσει αποτελεσματικά τη διεθνή μεταφορά χρημάτων. Το 2019 θα βιώσει τη συνέχεια της επιτυχίας της Stellar, όπου θα κυμανθεί γύρω στα $ 0,505 τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο και μετά θα φτάσει τα $ 0,611 το δεύτερο τρίμηνο. Λόγω των συνεργασιών της με τους διάσημους τεχνολογικούς γίγαντες – IBM και Deloitte, θα είναι ένας παίκτης της αγοράς το 2019. Μέχρι το τέλος του 2019, η τιμή XLM μπορεί να φτάσει τα $ 0.664.

Πρόβλεψη των τιμών των αστεριών Lumens 2020
Ο Jed McCaleb ανακοίνωσε μια συνεργασία με 30 τράπεζες και έργα όπως Mobius, Hashcash και SatoshiPay. Όλα αυτά τους επέτρεψαν να προτείνουν πρόβλεψη XLM ύψους $ 1. Αυτή θα ήταν μια πολύ αισιόδοξη πρόβλεψη. Πιστεύουμε ότι η Stellar Lumens μπορεί να φθάσει τα 0,77 δολάρια μέχρι το 2020. Το Λίβερπουλ στοχεύει να καταστεί η 1 η παγκόσμια πόλη με θετικό άνθρακα έως το 2020, με το θεμέλιο και την αξιοποίηση του δικτύου Stellar να διαδραματίζει καίριο ρόλο. Η ταχύτητα με την οποία γίνεται η υιοθέτηση του DLT στο δίκτυο Stellar και αυτές οι συνεργασίες αποδεικνύει μια φανταστική επικύρωση των δυνατοτήτων του πρωτοκόλλου.

Stellar Lumens Forecast: Πρόβλεψη τιμής XLM σε 5 χρόνια
Σε μια περίοδο πέντε ετών, η Stellar θα αναπτυχθεί ως μία από τις κρυπτοσυχνότητες με τις καλύτερες επιδόσεις, πράγμα που σημαίνει ότι ο ρυθμός ανάπτυξης θα είναι υψηλός. Ορισμένοι προβλέπουν ότι το Stellar μπορεί να φτάσει τα $ 5, εξετάζοντας το τρέχον ποσοστό προσαρμοστικότητας. Αλλά, σύμφωνα με μια ρεαλιστική και συντηρητική ανάλυση, πιστεύουμε ότι η Stellar θα αγγίξει σίγουρα το σήμα $ 1 το 2023, στην πραγματικότητα, προβλέπουμε ότι η XLM θα φτάσει τα 1,14 δολάρια μέχρι το τέλος του 2023.

Μπορεί να ανέβει η κλίμακα κατάταξης, με κεφαλαιοποίηση της αγοράς, λαμβάνοντας υπόψ�� ότι οι περισσότεροι βετεράνοι της αγοράς προβλέπουν ότι η Stellar θα δείξει το ποσοστό ανάπτυξης ακόμη περισσότερο από το Bitcoin. Μέσω της συνεργασίας της IBM με την κυβέρνηση της Αυστραλίας, η Stellar θα είναι ένας από τους κορυφαίους εταίρους που θα μπορούσαν να κερδίσουν τεράστια επιτυχία.

Πηγή:coinswitch.co

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.