Cardano (ADA)Price 2018-2023

Οι τιμές Cardano αυξήθηκαν κατά 4.986% την περασμένη εβδομάδα, γεγονός που δίνει μια αχτίδα ελπίδας στους κρυπτοκάρτες. Το Cardano ενδέχεται να φτάσει στα $ 0.0900 μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου του 2018. Αλλά υπάρχουν καλά νέα για την ADA, καθώς πρόκειται να πραγματοποιηθεί εταιρική σχέση μεταξύ του Cardano και του Metaps Plus. Μέχρι να ξεκινήσει η σύμπραξη, η τιμή του Cardano θα πρέπει να φτάσει. Η Metaps Plus είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στη Νότια Κορέα και η σύναψη εταιρικής σχέσης με αυτήν θα βοηθήσει την ADA να δημιουργήσει μια φήμη στη χώρα, η οποία θα οδηγούσε επίσης σε μεγαλύτερη χρήση του νομίσματος ADA.

Η Cardano εργάζεται για τη βελτίωση της επεκτασιμότητας του δικτύου περαιτέρω στους επόμενους μήνες, έτσι ώστε το δίκτυο να είναι σε θέση να επιλέξει κόμβους συναίνεσης. Αυτό θα ισοδυναμούσε με μια ομάδα κόμβων που θα αναλάμβαναν το έργο του χειρισμού μεγάλου μέρους δεδομένων, χωρίς να έχουν όλοι οι κόμβοι του δικτύου να αλληλεπιδρούν άσκοπα με τα δεδομένα που πρέπει να επεξεργαστούν.

Από σήμερα 10 Οκτωβρίου 2018, η Cardano (ADA) διαπραγματεύεται στα $ 0.084 USD με την τιμή ADA να μειώνεται σήμερα κατά 1.51%. Το ανώτατο όριο της αγοράς του Cardano είναι 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ με 25,927,070,538 ADA σήμερα. Το διάγραμμα κίνησης των 24 ωρών δείχνει ότι η αξία των ADA αξίας 36.621.083 δολαρίων διαπραγματεύεται. Η τιμή έφτασε τα $ 0.086 USD στις τελευταίες 24 ώρες ενώ η χαμηλότερη τιμή ήταν $ 0.083 USD.

Αυτή είναι η αγορά για κρυπτοσυχνότητες αλλά υπάρχουν λίγα έργα που κάνουν καλά και εξελίσσονται συνεχώς η τεχνολογία της, το Caradno είναι ένα από αυτά.

Τι είναι το Cardano;
Ο Cardano είναι ο βιότοπος για την κρυπτογράφηση του ADA, ο οποίος χρησιμοποιείται κυρίως για την αποστολή και τη λήψη ψηφιακών κεφαλαίων, καθιστώντας άμεσες μεταφορές γρήγορες και δυνατές μέσω της χρήσης της κρυπτογραφίας.

Πέρα από την κρυπτογράφηση, είναι μια τεχνολογική πλατφόρμα που βοηθάει στην εκτέλεση των οικονομικών εφαρμογών που χρησιμοποιούνται από άτομα και ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα κατασκευάζεται σε στρώματα που δίνουν την ευελιξία που επιτρέπει την αναβάθμιση ενός μαλακού πιρουνιού. Η Cardano χρησιμοποιεί επίσης αποκεντρωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες οι οποίες δεν ελέγχονται από τρίτους.

Πρόκειται για το πρώτο έργο blockchain που έχει σχεδιαστεί από μια παγκόσμια ομάδα μηχανικών και μπορεί να υλοποιηθεί σε κρίσιμα συστήματα αποστολής όπως οι αεροδιαστημικές και τραπεζικές εφαρμογές.

Προβλέψεις για την αγορά για το Cardano Price 2018
Δεδομένου ότι η αγορά είναι ασταθής, η πρόβλεψη της τιμής κρυπτογράφησης είναι πραγματικά ένα από τα πιο δύσκολα καθήκοντα.

Ας εξετάσουμε τις εξέχουσες δημοσιεύσεις και τις προσωπικότητες και τη δήλωση τους σχετικά με την πρόβλεψη των τιμών του Cardano (ADA), η οποία θα μας δώσει μια πιο δίκαιη ιδέα:

1 Oracle Times

Σε ένα άρθρο ειδήσεων κρυπτογράφησης που δημοσιεύθηκε από την Oracle τον περασμένο Δεκέμβριο, ο συγγραφέας Pedro Bernardo προέβλεψε ότι τα μάρκες ADA θα αξίζονταν μεταξύ $ 1 – $ 1,50 ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2018.

2 Smartereum

Smartereum συγγραφέας Adam Web πιστεύει ότι το μέλλον της ADA είναι φωτεινό όπου ισχυρίστηκε ότι η ετήσια πρόβλεψη για μια ADA token είναι περίπου $ 2.50, με τη δυνατότητα να φτάσει περίπου $ 10 σε 5 χρόνια.

3 Ανυψωμένο

Η εταιρεία μας Lifted είναι μια τοποθεσία κρυπτογράφησης όπου ένας blogger με το όνομα Martin έχει μερικές ενδιαφέρουσες προβλέψεις για το Cardano (ADA). Πιστεύει ότι η αξία του ADA θα μπορούσε να είναι $ 6.90 μέχρι το τέλος του έτους και ενδεχομένως να αξίζει όσο $ 72.30 έως το τέλος του 2019. Ο Martin πηγαίνει ακόμα περισσότερο στο κομμάτι του, προβλέποντας ένα αισιόδοξο σημείο τιμής 410,45 δολαρίων για ένα ενιαίο ADA μέχρι το έτος 2020.

4 Επενδυτής Πορτοφολιού

Το Walletinvestor.com είναι ένας ιστότοπος που παρέχει τεχνικές αναλύσεις για βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες προβλέψεις για διάφορες κρυπτοσυχνότητες. Σύμφωνα με αυτούς, η πρόβλεψη για τον Cardano για το 2018 είναι $ 0.418.

Η ετυμηγορία μας για την πρόβλεψη τιμών Cardano
Το Cardano είναι γνωστό ως Ethereum της Ιαπωνίας, που ιδρύθηκε από τον συνιδρυτή του Ethereum, Charles Hoskinson και σύμφωνα με μια έκθεση, το 95% του νομίσματος ADA κρατείται από τους Ιάπωνες. Σύμφωνα με τις μέσες προβλέψεις, η ADA θα αυξηθεί ανοδικά το τελευταίο τρίμηνο του 2018.

Η πρόβλεψη τιμών από την Cardano (ADA) από τους ειδικούς περιλαμβάνει ότι η Cardano θα πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη άνοδο της αξίας της καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το ψηφιακό νόμισμα θα αυξηθεί και η αξία του θα κυμαίνεται γύρω στα 30 σεντ.

Προβλέψεις για τις τιμές Cardano 2018
Η Cardano θα αποδεσμεύσει το έργο Shelly το τελευταίο τρίμηνο του 2018, ένα μονοπάτι για την πλήρη αποκέντρωση του Cardano. Αυτό θα είναι ένα από τα σημαντικότερα ορόσημα στο ταξίδι του Cardano μέχρι τότε από την άποψη της ανάπτυξης.

Μέχρι τον Νοέμβριο του 2018, η ADA θα μπορούσε να φθάσει τα 0,23 $ περίπου, όπου θα θεωρηθεί ως η μέγιστη τιμή του τελευταίου τριμήνου. Θα ξεκινήσει να αυξάνεται προς τα πάνω φτάνοντας το 0,30 δολάρια το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο.

Η αναμενόμενη μέγιστη τιμή που θα καταγραφεί θα είναι περίπου 0,304 δολάρια το Δεκέμβριο και η χαμηλότερη θα είναι το Σεπτέμβριο σε περίπου 0,14 δολάρια.

Πρόβλεψη τιμής Cardano 2019
Το 2019 θα ξεκινήσει με μια θετική σημείωση. Προς το τέλος του πρώτου τριμήνου, θα φτάσει τα $ 0.320. Προς το τρίτο τρίμηνο, μπορεί να φτάσει το 0,30 $. Από τον Ιούλιο, θα αρχίσει να αυξάνεται απότομα προς τα πάνω.

Προς το τελευταίο τρίμηνο του 2019, μπορεί να φτάσει το 0,40 $, όπου η υψηλότερη αναμενόμενη τιμή μπορεί να είναι 0,41 $.

Πρόβλεψη τιμών Cardano 2020
Το 2020 θα αποδειχθεί ένα από τα πιο τυχερά χρόνια για το Cardano, όπου θα επιταχύνει δραματικά και θα αγγίξει ξανά το $ 1. Οι τιμές Cardano έχουν περάσει 1 δολάριο στην τελευταία τακτική αγορά του Δεκέμβρη του 2017.

Cardano πρόβλεψη των τιμών σε 5 χρόνια
Σύμφωνα με την Cardano, αυτή θα είναι η κρυπτογραφία τρίτης γενιάς με στόχο την υπέρβαση των προβλημάτων που αντιμετώπισαν άλλα νομίσματα. Σχεδιάστηκε με στόχο να προσφέρει γρήγορες μεταφορές καθώς και μια πλατφόρμα για οικονομικές εφαρμογές.

Πηγή:coinswitch.co

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.