EOS Price 2018-2023

Επί του παρόντος, η EOS (EOS) διαπραγματεύεται στα $ 5.21 USD με τιμή 2.67% μέχρι σήμερα. Η κεφαλαιοποίηση της EOS είναι $ 4.724.291.506 δολάρια στην αγορά με 906.245.118 κέρματα EOS που κυκλοφορούν σήμερα. Το διάγραμμα κίνησης των 24 ωρών δείχνει ότι συναλλαγές αξίας € 615.743.468 σε δολάρια ΗΠΑ. Η αξία των τιμών κορυφώθηκε στα $ 5.28 USD τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ η χαμηλότερη τιμή ήταν $ 4.96 USD.

Η EOS έχει διατηρήσει τη θέση της στην τελευταία κατάταξη των δημόσιων έργων μπλοκ που κυκλοφόρησε η κινεζική κυβέρνηση. Για τους διαδοχικούς τρεις συνεχόμενους μήνες, η EOS έχει διατηρήσει την πρώτη της θέση στον τεχνολογικό δείκτη. Η EOS προσελκύει σταδιακά αλλά σίγουρα dApps (αποκεντρωμένες εφαρμογές) που ήταν αρχικά στην πλατφόρμα Ethereum, αλλά και άλλαξε το μυαλό πολλών που σχεδίαζαν να αναπτύξουν στο ETH. Το EOS έπληξε ένα νέο ιστορικό ρεκόρ με τον μεγαλύτερο αριθμό εξόρυξης τεμαχίων τον Αύγουστο του 2018.

Τι είναι το EOS;
Το κέρμα EOS κυκλοφόρησε στις 26 Ιουνίου 2017. Η EOS, στη λευκή της βίβλο, δημιουργεί μια “αρχιτεκτονική μπλοκάρ, η οποία κλιμακώνεται σε εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, εξαλείφει τα τέλη χρήσης και επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση αποκεντρωμένες εφαρμογές “. Το EOS είναι ένα σύστημα βασισμένο σε blockchain που επιτρέπει την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών εμπορικής κλίμακας ή dApps στην πλατφόρμα EOS.IO.

Παρόμοια με το Ripple, το EOS.IO είναι σε θέση να υπολογίζει εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, το οποίο είναι σε πλήρη αντίθεση με τα 20 TPS και το Bitcoin’s 3-4 της Ethereum. Η πλατφόρμα ένα μπλοκ επιτρέπει 50.000 συναλλαγές κάθε δευτερόλεπτο μόχλευση των έξυπνων συμβολαίων. Η EOS έφερε 4 δισεκατομμύρια δολάρια από το ετήσιο ICO.

Πρόβλεψη αγοράς για την τιμή EOS 2018
Δεδομένου ότι η αγορά είναι τόσο ευμετάβλητη, η πρόβλεψη της τιμής των κρυπτοσυχνοτήτων είναι πραγματικά ένα από τα πιο δύσκολα καθήκοντα.

Ας εξετάσουμε τις δημοσιεύσεις και τις προσωπικότητες, καθώς και τη δήλωσή τους σχετικά με την πρόβλεψη των τιμών της EOS, η οποία θα μας δώσει μια πιο δίκαιη ιδέα:

1 ΠορτοφόλιInvestor:

Σύμφωνα με την WalletInvestor, η επένδυση στην EOS θα αποδειχθεί ευνοϊκή για τους επενδυτές εάν είναι πρόθυμοι να επενδύσουν 100 δολάρια για μια περίοδο 5 ετών, όπου τα εκτιμώμενα έσοδα θα φθάσουν περίπου στο 811%. Το 2023, μπορεί να φτάσει τα 911 δολάρια.

2 Business Insider

Το Business Insider προβλέπει ότι το EOS πρόκειται να εξελιχθεί ως το πιο εντυπωσιακό ICO στο δίκτυο Ethereum. Η πώληση και η δυνατότητα κλιμάκωσης του πλήθους της EOS την καθιστούν μία από τις πέντε πιο σημαντικές μάρκες, σύμφωνα με την κεφαλαιοποίηση της αγοράς.

Η ετυμηγορία μας για την πρόβλεψη των τιμών της EOS
Το EOS είναι ο τέλειος μηχανισμός που βοηθά τους προγραμματιστές και τους μηχανικούς να δημιουργήσουν αποκεντρωμένες εφαρμογές. Οι τεχνολογικοί και κατανοητοί επενδυτές δίνουν μεγάλη έμφαση σε αυτό το νόμισμα εξαιτίας της φανταστικής τεχνολογίας του μπλοκ που βοηθά να μεγαλώσει η σκάλα με ταχύτερο ρυθμό. Εάν υπάρχει μια κρυπτογράφηση, η οποία παίρνει το μεγαλύτερο μέρος της αισιόδοξης πρόβλεψης, το EOS είναι το ένα. Το EOS μπορεί να αγγίξει τα $ 11 μέχρι το τέλος του έτους.

Πρόβλεψη τιμής EOS 2018
Το EOS πρόκειται να αποτιμηθεί γύρω στα 11 δολάρια το Δεκέμβριο του 2018. Καθώς ο δείκτης αποδοχής αυξάνεται, η αξία του αυξάνεται ανοδικά. Το EOS είναι πιο τεχνολογικά προηγμένο από το Ethereum και το Bitcoin, εξαιτίας του οποίου ο ρυθμός ανάπτυξής του είναι ο υψηλότερος σε σύγκριση με άλλες κρυπτοσυχνότητες.

Πρόβλεψη τιμής EOS 2019
Προς την αρχή του έτους, θα ξεκινήσει με μια θετική σημείωση, τότε τον Μάρτιο, θα μειωθεί στο μισό από αυτό που ήταν στις αρχές του έτους. Θα αυξηθεί ανοδικά το Μάιο και τον Ιούνιο, όπου η τιμή του EOS θα φτάσει τα 9,79 δολάρια μέχρι τα τέλη Μαΐου του 2019. Τον Δεκέμβριο, θα πάρει μια μεγάλη βύθιση προς τα πάνω στα $ 26,07 από 15,67 δολάρια το Νοέμβριο.

Προβλέψεις τιμών του EOS 2020
Το 2020 θα είναι σίγουρα το χρυσό έτος για την EOS, όπου θα φτάσει τα 95 δολάρια τον Ιούλιο, μετά την οποία μειώνεται σταδιακά και φτάνει στα $ 56,25 μέχρι το τέλος του έτους. Έτσι, το πρώτο εξάμηνο του έτους θα ξεκινήσει με ένα πολύ θετικό σημείωμα, μετά από το οποίο θα μειωθεί σταδιακά.

EOS πρόβλεψη των τιμών σε 5 χρόνια
Η πρόβλεψη των τιμών της EOS υποδηλώνει ότι η τιμή EOS ανέρχεται σε 1444,88% σε μακροπρόθεσμη τιμή στην τιμή της EOS με 5ετή επένδυση. Αυτό σημαίνει ότι το έτος 2023, η τιμή EOS προβλέπεται να σταθεί στα 106,77 δολάρια.

Κατά τα επόμενα χρόνια, αυτή η κρυπτογράφηση θα αποκτήσει τον δείκτη ευχρηστίας της και την αποδοχή της σε όλο τον κόσμο. Καθώς λειτουργεί σε αποκεντρωμένες πλατφόρμες blockchain, γίνεται δημοφιλής στους προγραμματιστές, οι οποίοι με τη σειρά τους θα προσπαθήσουν να εξερευνήσουν άλλες πλατφόρμες που λειτουργούν με αυτή την τεχνολογία. Μπορείτε να μετατρέψετε το EOS σε BTC από το CoinSwitch με τις καλύτερες τιμές.

Πηγή:coinswitch.co

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.