NEO (NEO) Πρόβλεψη τιμής 2018-2023

Η ΝΕΟ δεν έχει δείξει τόσο μεγάλη διακύμανση από τις αρχές Οκτωβρίου του 2018. Σύμφωνα με τις πρόσφατες τάσεις των τιμών, η ΝΕΟ έχει αυξηθεί κατά περίπου 2% τις τελευταίες 24 ώρες. Καθώς είναι γνωστό ότι το NEO είναι ένα από τα πιο επεκτάσιμα ψηφιακά νομίσματα, το τελευταίο τρίμηνο φαίνεται αισιόδοξο για τη ΝΕΟ. Οι εμπειρογνώμονες προβλέπουν μια διαδοχική τάση με την πάροδο του χρόνου και η NEO θα μπορούσε να φτάσει τα 25 δολάρια μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου 2018. Η πρωτοποριακή έξυπνη γλώσσα συμβολαίου συστήματος της καθιστά εύκολη τη δημιουργία και τη χρήση, γεγονός που μπορεί να αυξήσει σίγουρα τις περιπτώσεις χρήσης και την πελατειακή της βάση πολύ σύντομα. Η ΝΕΟ πρόκειται να έχει δύο γεγονότα hackathon αυτό το μήνα, όπου οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δείξει το ένθερμο ενδιαφέρον τους.

Το ΝΕΟ, γνωστό στο παρελθόν ως Antshares και ιδρύθηκε από το Da Hongfei το 2014, είναι ένα πολύ φιλόδοξο έργο υποδομής αποκλεισμού. Είναι βασικά σχεδιασμένο για να κάνει ό, τι κάνει η Ethereum, αλλά με ταχύτερο και καλύτερο τρόπο. Το NEO είναι κρυπτοεμφανιζόμενος προς τα εμπρός, έχοντας σχέδια για ανέπαφη για κάθε είδους μελλοντικές καινοτομίες και εξελίξεις, όπως μια πλήρως ψηφιακή οικονομία και κβαντική υπολογιστική.

Το NEO σχεδιάστηκε βασικά για την ψηφιοποίηση των διαφόρων στοιχείων ενεργητικού και εξασφαλίζει ότι οι συναλλαγές γίνονται με τη βοήθεια έξυπνων συμβολαίων. Από το σχηματισμό της ΝΕΟ, το blockchain έχει δει μια σημαντική ποσότητα έλξης μεταξύ των χρηστών. Το NEO ήταν το πρώτο ψηφιακό νόμισμα της Κίνας και επίσης ένας άμεσος ανταγωνιστής του Ethereum, επομένως συχνά αναφέρεται ως “κινεζικό Ethereum”. Όπως και το Ethereum, το NEO είναι πολύ περισσότερο από ένα ψηφιακό νόμισμα και αυτός ο παράγοντας έχει σημαντικό αντίκτυπο στις προβλέψεις τιμών NEO.

Η τιμή NEO για σήμερα είναι $ 18.19 USD. Η τρέχουσα κυκλοφοριακή της προσφορά είναι 65.000.000 ΝΕΟ με ανώτατο όριο αγοράς 1,18 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τι είναι η Neo (NEO);
Η ΝΕΟ είναι μια πλατφόρμα για την πρόοδο των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και των έξυπνων συμβάσεων. Οι έξυπνες συμβάσεις είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα που μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές πραγματικές καταστάσεις και επιχειρήσεις. Αναδημιουργήθηκε από την AntShares στην ΝΕΟ τον Ιούνιο του 2017, γεγονός που αποδεικνύει ότι το NEO είναι κυρίως ένα νέο νόμισμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί ως μια καταιγίδα για να εξασφαλίσει το σημείο στις 15 πρώτες κρυπτοσυχνότητες στον κόσμο.

Ένα χαρακτηριστικό της NEO είναι ότι δεν μπορεί να χωριστεί. Έτσι, δεν μπορείτε να κάνετε μια μεταφορά όπως το 0.5 NEO ή το 0.11 NEO. Μπορεί να θεωρηθεί παρόμοια με τα αποθέματα οποιασδήποτε εταιρείας, η οποία δεν μπορεί να διαιρεθεί. Αλλά κρατώντας αυτή την κρυπτογράφηση, θα είστε σε θέση να κρατήσετε ένα άλλο cryptocurrency- GAS, το οποίο μπορεί να διαιρείται μέχρι το 0.00000001.

Το NEO μπορεί να αγοραστεί και να πωληθεί σε μια ποικιλία κρυπτογραφικών χρηματιστηρίων, γεγονός που του προσδίδει αυξημένη αξιοπιστία στα μάτια του κοινού και το καθιστά μια επιλογή για μεγάλο αριθμό ανθρώπων που αναζητούν να ξεκινήσουν να βρίσκουν κρυπτογραφικό τόπο.

Πρόβλεψη αγοράς για την τιμή NEO
Η NEO, λόγω των δυνατοτήτων της, κάνει μια καλή επιλογή για μια μακροπρόθεσμη επένδυση από ό, τι οι περισσότερες κρυπτοσυχνότητες και οι προβλέψεις τιμών της ΝΕΟ μπορεί να είναι αρκετά δύσκολες. Αν και αντιμετωπίζει επίσης μια σειρά από ανοιχτά χτυπήματα, αυτό το έτος θα μπορούσε να είναι πολύ θετικό για τη ΝΕΟ. Ας δούμε το μέλλον της ΝΕΟ κοιτάζοντας τις προβλέψεις που δίνουν οι έμποροι κρυπτογράφησης ή οι εκδόσεις:

Επενδυτής Πορτοφολιού # 1
Ο επενδυτής του Πορτοφολιού ήταν πολύ συντηρητικός όσον αφορά την πρόβλεψη των τιμών, πρόσφατα. Πιστεύουν ότι η NEO μπορεί να μειωθεί τόσο χαμηλά όσο το $ 0.000001, το οποίο είναι εξαιρετικά μέτριο ως πρόβλεψη. Ακόμη και αν η αγορά γυρίσει ανάποδα, η NEO μπορεί να μην πέσει τόσο χαμηλά όσο $ 0,000001, ενώ η υπόλοιπη εξαρτάται από τους κανονισμούς της αγοράς που διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο.

2 Smartereum

Η πρόβλεψη για τη ΝΕΟ μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους 2018 είναι περίπου 355 δολάρια, σύμφωνα με το Smartereum. Επιπλέον, έχουν προσθέσει ότι η πενταετής πρόβλεψη είναι περίπου 1275 δολάρια, πράγμα που μοιάζει με μέσο όρο ΝΕΟ που μπορεί να αυξηθεί κατά 1,5 Χ κατά μέσο όρο κάθε χρόνο.

3 Μεγάλη Πρόβλεψη

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της μακράς πρόβλεψης, πιστεύουν ότι η τιμή του NEO ενδέχεται να μειωθεί κάπως και να μειωθεί σε περίπου 13 δολάρια μέχρι τα τέλη του 2018. Θεωρούσαν ακόμη ότι η αξία θα υποτιμηθεί το 2019 και ενδέχεται να μειωθεί σε περίπου 9 δολάρια. Όμως, το 2020 είναι θετικό και πρόβλεψαν ότι η NEO θα μπορούσε να φτάσει τα 21 δολάρια μέχρι τα τέλη του 2020.

4 Κρυπτοφόρο έδαφος

Σύμφωνα με το Crypto Ground, η NEO θα μπορούσε να φτάσει τα $ 53.504 στο τέλος του 2018 και να ανέλθει σε $ 195.352 σε μια περίοδο 5 ετών, η οποία θα είναι αύξηση 1.069,07% αν δείτε την τρέχουσα τιμή.

5 Thomas Lee

Ο Thomas Lee είναι ένας στρατηγός της Wall Street ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους στρατηγικούς στρατηγικούς για να γράψει για το bitcoin και ακολουθεί τον κόσμο της κρυπτογράφησης. Δηλώνει ότι πιστεύει ότι η NEO θα χτυπήσει 225 δολάρια μέχρι το τέλος του 2018.

6 Το Oracle

Το Oracle, από ανώνυμο συγγραφέα, δήλωσε ότι η τιμή του NEO (NEO) θα μπορούσε να φθάσει τα $ 530,48 μέχρι τα τέλη του 2018 αν το ανώτατο όριο της αγοράς για όλους τους κρυπτοσυχνότητες έπληξε 2 τρισεκατομμύρια δολάρια, που είναι μακράν η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη που είχε ποτέ η NEO.

Η ετυμηγορία μας για την πρόβλεψη των τιμών ΝΕΟ
Οι φουτουριστικές ανησυχίες προκαλούν κατά κύριο λόγο τους προγραμματιστές της ΝΕΟ, καθώς εστιάζουν στο να καταστήσουν τη ΝΕΟ θεμέλιο για μια οικονομία του μέλλοντος. Είναι πολύ προληπτικοί για την επίτευξη των στόχων τους καθώς έχουν εγκαταλείψει ακόμη και τους παραδοσιακούς αλγόριθμους επαλήθευσης της απόδειξης εργασίας και απόδειξης της συμμετοχής για έναν αλγόριθμο εκτροπής βυζαντινού ανοίγματος βλαβών που βελτιστοποιείται για να μειώσει την ευπάθεια του δικτύου σε κακούς φορείς ενώ παράλληλα αυξάνεται η δυνατότητα επεκτάσιμότητάς του όσον αφορά την ταχύτητα συναλλαγής. Οι εξελίξεις αυτές καθιστούν τη ΝΕΟ μία από τις πιο περιζήτητες κρυπτοσυχνότητες. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της τιμής NEO του 2018, ενδέχεται να βυθιστεί προς τα πάνω για να φτάσει τα $ 123.602 μέχρι το τέλος του 2018.

Πρόβλεψη τιμής ΝΕΟ 2018
Το 2018, η NEO αναμένεται να φιλοξενήσει τουλάχιστον 29 ICO τους επόμενους 12 μήνες. Προς τα τέλη του 2018, ενδέχεται να υπάρχει αυξανόμενος αριθμός έργων που επιλέγουν να διαχειρίζονται τους ΔΓΟ τους μέσω της NEO και τα έργα αυτά μπορούν να γίνουν επιτυχημένα, γεγονός που θα μπορούσε να αυξήσει τη ζήτηση για την πλατφόρμα. Αυτό μπορεί να αυξήσει την αξία του ψηφιακού νομίσματος σε περίπου 123,60 δολάρια, που είναι περίπου 10 φορές υψηλότερη από την τρέχουσα τιμή. Όμως, ο οδικός χάρτης της ΝΕΟ έκανε τους επενδυτές πολύ θετικούς για την επιτυχία της ΝΕΟ. Η βασική εξέλιξη του οδικού χάρτη της ΝΕΟ είναι το Δίκτυο Trinity, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει μερικούς μήνες πίσω. Βελτίωσε τους χρόνους επεξεργασίας συναλλαγών της NEO, καθώς χειρίζεται έως 1.000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Αυτό αποτέλεσε τεράστιο επίτευγμα για την κοινότητα των NEO, γεγονός που οδήγησε σε μεγαλύτερη υιοθέτηση.

Πρόβλεψη τιμής ΝΕΟ 2019
Η Trinity μπορεί να χρησιμοποιήσει τεχνολογία κρατικών καναλιών για να καταστήσει τις συναλλαγές εκτός αλυσίδας στις αρχές του 2019, χρησιμοποιώντας μια συμφωνία πολλαπλής υπογραφής ή έξυπνη σύμβαση. Αυτό μπορεί να σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτρέπει πολλαπλές συναλλαγές ταυτόχρονα, αυξάνοντας έτσι τις ταχύτητες συναλλαγών και μειώνοντας τα τέλη. Το 80% της εκτόξευσης Trinity έχει γίνει και τα υπόλοιπα θα παραδοθούν μέχρι τα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019. Περισσότεροι dApps (αποκεντρωμένες εφαρμογές) και ICO θέλουν να μπουν στο μπλοκ του NEO – σε συνδυασμό με την εισαγωγή των NEO όπως το NEX, το οποίο θα κάνει την αξία του να εκτιμάται και θα μπορούσε να οδηγήσει σε επίπεδο $ 200, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη μιας προοδευτικής εποχής.

Προβλέψεις τιμών ΝΕΟ 2020
Η ΝΕΟ μπορεί να βρει επίσημα την κινεζική κυβέρνηση στο όχημα σε ολόκληρο το αδιέξοδο και να συλλάβει το μεγαλύτερο μέρος της ασιατικής αγοράς έως το 2020, γεγονός που όχι μόνο θα αυξήσει το ποσοστό υιοθέτησης αλλά και τις περιπτώσεις χρήσης. Σχεδιάζει να ασχοληθεί με τα εμπορικά χαρακτηριστικά της και να υποστηρίξει την ανταλλαγή αλυσίδων στην πλατφόρμα ανταλλαγής της. Οι ιδρυτές της Da Hongfei και Erik Zhang NEO εργάζονται για να κάνουν το NEO το πιο φιλικό για τους προγραμματιστές μέσω του NEO 3.0, να βελτιστοποιήσει τη θεμελιώδη αρχιτεκτονική του και να διασφαλίσει ότι η σημερινή ανάπτυξη του NEO δεν επιβραδύνεται. Σχεδιάζουν ακόμη και την εισαγωγή του NeoFS, το οποίο θα παρέχει στη NEO τη δυνατότητα να αποθηκεύει τεράστια ποσά δεδομένων. Αυτό θα βοηθήσει στον σχεδιασμό ενός σταθερού και ισχυρού έξυπνου συστήματος συμβολαίων, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό περιβάλλον και εργαλεία που θα περιλαμβάνει την παροχή χρηματοδοτικής και τεχνικής υποστήριξης για έργα στο οικοσύστημα. Μέχρι το τέλος του 2020, η NEO θα μπορούσε να είναι μία από τις 10 πρώτες ή μάλλον 5 κρυπτοσυχνότητες παγκοσμίως. Η NEO προβλέπεται να φτάσει τα 274,8 δολάρια μέχρι το τέλος του 2020.

Πρόβλεψη τιμής ΝΕΟ σε 5 χρόνια: Πρόβλεψη τιμής ΝΕΟ
Λαμβάνοντας υπόψη την επεκτασιμότητα της πλατφόρμας και τις δυνατότητές της, αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους επενδυτές να επενδύσουν σε αυτή την κρυπτογράφηση. Ακόμη και Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι αρχίζει επίσης να συγκεντρώνει την προσοχή των θεσμικών επενδυτών, το δυναμικό είναι σίγουρο ότι θα αυξηθεί όλο και περισσότερο. Μέχρι το 2023, το NEO πρόκειται να είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα κρυπτοσυνηματολόγια και μπορεί να φτάσει τα $ 437 μέχρι το τέλος του 2023.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της τιμής NEO 2025, η NEO μπορεί να φτάσει τα 650 δολάρια, τα οποία θα γίνουν ένα από τα μεγαλύτερα σκαλοπάτια της ΝΕΟ.

Πηγή:coinswitch.co

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.