Ripple Price (XRP) 2018-2023

Το Σεπτέμβριο του 2018 ήταν ο καλύτερος μήνας για το Ripple μέχρι στιγμής, επειδή κέρδισε την κεφαλαιοποίηση της αγοράς Ethereum δύο φορές για να γίνει η 2η πιο αξιόλογη κρυπτογράφηση. Τον ίδιο μήνα, η λύση xCurrent της Ripple, όταν ζείτε στην Ιαπωνία, για τραπεζικές συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Το Ripple αναμένεται να παρουσιάσει την ίδια στιγμή και τον Οκτώβριο.

Το Ripple συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ανάμεσα στους κρυμμένους πολλούς τελευταίους μήνες, με κεφαλαιοποίηση αγοράς περίπου 19,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, με το XRP 39,935,410,492 ως τρέχουσα κυκλοφοριακή παροχή. Η αξία των τιμών κορυφώθηκε στα $ 0,51 τις τελευταίες 24 ώρες ενώ η χαμηλότερη τιμή ήταν $ 0,47.

Επί του παρόντος, η τιμή XRP ανέρχεται σε 0,485 δολάρια ΗΠΑ. Το Ripple προσθέτει συνεχώς νέους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων μερικών ονομασιών περιπτέρου στον τραπεζικό κόσμο όπως οι American Express, Standard Chartered, Axis Bank, Santander και MUFG, που βοηθούν στην αντιμετώπιση του προβλήματος των ζητημάτων ρευστότητας.

Τι είναι το Ripple (XRP);
Η τιμή κέρδους κέρδους σημείωσε πρωτοφανή ανάπτυξη το τελευταίο έτος με μια επιβλητική άνοδο των τιμών κατά 36000%. Όλο και περισσότεροι πάροχοι πληρωμών επιβαρύνονται με τον μηχανισμό συναίνεσής τους.

Το πρωτόκολλο Ripple βελτιώνει τη συνολική ακεραιότητα επιβεβαιώνοντας τα υπόλοιπα λογαριασμών και τις συναλλαγές, τα οποία αποκλείουν αυτόματα τις κακόβουλες καταχωρίσεις

Από το 2018, όλα τα προϊόντα που κυκλοφόρησαν περιλαμβάνουν τα xRapid, xCurrent και xVia που βελτιώνουν τη θέση του XRP στο blockchain network.

Οφέλη από το Ripple
Η ταχύτητα συναλλαγής και το κόστος είναι πολύ μικρότερο από άλλα κρυπτοσυστήματα όπως το Bitcoin και το Ethereum. Η μοναδικότητα του XRP είναι ότι τα νομίσματα απελευθερώθηκαν όλα με τη μία, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα XRP κυκλοφορούν και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να εξορύξουμε.

Πρόβλεψη Αγοράς για Τιμή 20%
Δεδομένου ότι η αγορά είναι τόσο ευμετάβλητη, η πρόβλεψη της τιμής των κρυπτοσυχνοτήτων είναι πραγματικά ένα από τα πιο δύσκολα καθήκοντα.

Ας εξετάσουμε τις εξέχουσες δημοσιεύσεις και τις προσωπικότητες και τη δήλωση τους σχετικά με την πρόβλεψη των τιμών Ripple (XRP), η οποία θα μας δώσει μια πιο δίκαιη ιδέα:

1 Ο Οργανισμός Οικονομικών Προβλέψεων

Η EFA προβλέπει ότι η τιμή της Ripple θα μειωθεί περαιτέρω, πράγμα που σημαίνει ότι τα προϊόντα της δεν θα χρησιμοποιούνται πλέον. Ως αποτέλεσμα, η Ripple θα μπορούσε να μειωθεί στα 0,32 δολάρια μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018

2 News Ripple Coin

Οι ειδήσεις Ripple coin, ο δεύτερος μεγαλύτερος ιστοχώρος ειδήσεων με βάση την κυκλοφορία, προβλέπει ότι το 2018 και τα επόμενα χρόνια θα είναι μια ομαλή περίοδος για το Ripple, καθώς θα υπάρξει προσθήκη στις εταιρικές σχέσεις και τις νέες τεχνολογίες, οι οποίες θα μπορούσαν να αυξήσουν την τιμή τους σε 8 10 δολάρια.

3 Καθημερινά Express

Η εφημερίδα Daily Express, μια εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου, πιστεύει ότι το XRP θα μπορούσε να φτάσει στα ύψη το 2018 με μια τιμολόγιο XRP $ 5,06 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018!

4 Μετρό

Metro, η μεγαλύτερη έκδοση εφημερίδων του Ηνωμένου Βασιλείου υποστηρίζει ότι η Ripple θα πέσει στα $ 0,22-0,28. Νομίζουν ότι ο Bitcoin θα κυριαρχήσει ακόμα στην χιλιετηρίδα και θα φτάσει τα $ 20,000

Η ετυμηγορία μας για την πρόβλεψη των τιμών
Το μισό του 2018 τελείωσε. Σύμφωνα με τις διαφορετικές προβλέψεις παγκοσμίως, το Ripple πρόκειται να λάβει μια ανοδική τάση με γραφικό τρόπο.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, οι συνολικές πληρωμές εμβασμάτων αναμένεται να αυξηθούν κατά 3,4% σε περίπου 466 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018. Ως εκ τούτου, υπάρχει μια μεγάλη αγορά για το Ripple να αξιοποιηθεί.

Η πρόβλεψη τιμών κατά Ripple υποδηλώνει ότι η Τιμή Ripple ανέρχεται σε μια μακροπρόθεσμη τιμή 926,52% στην τιμή του XRP με 5ετή επένδυση. Αυτό σημαίνει ότι το έτος 2023, το Ripple Price προβλέπεται να ανέρχεται στα 4,52 δολάρια.

Προβλέψεις τιμών για το 2018
Με ποσοστό αύξησης 244% μεταξύ 2016 και 2017, εάν παρουσιάζει σταθερή τρέχουσα ανάπτυξη, μπορεί να ξεπεράσει τα 0,78 δολάρια μέχρι το τέλος του 2018. Με τη συνεχή ανάπτυξη, ο Ripple νίκησε τα μετρητά Bitcoin για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση που είναι καλή για τους επενδυτές , Το Ripple είναι κάτω από 1 USD, αναμένεται να φτάσει στα 1,2 USD μέχρι το τέλος του 2019. Εάν η ανάπτυξη είναι σταθερή, τότε μπορεί να ανοίξει η αγορά το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο του έτους.

Προβλέψεις τιμών για το 2019
Το Ripple μπορεί να ανοίξει την αγορά με ρυθμό $ 0,78 και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1,10 δολάρια μέχρι τα μέσα του 2019. Το επόμενο έτος μπορεί να έχει ανεξάρτητες πλατφόρμες συναλλαγών και επενδυτικές διαδρομές όπως το Bitcoin και το Ethereum, κλείνοντας το επιτόκιο σε περίπου 1,20 δολάρια μέχρι το τέλος 2019. Θα δώσει σκληρούς αγώνες σε άλλα νομίσματα όπως το Litecoin και το Dash.

Προβλέψεις τιμών για το 2020
Φαίνεται ότι το 2020 θα είναι η χρονιά για κρυπτοσυχνότητες και το Ripple προβλέπεται να είναι ένα από τα κορυφαία κρυπτοσυχνότητες στον κόσμο με την υψηλή προσφορά. Το πρώτο τρίμηνο θα είναι πολύ ευμετάβλητο, καθώς όλα τα νομίσματα θα βιώσουν τα σκαμπανεβάσματα. Οι κρυπτοεμβολές ενδέχεται να δώσουν ανταγωνισμό στις χρηματιστηριακές αγορές και τις αγορές βασικών προϊόντων στο εγγύς μέλλον. Μέχρι το τέλος του 2020, η Ripple θα είναι περίπου 1,40-1,50 δολάρια.

Προβλέψεις τιμών σε 5 χρόνια
Σύμφωνα με την πρόβλεψη και την αλγοριθμική ανάλυση, η τιμή του 1 Ripple (XRP) θα είναι περίπου 4,52 δολάρια το 2023.

Το Ripple πρόκειται επίσης να συνεργαστεί με περισσότερες ευρωπαϊκές και λατινοαμερικανικές τράπεζες, οι οποίες ενδέχεται να συμβάλουν στην προώθηση της τεχνολογίας πληρωμών της XRP και της Ripple. Αυτές οι εξελίξεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγάλες αυξήσεις των τιμών στη συμβολική τιμή XRP, όπως προαναφέρθηκαν. Επομένως αυτό σημαίνει ότι η πρόβλεψη των τιμών Ripple θα πρέπει να είναι θετική. Μπορείτε να μετατρέψετε το XRP σε BTC από το CoinSwitch με τις καλύτερες τιμές.

Πηγή:coinswitch.co

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.