Bermuda Government Approves First ICO

Η κυβέρνηση των Βερμούδων έχει απονείμει την πρώτη πιστοποίηση για την αρχική προσφορά νομισμάτων ( ICO ) στο πλαίσιο του νέου ρυθμιστικού καθεστώτος του νησιού για τις επιχειρήσειςκρυπτογράφησης και αποκλεισμού, η μόνη ημερήσια εφημερίδα της χώρας, αναφέρει η έκθεσητης Βασιλικής Gazette στις 18 Οκτωβρίου.

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με την Royal εφημερίδα, ο Υπουργός Εθνικής Ασφάλειας Wayne Gaines – το γραφείο του οποίου επιβλέπει πολιτικής για τις ΤΠΕ και την καινοτομία – ανακοίνωσε ότι fintech εταιρεία Uulala βραβεύτηκε πιστοποίηση από την Βερμούδων κυβέρνησης σήμερα στο Εκτελεστικό Φόρουμ των Βερμούδων στο Μαϊάμι.

Τον Ιούλιο, ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών των Βερμούδων David Burt εισήγαγαν νέους κανονισμούς για τους ICO στο κατώτερο κοινοβούλιο της Βουλής, τη Βουλή των Βουλευτών. Οι νέες οδηγίες απαιτούν από τους εκδότες του ICO να παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με “όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται στο ICO”.

Οι εκδότες πρέπει επίσης να αποκαλύπτουν μια ανασκόπηση του έργου, όπου αναλύονται βασικές πτυχές του προϊόντος ή της υπηρεσίας, όπως το κοινό της αγοράς, το σύστημα χρηματοδότησης, το χρηματικό ποσό που προβλέπεται να αυξηθεί και οι τεχνικές πτυχές που συνδέονται με το λογισμικό και τις προδιαγραφές των μπλοκ αλυσίδων .

Η Βασιλική Φιλαδέλφεια αναφέρει ότι ο Uulala στοχεύει στη βελτίωση της οικονομικής ενσωμάτωσης των μη τραπεζικών και των τραπεζών με την παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα αποκεντρωμένο δίκτυο peer-to-peer “για να φορτώσει μετρητά στην ψηφιακή οικονομία.” Μετά την κατάθεση των χρημάτων, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε μια εικονική MasterCard , με την οποία μπορούν να συμμετέχουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και να πληρώσετε λογαριασμούς ή να στείλετε διασυνοριακές πληρωμές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Όσκαρ Γκαρσία, δήλωσε στην Royal Gazette ότι η Uulala σκοπεύει να συγκεντρώσει 50 εκατομμύρια δολάρια στην πώληση συμβόλων και έχει ήδη συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια δολάρια ιδιωτικά. Ο Γκαρσία σημείωσε τα αυστηρά ρυθμιστικά πρότυπα της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, χρειάστηκαν τέσσερις μήνες για να λάβει η εταιρεία άδεια για την άδεια. Παρά την αναμονή, ο Γκαρσία είπε:

“Οι Βερμούδες είναι γνωστό ως οικονομικός κόμβος και είναι πολύ σκεπτόμενος για το blockchain και το fintech … Έχουν τη φήμη ότι είναι εξαιρετικοί κανονιστικοί διαχειριστές και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλύτερη για εμάς από μια δικαιοδοσία όπου θα μπορούσαμε να πούμε ότι” καλό θα ήταν να μας πιστέψουν και να μας δώσουν την έγκριση μέσα σε τρεις εβδομάδες. ”

Η Βερμούδα έχει καλλιεργήσει ένα φιλικό κανονιστικό περιβάλλον για τις επιχειρήσεις fintech, crypto και blockchain κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους. Εκτός από τους προαναφερθέντες κανονισμούς, η χώρα άρχισε επίσης να τροποποιεί τον νόμο περί τραπεζών προκειμένου να δημιουργήσει μια νέα τάξη τράπεζας για να παρέχει υπηρεσίες σε τοπικές εταιρείες fintech και blockchain. Η κυβέρνηση έχει επίσης υπογράψει μνημόνια κατανόησης ( MoUs ) με πολλά blockchain και crypto-related εταιρείες τόσο για να προωθήσουν τη βιομηχανία στις Βερμούδες και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για τον τοπικό πληθυσμό.

Πηγή:cointelegraph.com

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.