Παγκόσμιας Διάσκεψης Κορυφής του Ντουμπάι”World Blockchain Summit “

SHARJAH, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα , 21 Οκτωβρίου 2018 / PRNewswire / – Η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής είναι μια παγκόσμια συνάθροιση που πραγματοποιείται σε 15+ προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η σύνοδος κορυφής ενοποιεί τους παγκόσμιους εμπειρογνώμονες και τους τεχνολογικούς παίκτες στον μπλοκ αλυσίδα, ο κατάλογος περιλαμβάνει επερχόμενες νεοσύστατες εταιρίες – με συμμετέχοντες που προέρχονται από διαφορετικούς τομείς. Η εκδήλωση λέγεται ότι γίνεται μάρτυρας συμμετεχόντων από διάφορες επιχειρήσεις, επιχειρηματίες στην τεχνολογική σκηνή, ένθερμους επενδυτές και κατασκευαστές blockchain. 

“Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος της World Blockchain Summit στο Ντουμπάι . Πιστεύουμε ότι αυτή η πλατφόρμα θα μας δώσει άφθονες ευκαιρίες να φτιάξουμε και νέους φίλους στις Σφαίρες Trading”. – Νέα Ομάδα Ηγετικής Ζώνης

Η ομάδα Leadership θα είναι διαθέσιμη στην εκδήλωση για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το έργο. Οι συμμετέχοντες μπορούν να έρθουν σε επαφή με την ομάδα και να γνωρίσουν τους στόχους τους για εμπορικούς σκοπούς με το Blockchain. 

Σχετικά με τη Νέα Ζώνη 
Νέα Ζώνη μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα τεράστιο εισόδημα 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων , και πελάτες όπως η Trafigura και η Glencore Xstrata. Επιπλέον, η εταιρεία φαίνεται σίγουρη ότι θα συγκεντρώσει ένα τεράστιο ποσό 400 εκατομμυρίων δολαρίων τοοποίο είναι το προτεινόμενο μαλακό ανώτατο όριο στο ICO. Η εταιρεία υποστηρίζεται από μια πολύ έμπειρη εμπορική και διοικητική ομάδα. 

Ας δούμε λοιπόν τι λέει η ομάδα Leadership για τη συγκέντρωση χρημάτων: “Ναι, μοιάζει με μεγάλο αριθμό τώρα, αλλά αισθανόμαστε έντονα ότι άλλες εταιρείες σε μικρότερο οικοσύστημα έχουν συγκεντρώσει κεφάλαια κοντά σε αυτά που έχουμε κατά νου.”

Παρόλο που η ομάδα κατανοεί τις διαφορετικές προκλήσεις που σχετίζονται με άλλες σημαντικές λεπτομέρειες, όπως η ενσωμάτωση των ETF και οι διαφορετικές πτυχές της προσφοράς λευκής ετικέτας, η New Zone είναι έτοιμη να βρει τις καλύτερες λύσεις για κάθε πρόκληση. 

Η εκδήλωση προγραμματίζεται στο Jumeirah Emirates Towers, Sheikh Zayed Road , Ντουμπάι . Μόνο ο χρόνος θα δείξει πώς οι ναύτες του Ντουμπάι για το Blockchain και τους πιστούς του.

Πηγή:www.prnewswire.com

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.