Η ICP της Κασπίας σημείωσε αύξηση ύψους 19,5 εκατομμυρίων δολαρίων για την πλατφόρμα θεσμικών πλατφόρμων κρυπτογράφησης

Ιδρύθηκε νωρίτερα φέτος, η Κασπία συνδέει μαζί τις μεγαλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης σε ένα μόνο περιβάλλον χρήστη. Η πλήρης πλατφόρμα διαχείρισης κρυπτογραφημένων περιουσιακών στοιχείων προσφέρει επίσης συμμόρφωση, αλγόριθμους, διαχείριση χαρτοφυλακίου, κίνδυνο και αναφορά. Οι συνιδρυτές του David Wills και Robert Dykes σχεδιάζουν να διοχετεύσουν 40 τοις εκατό των ανερχόμενων 19,5 εκατομμυρίων δολαρίων για έρευνα και ανάπτυξη.

Τα υπόλοιπα 25 και 15% θα προέλθουν από πωλήσεις και μάρκετινγκ και υποστήριξη εφαρμογών, αντίστοιχα. Οι ιδρυτές έχουν επίσης διαθέσει ένα σημαντικό ποσό για την οικοδόμηση νέων εταιρικών σχέσεων, τη διαχείριση λογαριασμών και νομικών και διαφόρων διοικητικών δαπανών.

“Η πώληση του πλήθους είναι ένα τεράστιο ορόσημο στην ανάπτυξη της εταιρείας μας και το ταξίδι μας στην οικοδόμηση της πλατφόρμας πλατφόρμας πλατφόρμας κρυπτογράφησης και διαχείρισης κινδύνου για επαγγελματίες επενδυτές και επενδυτές”, η Κασπία είναι ένα κρίσιμο εργαλείο για να βοηθήσει γρήγορα αυξανόμενος αριθμός χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που επιδιώκουν να εμπορεύονται κρυπτοσυχνότητες. “

Τα νέα έρχονται σε μια εποχή που η πλειοψηφία των γύρων του ICO δεν κατάφερε να συγκεντρώσει κεφάλαια για τα blockchain έργα τους. Η κυρίαρχη διάθεση της αγοράς κρυπτογράφησης κατέστησε ακόμη πιο δύσκολο για τα έργα να προσελκύσουν κεφάλαια. Ωστόσο, η Κασπία κατάφερε να επιτύχει τις σωστές χορδές στους επενδυτές για πολλούς λόγους.

Πελάτες και Συνεργάτες

Η Caspian εξυπηρετεί την ανάγκη για εργαλεία που θα μπορούσαν να απλοποιήσουν την κρυπτογράφηση για μια συνεχώς αυξανόμενη εισροή επενδυτών. Η πλατφόρμα απευθύνεται ρητά στους χρήστες των θεσμικών κλάδων, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών κρυπτογράφησης και των hedge funds. Η Fidelity Investments, για παράδειγμα, θα ενσωματώσει την λύση διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων της Κασπίας κρυπτογράφησης σε λύση στερητικής της ελευθερίας. Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για να διαχειριστεί τα ψηφιακά στοιχεία των πελατών της, πιστεύοντας ότι θα είναι πιο διαισθητική και φιλική προς το χρήστη για το είδος της δουλειάς τους.

Συμπεριλαμβανομένης της Fidelity, η Caspian αποκάλυψε ότι περίπου 170 πελάτες περιμένουν να εγγραφούν στην πλατφόρμα τους. Η εταιρεία έχει ήδη προσθέσει 15 ονόματα στη διαδικασία της επιβίωσής της, μεταξύ των οποίων οι Lykke, Bletchley Park και ο διευθυντής της Ikigai Asset Management του Travis Kling, . Η Κασπία έχει επίσης προσθέσει 15 παγκόσμιους θεσμούς, όπως το Techemy, το Blockstars, το OSL και το Galaxy Digital, που ζουν και εμπορεύονται στην πλατφόρμα του.

Οι αμερικανικές κρυπτογραφικές ανταλλαγές Η Coinbase και η Gemini εισήλθαν επίσης σε μια στρατηγική συνεργασία με την Caspian , η οποία θα τους δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουν στους πελάτες τους τις εξελιγμένες λειτουργίες διαχείρισης συναλλαγών και χαρτοφυλακίου. Η ανταλλαγή κρυπτογράφησης p2p στο Χονγκ Κονγκ BitMEX έχει επίσης ενσωματώσει την Caspian για τις ίδιες υπηρεσίες.

Αξιοσημείωτες κρυπτογραφικές φιγούρες όπως ο Mike Novogratz, η Mona El Isa και ο Ari Paul έχουν επίσης προσχωρήσει στα νησιά Cayman ως σύμβουλοι.

“Οι κρυπτοεπιχειρήσεις θα διαδραματίσουν όλο και σημαντικότερο ρόλο με τους θεσμικούς παίκτες, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν διατεθεί τα εξελιγμένα εργαλεία διαχείρισης συναλλαγών και χαρτοφυλακίου για αυτή την κατηγορία περιουσιακών στοιχείων”, ανέφερε η Mona. “Είναι συναρπαστικό να βλέπεις την Κασπία να γεμίζει αυτό το χάσμα με κρυπτο-εργαλεία υψηλής ποιότητας.”

Η Κασπία θα δει ένα πλήρες λανσάρισμα από το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Πηγή:CCN.COM

Προτεινόμενη εικόνα από το Shutterstock.

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.