Πλατφόρμα εκκίνησης πληρωμών είναι ανοιχτή-προμηθεύει το Bitcoin ψυκτικής λύσης αποθήκευσης

Η πλατφόρμα εκκίνησης για κινητές πληρωμές κάνει την λύση ψυχρής αποθήκευσης bitcoin ανοιχτού κώδικα.

Ο Alok Menghrajani, μηχανικός ασφαλείας της εταιρείας, ανακοίνωσε  σε δημοσίευμα στο blog την Τρίτη ότι η τεκμηρίωση, ο κώδικας και τα εργαλεία για τη λύση ψυκτικής αποθήκευσης Bitcoin της εταιρείας “Subzero” είναι πλέον διαθέσιμα στο Github .

Ο Menghrajani δήλωσε ότι η πλατεία χρησιμοποιεί την Subzero για τη διατήρηση ενεργητικού bitcoin για λογαριασμό των χρηστών της σε ένα περιβάλλον εκτός σύνδεσης βασισμένο σε μια μονάδα ασφάλειας υλικού (HSM) – την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιεί η επιχείρηση για την αποθήκευση κρυπτογραφημένων κλειδιών για τις άλλες υπηρεσίες πληρωμών της.

Ο Menghrajani πρόσθεσε ότι δεδομένου ότι το υποκείμενο HSM είναι προγραμματιζόμενο, η πλατεία έχει αναπτύξει μια τεχνολογία που μπορεί να αποστείλει bitcoin από ένα ζεστό πορτοφόλι στην ψυκτική αποθήκευση ανά πάσα στιγμή. Κατά την επαναφορά νομισμάτων στο ηλεκτρονικό ζεστό πορτοφόλι, ωστόσο, το πρόγραμμα απαιτεί υπογραφές πολλαπλών συμβαλλομένων για να ξεκινήσει μια συναλλαγή.

Περαιτέρω, ο Menghrajani δήλωσε ότι η λύση μπορεί επίσης να επιβάλει ορισμένους προκαθορισμένους κανόνες, όπως η αποστολή μόνο bitcoin από την ψυκτική αποθήκευση σε διευθύνσεις Square.

“Η HSM είναι προγραμματιζόμενη, επιτρέποντάς μας να υποστηρίξουμε τα πορτοφόλια bitcoin σήμερα, δίνοντάς μας την ευελιξία να εφαρμόσουμε άλλα πρωτόκολλα στο μέλλον”, πρόσθεσε.

Η πλατεία, που ιδρύθηκε από τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter Jack Dorsey, ανακοίνωσε για πρώτη φορά την κυκλοφορία μιας υπηρεσίας συναλλαγών bitcoin μέσω του Cash App τον περασμένο Νοέμβριο.

Η εταιρεία επέκτεινε περαιτέρω τη λειτουργία συναλλαγών bitcoin σε όλες τις 50 πολιτείες στις ΗΠΑ τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, αφού η επιχειρηματική μονάδα κατέγραψε  μικρά περιθώρια κέρδους για την επιχείρηση τα δύο πρώτα τρίμηνα το 2018.

Πηγή:Coindesk

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.