Γιατί η απόφαση της “Ιαπωνίας” να επιτρέψει στον τομέα “Crypto” να αυτορρυθμιστεί είναι σημαντική.

<! – περισσότερα ->

</ p>

ισχυρό> </ p>

Η Ιαπωνία , η μεγαλύτερη αγορά συναλλαγών κρυπτογράφησης με ημερήσιο όγκο συναλλαγών, επέτρεψε στην τοπική αγορά κρυπτογράφησης να αυτορρυθμιστεί, επιδεικνύοντας εμπιστοσύνη στις επιχειρήσεις που σχετίζονται με την κρυπτοεικονόμηση της χώρας.

Η απόφαση του Οργανισμού Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSA), του κυριότερου χρηματοοικονομικού παρατηρητή της χώρας, έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία δύο από τις μεγαλύτερες ανταλλαγές ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στην τοπική αγορά κρυπτογονοκολλησιμότητάς της έχουν καταστραφεί από μια άγνωστη ομάδα χάκερ.

Στις 24 Οκτωβρίου, η FSA ενέκρινε επισήμως την Ιαπωνική Εικονική Ένωση Ανταλλαγής Συναλλάγματος (JVCEA), μια κοινοπραξία που ιδρύθηκε από 16 αδειοδοτημένες πλατφόρμες κρυπτογράφησης στη χώρα, για τη θέσπιση κατευθυντήριων γραμμών και διαφόρων κανονιστικών πλαισίων για την εξάλειψη της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, Μάθετε τα συστήματα του πελάτη ( KYC ).

Γιατί η Ιαπωνία επέτρεψε την αυτορρύθμιση


 Zaif Exchange Hack στην Ιαπωνία προκαλεί προειδοποίηση ασφάλειας από το NEM com / wp-content / uploads / 2018/09 / zaif-exchange-hack-japan-social-300×158.jpg 300w, https://cryptoslate.com/wp-content/uploads/2018/09/zaif-exchange-hack -japan-social-768×403.jpg 768w, https://cryptoslate.com/wp-content/uploads/2018/09/zaif-exchange-hack-japan-social-1024×538.jpg 1024w, https://cryptoslate.com /wp-content/uploads/2018/09/zaif-exchange-hack-japan-social.jpg 1200w “δεδομένα-ήταν-επεξεργασία =” true “/>com / wp-content / uploads / 2018/09 / zaif-exchange-hack-japan-social-300×158.jpg 300w, https://cryptoslate.com/wp-content/uploads/2018/09/zaif-exchange-hack -japan-social-768×403.jpg 768w, https://cryptoslate.com/wp-content/uploads/2018/09/zaif-exchange-hack-japan-social-1024×538.jpg 1024w, https://cryptoslate.com /wp-content/uploads/2018/09/zaif-exchange-hack-japan-social.jpg 1200w “δεδομένα-ήταν-επεξεργασία =” true “/>

Σχετικά:   Η ανταλλαγή κίνησης Zaif Exchange στην Ιαπωνία προκαλεί προειδοποίηση ασφάλειας από το NEM


Μετά την παραβίαση ασφαλείας του Zaif , ύψους 40 εκατομμυρίων δολαρίων , μια σημαντική ανταλλαγή ψηφιακών στοιχείων στην Ιαπωνία, οι τοπικοί αναλυτές αναμένουν από την κυβέρνηση της Ιαπωνίας να επιβάλει αυστηρούς κανονισμούς για την καταπολέμηση των επιθέσεων κατά της πειρατείας, ενδεχομένως απαιτώντας ανταλλαγές για την εξασφάλιση ασφάλισης, εσωτερικά συστήματα διαχείρισης.

Σε αντίθεση με τις προσδοκίες των τοπικών εταιρειών, η κυβέρνηση της Ιαπωνίας επέτρεψε στην αγορά ανταλλαγής κρυπτοεπιχειρήσεων να αυτορυθμίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του έθνους, επιδεικνύοντας υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης και σεβασμού προς την τοπική αγορά.

Η συλλογιστική πίσω από την απρόβλεπτη απόφαση της κυβέρνησης μπορεί να αποδοθεί κυρίως σε δύο παράγοντες:

<

ol>

 • την πρόθεση της JVCEA να εξαλείψει τα ανώνυμα κρυπτοσυστήματα και
 • παρέχοντας τοπικές ανταλλαγές με μεγαλύτερη ευθύνη για τις ενέργειές τους, τις επιχειρήσεις και τους επενδυτές.

 • </ ol>


  Για χρόνια, ο Monero , ο Dash και ο Zcash , τρεις ανώνυμες κρύπτες που η FSA χαρακτήρισε ως «τρία αδέλφια», έδωσαν διάφορα ζητήματα στην κυβέρνηση.

  Τον Ιούνιο, η παλαιότερη εφημερίδα της χώρας, Mainichi Shimbun, ανέφερε ότι το Yakuza, το μεγαλύτερο σωματείο εγκλημάτων στον κόσμο με έδρα την Ιαπωνία με περίπου 100.000 μέλη, πλύθηκε από περισσότερα από 30 εκατομμύρια γιεν ή 273 εκατομμύρια δολάρια.

  Εκείνη την εποχή, η FSA δήλωσε ότι οι ανταλλαγές κρυπτογραφικών συναλλαγών δεν θα είναι σε θέση να αποκτήσουν άδειες λειτουργίας ως ρυθμιζόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εκτός εάν αποσύρονται οι ανώνυμες κρυπτοεπιχειρήσεις και ενθάρρυνε τη G20 να συζητήσει την παρουσία των Monero, Zcash και Dash στις πρωταρχικές ανταλλαγές.

  Ο αξιωματούχος της FSA δήλωσε:

  “Θα πρέπει να συζητηθεί σοβαρά το ερώτημα κατά πόσο θα πρέπει να επιτρέπεται σε οποιαδήποτε καταχωρημένη ανταλλαγή κρυπτοερμηνείας να χρησιμοποιεί τέτοια νομίσματα. Είναι σχεδόν αδύνατο για την Ιαπωνία να χειριστεί μόνο το πρόβλημα. Ακόμη και αν το εμπόριο περιορίζεται μόνο στις εγχώριες μεταφορές ή η παρακολούθηση βελτιώνεται, εξακολουθεί να μην είναι αρκετή για την αντιμετώπιση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Θα ήταν καλύτερο αν όλη η ομάδα 20 βιομηχανικών και αναδυόμενων εθνών και περιφερειών (G20) θα έκανε τα ίδια βήματα προς την πρόληψη ».  Είναι πολύ πιθανό, δεδομένης της αυστηρής πολιτικής της FSA για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και την ανώνυμη κρυπτογράφηση, ότι τα σχέδια της ένωσης να επιβάλουν απαγόρευση εμπορίας εμπιστευτικών πληροφοριών και ιδιωτικών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων οδήγησαν τελικά την FSA να καταλήξει σε συναίνεση για να νομιμοποιήσει τον αυτορυθμιζόμενο οργανισμό.

  Σημασία της JVCEA  Η Ιαπωνία είναι η πρώτη και η μόνη κυβέρνηση στην παγκόσμια αγορά για τη δημιουργία ενός εθνικού προγράμματος χορήγησης αδειών για τη ρύθμιση και την εποπτεία των συναλλαγών κρυπτογράφησης. Εκτός από αυτό, η έγκριση της JVCEA θα επιτρέψει στους ντόπιους επενδυτές να οικοδομήσουν εμπιστοσύνη στην ανταλλαγή κρυπτοσυχνών και την τοπική αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

  Η FSA της Ιαπωνίας επιβάλλει αυστηρότερους κανονισμούς για τα κρυπτογράφηση
  Σχετικές:  Η FSA της Ιαπωνίας επιβάλλει αυστηρότερους κανονισμούς για τα κρυπτογραφημένα χρηματιστήρια


   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Η JVCEA θα ενθαρρύνει τις τοπικές ανταλλαγές κρυπτοεικονισμού για να αποδείξει στην FSA και στις ιαπωνικές οικονομικές αρχές ότι η αγορά ψηφιακών συναλλαγών είναι ώριμη, υγρή, ρυθμιζόμενη και διαφανής ώστε να διευκολύνει τις επενδύσεις σε κρυπτοσυχνότητες τόσο από τους τοπικούς λιανικούς όσο και από τους θεσμικούς επενδυτές.

  Πηγή:cryptoslate.com

  Προτεινόμενη εικόνα από  primaholidays.gr

  & nbsp;

  Αφήστε μια απάντηση.

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.