Οι ρυθμιστικές Αρχές USA”θα μπορούσαν” να εγκρίνουν την έναρξη των συναλλαγών BTC την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου

Η cointelegraph.com αναφέρει.

(ICE) Bakkt του Χρηματιστηρίου Intercontinental cryptocurrency πλατφόρμα θα μπορούσε να πάρει την έγκριση για να ξεκινήσει φυσικά παράδοσης του Bitcoin (BTC) futures Από Προϊόν ΗΠΑ ρυθμιστικές Αρχές Της επόμενης εβδομάδας, ανεπιβεβαίωτη ανώνυμη ΜΙΑ Πηγή ανέφερε Τεχνολογίας έξοδο ΤΟΥ Μπλοκ Πέμπτη 25 Οκτ

Η Bakkt, η οποία επιδιώκει να δημιουργήσει ένα «οργανωμένο οικοσύστημα» για τους θεσμικούς επενδυτές που επιθυμούν να αποκτήσουν έκθεση σε κρυπτογράφηση, είχε προηγουμένως επιβεβαιώσει ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει τη μελλοντική εκπλήρωση του προϊόντος της 12ης Δεκεμβρίου

Σε περίπτωση που οι ρυθμιστικές αρχές δίνουν το έργο στο πράσινο φως, το Bakkt της ICE θα ξεκινήσει την έναρξη της σύμβασης καθημερινών προθεσμιακών συμβολαίων Bitcoin (USD) για τους πελάτες μόλις την πρώτη εβδομάδα του επόμενου μήνα, σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή “με άμεση γνώση της κατάστασης” λέει.

Η ανώνυμη πηγή δήλωσε επίσης ότι η εμπορική συναλλαγή του Σικάγου DV Trading θα ανταλλάξει το προϊόν του Bakkt.

Οι ανησυχίες ότι η μη στερητική της ελευθερίας επιλογή θα υποβαθμίσει τελικά την αξιοπιστία της βιομηχανίας που προέκυψαν ιδιαίτερα από τα στοιχεία της κρυπτοαναφοράς, με τον κρύσταλλο ενθουσιώδη Ανδρέα Αντωνόπουλο να προειδοποιεί για τον αντίκτυπο των ρυθμιστικών αρχών που εγκρίνουν τα χρηματιστήρια συναλλαγών Bitcoin ( ETF ) στο μέλλον.

Τα μη φυσικά συμβόλαια Bitcoin που ξεκίνησαν ΓΙΑ Πρώτη ΦΟΡΑ Από ΤΟΝ όμιλο CBOE και CMEτον Δεκέμβριο του 2017. Οι ανεπαρκείς αποδόσεις συνδυάστηκαν με την αστάθεια στις αγορές κοντά στις ημερομηνίες διακανονισμού , προκαλώντας & τηλεφωνία Συζήτηση ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ αναλυτών.

Πηγή:cointelegraph.com

Πηγή img :stockvault.net

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.