Crypto Lender SALT τώρα παίρνει Dogecoin ως εξασφάλιση

Οι επενδυτές με κρυπτογράφηση έχουν άλλον τρόπο να αποκτήσουν πρόσβαση στο κεφάλαιο χωρίς να χρειάζεται να ρευστοποιήσουν τα χαρτοφυλάκιά τους. Το SALT Lending , το οποίο έχει εκδώσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια σε blockchain-backed δάνεια, αξιοποιεί τη ρευστότητα στο dogecoin και έχει αρχίσει να προσφέρει δάνεια σε δολάρια ΗΠΑ που εξασφαλίζονται από το πολύχρονη κρυπτοκαταίκηση DOGE. Το προφίλ του Dogecoin έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες καθώς οι επενδυτές έχουν συσσωρευτεί στο altcoin αφήνοντας τους άλλους έξω στο κρύο.

Το SALT προώθησε την εμφάνιση των νομισμάτων στα κοινωνικά μέσα με την προσθήκη του Doge, ενός “ιαπωνικού σκύλου Shiba Inu” που είναι η μασκότ dogecoin, στο προφίλ του στο Twitter. Εκτός από το dogecoin, το SALT υποστηρίζει επίσης δάνεια που υποστηρίζονται από litecoin (LTC), bitcoin (BTC) και αιθέριο (ETH).

“Η πλειοψηφία των δανείων είναι εξασφαλισμένα από το bitcoin, αν και μερικά δάνεια είναι εξασφαλισμένα με ethereum, litecoin ή ένα συνδυασμό των τριών. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Doge είναι ο πιο πρόσφατος τύπος εξασφαλίσεων “, δήλωσε στο CCN η Jennifer Nealson, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της SALT.

dogecoin SALT Δάνεια
Πηγή: Twitter

Το DOGE διαθέτει κατώτατο όριο αγοράς 500 εκατομμυρίων δολαρίων και ασχολείται με πολλές δημοφιλείς ανταλλαγές κρυπτογράφησης με μία αξιοσημείωτη εξαίρεση, την Coinbase . Ενώ οι φήμες κυκλοφορούν ότι οι ηγέτες της κοινότητας Dogecoin επιδιώκουν μια λίστα Coinbase, η ομάδα DOGE απέρριψε αυτούς τους ισχυρισμούς.

Στην ανακοίνωση, το SALT περιέγραψε το dogecoin ως «αίσθηση στο Διαδίκτυο», το οποίο η αξία του έχει ανακτηθεί το 2018 ενώ άλλα αλκοόλ έχουν υποστεί. Το DOGE, η αξία του οποίου είναι περίπου 80% από τα μέσα Αυγούστου, έχει κάνει το δρόμο του στα 21 κορυφαία κρυπτοσυστήματα, έχοντας πρόσφατα παραδώσει το αριθ. 20 spot to privacy zcash (ZEC).

Σύμφωνα με το GitHub , “το Dogecoin είναι κρυπτοσυχνότητα σαν bitcoin, αν και δεν χρησιμοποιεί το SHA256 ως απόδειξη της εργα��ίας του (POW). Λαμβάνοντας τα αναπτυξιακά στοιχεία από το Tenebrix και το litecoin, το dogecoin απασχολεί επί του παρόντος μια απλοποιημένη παραλλαγή του scrypt. “

ΑΓΟΡΑ SALT

Ο Nealson του SALT εξήγησε στην CCN ότι, ανάλογα με τη δικαιοδοσία τους, οι οφειλέτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κεφάλαια είτε για προσωπικούς ή επιχειρηματικούς λόγους. “Το SALT μεταφέρει το ποσό του δανείου στον τραπεζικό λογαριασμό του δανειολήπτη που θα χρησιμοποιηθεί από τον οφειλέτη”, ανέφερε.

Παρεμπιπτόντως, στις αρχές του μήνα, το SALT άρχισε να εκδίδει δάνεια USD που υποστηρίζονταν από το litecoin, οπότε αναθεώρησε το μοντέλο επιτοκίων του ώστε να συμπεριλαμβάνει επιτόκια 5,99% για τα δάνεια κάτω από 75,000 δολάρια και 11,99% για δάνεια έως και 25 εκατομμύρια δολάρια. Με την προσθήκη του dogecoin, το SALT ενσωμάτωσε ένα σύστημα ψηφοφορίας για νέα νομίσματα που οι δανειολήπτες θέλουν να δουν στην πλατφόρμα.

“Ακούμε τα μέλη της κοινότητάς μας και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε τι είναι πολύτιμο γι ‘αυτούς. Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι μπορούν να ψηφίσουν για τα ETH Classic, Monero, XRP, Cardano, Dash, Bitcoin Cash ή μπορούν να συμπληρώσουν τη δική τους σύσταση, καθώς εργαζόμαστε πάντα για να επεκτείνουμε τις εξασφαλίσεις μας », δήλωσε ο Nealson.

Ανταγωνιστικό τοπίο

Ίσως ο επόμενος τομέας εστίασης θα είναι οι σταθεροί πόροι , οι οποίοι είναι η τελευταία τάση στην κοινότητα κρυπτοσυχνότητας. Η BlockFi, η οποία ανταγωνίζεται την SALT Lending, η οποία προσφέρει παρόμοια δάνεια με κρυπτογράφηση, ανακοίνωσε τις τελευταίες ημέρες την υποστήριξή της για δολάριο Gemini (GUSD) ως εγγύηση για δάνεια σε δολάρια ΗΠΑ. Το GUSD είναι το σταθερό κασσίτερο που έχει εκδοθεί από την ανταλλαγή κρυπτογράφησης Cameron και Tyler Winklevoss, Gemini. Εκτός από το GUSD, το BlockFi προσέθεσε επίσης υποστήριξη για δανειακά δάνεια, τα οποία όμως δεν είναι σταθερά.

Εν τω μεταξύ, το SALT γνώρισε αυξανόμενη ζήτηση για δάνεια με κρυπτογράφηση από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νέα Ζηλανδία, το Χονγκ Κονγκ και το Βιετνάμ και η εταιρεία επέκτεινε πρόσφατα τις ΗΠΑ στις 35 πολιτείες των ΗΠΑ 

Πηγή:CCN.COM

Πηγή (img):Pixabay

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.