“Price Analysis”Bitcoin, Ripple, Bitcoin Cash, Stellar, Litecoin,Ethereum, Cardano, Monero,EOS, TRON

Οι αγορές κρυπτογράφησης έχουν σταθεροποιηθεί σε μικρή κλίμακα τις τελευταίες εβδομάδες. Οι επενδυτές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα περιθώρια αποφεύγουν να εισέλθουν σε μια σειρά δεσμευμένων αγορών, και οι όγκοι έχουν μειωθεί. Αναμένουμε ότι η αγορά θα ξεκινήσει αφού οι τιμές ξεσπούν από τις σειρές τους και ξεκινά μια νέα ανοδική πορεία.

Το επόμενο σημαντικό γεγονός που μπορεί να μετακινήσει τις αγορές είναι το αποτέλεσμα των εκκρεμών προτάσεων του Ταμείου ανταλλαγής συναλλαγών Bitcoin (ETF) που υποβλήθηκαν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC). Όποια και αν είναι η απόφαση, οι κρυπτοσυχνότητες είναι πιθανό να ανταποκριθούν άγρια.

Η έναρξη της πλατφόρμας BakTalk της Intercontinental Exchange (ICE) στις 12 Δεκεμβρίου ενδέχεται να μην προκαλέσει τον ίδιο ενθουσιασμό με την έναρξη των προθεσμιακών συμβολαίων Bitcoin πέρυσι από την CBOE και την CME. Ακόμα, είναι ένα ευπρόσδεκτο βήμα. Μπορεί να προσελκύσει θεσμικούς επενδυτές επειδή θα προσφέρει συμβόλαια που εκδίδονται με φυσικό τρόπο.

Η Vertex Ventures, θυγατρική της κρατικής επενδυτικής εταιρείας Temasek Holdings, που εδρεύει στη Σιγκαπούρη, έχει επενδύσει σε μία από τις μεγαλύτερες ανταλλαγές κρυπτογράφησης Binance. Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, επειδή τα κεφάλαια όπως η Vertex Ventures τείνουν να επενδύουν μακροπρόθεσμα και η σταδιακή ένταξή τους στην αγορά θα ενθαρρύνει περισσότερους θεσμικούς επενδυτές να εισέλθουν.

BTC / USD

Η σειρά Bitcoin έχει συρρικνωθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες. Αν το εύρος επεκταθεί στην ανοδική πορεία, είναι πιθανό ένας ράλι στα $ 6,831,99. Μια παρατεταμένη κίνηση πάνω από την αντίσταση της οροφής θα ακυρώσει το κατώτερο τρίγωνο και θα σπάσει την ακολουθία χαμηλότερων κορυφών. Πάνω από $ 6.831,99, ένας ράλι στα $ 7.400 είναι πιθανός.   

BTC / USD

Η βραχυπρόθεσμη προβολή μας θα ακυρωθεί εάν οι αρκούδες βυθίσουν την τιμή κάτω από $ 6.500. Το ζεύγος BTC / USD θα είναι αρνητικό αν υποχωρήσει κάτω από την κρίσιμη ζώνη υποστήριξης των $ 5.900- $ 6.075.04. Ως εκ τούτου, οι έμποροι μπορούν να κρατήσουν την απώλεια στάση τους σε $ 5.900 για τις μεγάλες θέσεις.

Προβλέπουμε την αύξηση της μεταβλητότητας μέσα στις επόμενες ημέρες. Εάν η τιμή ξεπεράσει την ανοδική πορεία, θα βρούμε υψηλότερη απώλεια στάσης.

ETH / USD

Η εταιρεία Ethereum διαπραγματεύεται μεταξύ των 20 ημερών EMA και των 188,35 δολαρίων για τις τελευταίες ημέρες. Η κατάρρευση της άμεσης στήριξης μπορεί να ωθήσει την τιμή στις 12 Σεπτεμβρίου στο ενδοημερήσιο χαμηλό των $ 167,32.

ETH / USD

Εάν οι ταύροι επιτύχουν να σπάσουν τους κινητούς μέσους όρους, είναι δυνατός ένας αγώνας στην κορυφή της περιοχής. Θα είμαστε θετικοί στο ζεύγος ETH / USD αν διατηρηθεί πάνω από $ 250.

Μια έξοδος από την περιοχή μπορεί να φέρει την τιμή στα 322 δολάρια, πράγμα που μπορεί να λειτουργήσει ως σκληρή αντίσταση. Οι έμποροι θα πρέπει να περιμένουν ένα επιβεβαιωμένο ξεμπλοκάρισμα πάνω από $ 250 πριν ξεκινήσουν οποιαδήποτε μακρά θέση.

XRP / USD

Η αστάθεια του Ripple έχει πεθάνει. Τόσο οι κινητοί μέσοι όροι όσο και το RSI μειώνονται, γεγονός που δείχνει μια ισορροπία μεταξύ των αγοραστών και των πωλητών.

XRP / USD

Οι αντιστάσεις στην ανοδική πορεία είναι $ 0.5, $ 0.55 και $ 0.625, ενώ τα δύο επίπεδα υποστήριξης είναι $ 0.388 και $ 0.37.

Προτείνουμε στους εμπόρους να περιμένουν έως ότου το ζεύγος XRP / USD προσελκύσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αγοράς. Μπορούμε να προτείνουμε μακρές θέσεις όταν βρούμε μια αξιόπιστη αγορά πάνω από $ 0.5.

BCH / USD

Αν και η Bitcoin Cash εμπορεύεται μέσα σε ένα συμμετρικό τρίγωνο, η τιμή έχει αγκαλιάσει τη γραμμή στήριξης τις τελευταίες ημέρες, η οποία είναι αρνητική ένδειξη.

BCH / USD

Οι κινητοί μέσοι όροι κλιμακώνονται σταδιακά και η RSI βρίσκεται στην αρνητική επικράτεια. Αυτό δείχνει ότι οι αρκούδες έχουν ένα πάνω χέρι.

Μια κατανομή του τριγώνου θα επαναλάβει την πτωτική τάση και μπορεί να βυθίσει το ζεύγος BCH / USD στην επόμενη υποστήριξη στα $ 300. Ως εκ τούτου, οι έμποροι μπορούν να κρατήσουν μια απώλεια στάση των $ 400, λίγο κάτω από τις 11 Σεπτεμβρίου ενδοημερήσια. Το ζευγάρι θα γυρίσει προς τα πάνω εάν η τιμή ξεσπάσει από το τρίγωνο και διατηρεί πάνω του.

EOS / USD

Η ενδοημερήσια σειρά στο EOS έχει συρρικνωθεί τις τελευταίες ημέρες. Οι κινητοί μέσοι όροι και η τιμή είναι ομαδοποιημένοι πλησίον μεταξύ τους, με το RSI να βρίσκεται κοντά στο ουδέτερο έδαφος. Αυτό δείχνει έλλειψη ενδιαφέροντος αγοράς ή πώλησης από τους συμμετέχοντες στην αγορά.

EOS / USD

Αυτή η εξαιρετικά χαμηλή μεταβλητότητα είναι απίθανο να συνεχιστεί για πολύ. Σύντομα, η τιμή είτε θα πηδήσει ή θα βυθιστεί από τα σημερινά επίπεδα.

Αν οι τιμές ανεβαίνουν, μπορεί να αγοραστεί ένα breakout και ένα κλείσιμο (UTC time frame) πάνω από $ 6.8299. Ωστόσο, εάν το ζευγάρι EOS / USD απορριφθεί από τα τρέχοντα επίπεδα, είναι πιθανό να πέσει στα $ 4.493 και $ 3.8723. Οι έμποροι μπορούν να διατηρήσουν την απώλεια στάσης στις υπάρχουσες θέσεις τους στα 4,9 δολάρια.

XLM / USD

Το Stellar διαπραγματεύεται κοντά στην πτωτική γραμμή του φθίνουσου τριγώνου, το οποίο αποτελεί θετικό σημάδι. Αν και δεν κατάφερε να ξεφύγει από την αντιστασιακή αντίσταση, μας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο διατηρήθηκε πάνω από τους κινητούς μέσους όρους.

XLM / USD

Εάν οι ταύροι επιτύχουν να σπάσουν έξω από το τρίγωνο, οι έμποροι μπορούν να δημιουργήσουν μακριές θέσεις σε ένα κοντινό (UTC χρονικό διάστημα) πάνω από $ 0,27. Ο στόχος στόχος είναι ένας ράλι στα $ 0,36, με μικρή αντίσταση στα $ 0,3.

Εάν το ζεύγος XLM / USD πέφτει από τα τρέχοντα επίπεδα και τα σπάσει κάτω από τους κινούμενους μέσους όρους, είναι πιθανή μια πτώση στη ζώνη υποστήριξης των $ 0.184- $ 0.2.

LTC / USD

Η Litecoin διαπραγματεύεται κοντά στο κατώτατο σημείο της σειράς $ 49.466- $ 69.279. Στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις, η αναπήδηση από τα χαμηλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην κορυφή της σειράς, γεγονός που δείχνει ότι οι πωλητές βιάζονται να ρευστοποιηθούν σε οποιοδήποτε μικρό αγώνα.

LTC / USD

Το ζεύγος LTC / USD δημιούργησε ένα φτωχό φθίνουσα μοτίβα τριγώνου που θα ολοκληρωθεί σε μια κατανομή και θα κλείσει κάτω από $ 49.466. Η κατανομή θα είναι αρνητική και μπορεί να βυθίσει τις τιμές στην επόμενη υποστήριξη στα $ 40.

Το πρώτο σημάδι της αύξησης θα είναι μια διαφορά από τα $ 60, η οποία θα ακυρώσει το στύλο bearish. Θα περιμένουμε να διατηρηθεί η τιμή πάνω από $ 70, πριν να γίνει θετική

ADA / USD

Η Cardano έχει διαπραγματευτεί κοντά στο μεσαίο σημείο των $ 0,060105- $ 0,094256 για τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, οι ταύροι δυσκολεύονται να ξεφύγουν και από τους δύο κινούμενους μέσους όρους.

ADA / USD

Εάν οι αρκούδες βυθίσουν το ζεύγος ADA / USD κάτω από $ 0.069, είναι πιθανό να επαναληφθεί η κρίσιμη υποστήριξη στα $ 0.060105.

Στην αντίθετη κατεύθυνση, αν η τιμή κλιμακώσει τα $ 0.083, η κρυπτογράφηση μπορεί να συσπειρωθεί στην κορυφή της περιοχής. Θα περιμένουμε να ξεπεραστεί η τιμή ή να πέσει στο κατώτατο σημείο του εύρους πριν υποδείξετε οποιαδήποτε συναλλαγή.

XMR / USD

Ο Monero έχει φτάσει στην SMA των 50 ημερών, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως αντίσταση. Εάν οι ταύροι ξεσπούν από $ 112,5, η πιθανότητα αύξησης στα $ 128,65 αυξάνεται.

XMR / USD

Εάν το ζεύγος XMR / USD υποχωρήσει από την SMA 50 ημερών, μπορεί να μετατοπιστεί σε $ 100. Οι κινητοί μέσοι όροι είναι επίπεδοι και το RSI βρίσκεται κοντά στο ουδέτερο έδαφος. Αυτό δείχνει ισορροπία μεταξύ αγοραστών και πωλητών.

Εάν οι ταύροι ξεσπάσουν από την τρέχουσα σειρά $ 100.453 – $ 128.65, ο αγώνας μπορεί να φτάσει τα $ 150, που μπορεί να λειτουργήσει ως σκληρή αντίσταση. Μια ανάκαμψη των $ 100 μπορεί να βυθίσει το ζευγάρι στα $ 81. Δεν βρίσκουμε ρυθμίσεις αγοράς και συνεπώς δεν συνιστούμε συναλλαγές στο ζευγάρι.

TRX / USD

Η TRON διαπραγματεύεται στο εύρος των $ 0,0183- $ 0.02815521 για περισσότερο από δυόμισι μήνες. Επί του παρόντος, η τιμή διαπραγματεύεται στο άνω μισό του εύρους.

TRX / USD

Η επόμενη κίνηση στο ζεύγος TRX / USD θα ξεκινήσει μετά το ξεμπλοκάρισμα ή την αποτυχία από την περιοχή. Ένα ξεμπλοκάρισμα μπορεί να το μεταφέρει σε $ 0.04158193, ενώ μια ανάλυση μπορεί να βυθιστεί σε $ 0.00844479.

Η δράση των τιμών εντός της περιοχής θα παραμείνει ασταθής. Ως εκ τούτου, προτείνουμε στους εμπόρους να περιμένουν ένα ξεμπλοκάρισμα πριν από τη δημιουργία μακρών θέσεων.

Στοιχεία αγοράς παρέχονται από την ανταλλαγή HitBTC . Χάρτες για ανάλυση παρέχονται από την TradingView .

Πηγή:cointelegraph.com

Προτεινόμενη εικόνα από το Pixabay

One thought on ““Price Analysis”Bitcoin, Ripple, Bitcoin Cash, Stellar, Litecoin,Ethereum, Cardano, Monero,EOS, TRON

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.