Η Mastercard θέλει να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας,για μια κλασματική τράπεζα κρυπτοαξιολόγησης.

Όπως αναφέρει το CCN.COM

Η Mastercard προχώρησε σε όλα τα στάδια της παροιμίας της αντίστασης  – “πρώτα σας αγνοούν, τότε σας γελούν, τότε σας αγωνίζονται, τότε κερδίζετε”.

Cryptocurrencies & Mastercard: Μια ταραγμένη ιστορία

Όπως και οι περισσότερες χρηματοπιστωτικές εταιρείες, η Mastercard δεν περίμενε ποτέ το blockchain, και από τη στιγμή που το σημείωσαν, ήταν απροετοίμαστοι για τις αλλαγές που θα μπορούσε και θα φέρει. Οι πρώτες αντιδράσεις τους ήταν, τουλάχιστον, θετικές .

Μια τεράστια επιχείρηση, όμως, ήταν ταυτόχρονα να μελετήσει την τεχνολογία και να αναζητήσει τρόπους για να την χρησιμοποιήσει, καθώς και να αναζητήσει τρόπους για να χρησιμοποιήσει νόμιμα κρυπτοσυχνότητες .

Η τελική ειρωνεία: Κλασματικό μπλοκ αλμπουμ

Τώρα, μερικά χρόνια μετά την αρχική συσχέτιση των κρυπτοεπιχειρήσεων με το έγκλημα, η Mastercard επιδιώκει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη διαχείριση κλασματικών αποθεμάτων για τα περιουσιακά στοιχεία blockchain.

Διαβάζετε αυτό το δικαίωμα και πιθανότατα κάποιοι cryptonaughs να γελάσουν τα κεφάλια τους, καθώς το κάνουν αυτό. Η κλασματική τραπεζική αποθεματοποίηση είναι ένα από τα προβλήματα που σχεδιάστηκε για την επίλυση του Bitcoin.

Είναι μια πρακτική που οι περισσότεροι που βαρύνουν προς κρυπτοσυχνότητες θα προτιμούσαν να εξαλειφθούν .

Σε γενικές γραμμές, οι Bitcoiners δεν είναι οπαδοί του νομίσματος που βασίζεται στο χρέος. Το Bitcoin και οι περισσότερες κρυπτοσυχνότητες επομένως θεωρούνται ως χρηστά χρήματα .

Ένα βήμα πέρα ​​από το να μην είστε ιδιοκτήτες των κλειδιών σας: Δεν είναι καν βέβαιο ότι το ίδρυμα έχει τα κεφάλαια σας

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Mastercard αναζητά – η αίτηση 20180308092  – περιγράφει ένα σύστημα το οποίο θα παρακολουθεί ταυτόχρονα κρυπτογραφημένα περιουσιακά στοιχεία και περιουσιακά στοιχεία fiat. Ουσιαστικά, είναι ένα πορτοφόλι ιστού με συνδυασμό κρυπτογράφησης και λογαριασμών fiat.

Τα τραπεζικά ιδρύματα Bitcoin, όπως το Coinbase, αντιμετώπισαν δυσκολίες στην απόκτηση της έλξης με ιθαγενείς με κρυπτοκάρτηση κατά τη διάρκεια των ετών για τον απλό λόγο ότι ο χρήστης / ιδιοκτήτης των κεφαλαίων δεν κατέχει τα κλειδιά. Στα μάτια του κρυπτογράφου, που δεν κρατάτε τα κλειδιά στο νόμισμα σας είναι το ίδιο με το να μην κρατάτε το νόμισμά σας καθόλου. Μπορεί να εξαφανιστεί και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτό. Έτσι, το μεγαλύτερο τμήμα των πελατών της Coinbase είναι οι νεοφερμένοι που αναζητούν βολικούς τρόπους για να αποκτήσουν το Bitcoin .

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιγράφει ουσιαστικά ένα δίκτυο πιστωτικών καρτών κρυπτογράφησης.

“Έτσι, υπάρχει ανάγκη να βελτιωθεί η αποθήκευση και η επεξεργασία συναλλαγών που χρησιμοποιούν νομίσματα blockchain. Τα υφιστάμενα δίκτυα πληρωμών και τα συστήματα επεξεργασίας πληρωμών που χρησιμοποιούν το νόμισμα fiat είναι ειδικά σχεδιασμένα και διαμορφωμένα για την ασφαλή αποθήκευση και προστασία των πληροφοριών και των διαπιστευτηρίων των καταναλωτών και των εμπόρων και για τη μετάδοση ευαίσθητων δεδομένων μεταξύ υπολογιστικών συστημάτων. Επιπλέον, τα υπάρχοντα συστήματα πληρωμών συχνά διαμορφώνονται έτσι ώστε να εκτελούν εξαιρετικά γρήγορα σύνθετους υπολογισμούς, εκτιμήσεις κινδύνου και εφαρμογές αλγορίθμου απάτης, ώστε να εξασφαλίζεται η γρήγορη επεξεργασία των συναλλαγών νομίσματος.

mastercard κλασματικό αποθεματικό τράπεζα κρυπτογράφησης

Βλέπουν ένα όφελος για την ανάμειξη παραδοσιακών τεχνολογιών και τεχνολογιών κρυπτογράφησης, και το σύστημα που περιγράφεται θα περιλαμβάνει πιθανώς τα υπάρχοντα προϊόντα και τα δίκτυά τους πληρωμής.

“Οι συναλλαγές που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω ενός δικτύου πληρωμών μπορεί να περιλαμβάνουν αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών, αγορές πιστώσεων, χρεωστικές συναλλαγές, μεταφορές κεφαλαίων, αναλήψεις λογαριασμών κλπ. Τα δίκτυα πληρωμών μπορούν να διαμορφωθούν για να πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω υποκατάστατων μετρητών, πιστωτικές επιστολές, επιταγές, λογαριασμούς συναλλαγών κ.λπ. “

Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας χρειάζονται χρόνο για επεξεργασία, επομένως θα δούμε πώς εξελίσσεται αυτό.

Πηγή:CCN.COM

Εικόνες από το Shutterstock

Εικόνες από το FreeStockPhotos.biz

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.