Το Bitcoin αγωνίζεται να παραμείνει πάνω από την υποστήριξη των 6.450 USD. Η τιμή του Ethereum επί του παρόντος φλερτάρει με την υποστήριξη USD 200.

  • Η τιμή του Bitcoin εκτεταμένη περιοχή κινείται κάτω από το επίπεδο των 6.500 δολαρίων. Το BTC που αγωνίζεται να κρατήσει το επίπεδο στήριξης των 6.450 USD και φαίνεται ότι θα μπορούσε να μειωθεί περαιτέρω μέλλον.

 

  • Ομοίως, η τιμή του ETH αγωνίστηκε να κινηθεί υψηλότερα και αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται κοντά στην υποστήριξη USD 200.

Αν υπάρχει διάλειμμα προς τα κάτω κάτω από τα 200 δολάρια, το ETH / USD ενδεχομένως να μειωθεί απότομα. Το Ripple είναι συγκριτικά σταθερό πάνω από την υποστήριξη των 0.450 USD, αλλά αντιμετωπίζει σκληρή αντίσταση κοντά στα επίπεδα 0.460 USD και 0.462 USD.

Κεφαλαιοποίηση αγοράς

Bitcoin και Ethereum σε κίνδυνο περαιτέρω μειώσεων 101Πηγή: coinmarketcap.com

Η τιμή του Bitcoin

Δεν υπήρξε ανοδική κίνηση πάνω από 6,500 δολάρια σε τιμή bitcoin . Το BTC / USD παρέμεινε υπό πίεση και αργότερα κινήθηκε προς την υποστήριξη των 6.450 δολαρίων. Αρχικά, φαίνεται ότι η τιμή αγωνίζεται να παραμείνει πάνω από την υποστήριξη των 6.450 δολαρίων και θα μπορούσε να συνεχίσει να μειώνεται προς την υποστήριξη των 6.400 δολαρίων.
Αν οι πωλητές αποκτήσουν ορμή, υπάρχει κίνδυνος να μειωθεί αρνητικά το επίπεδο των USD 6.250 στο εγγύς μέλλον. Από την άλλη πλευρά, οι αγοραστές πρέπει να εκκαθαρίσουν τα εμπόδια ύψους 6.500 και 6.550 δολάρια ΗΠΑ για να ωθήσουν την τιμή πίσω σε μια θετική ζώνη.

Η τιμή του Ethereum

Η τιμή του Ethereum ακολούθησε επίσης το bitcoin καθώς αγωνίστηκε να σπάσει τη ζώνη αντοχής των USD 205. Το ETH / USD κινείται προς τα κάτω προς την κύρια υποστήριξη στα 200 δολάρια.
Εάν οι πωλητές κατορθώσουν να κερδίσουν δύναμη κάτω από την υποστήριξη USD 200, η ​​τιμή μπορεί να μειωθεί απότομα προς το επίπεδο 190 ή 185 USD. Στην αντίθετη κατεύθυνση, η άμεση αντίσταση ανέρχεται στα 205 δολάρια ΗΠΑ, πάνω από τα οποία η τιμή ενδέχεται να υπερβεί τα 208 δολάρια ΗΠΑ και τα 210 δολάρια ΗΠΑ.

Bitcoin μετρητά και κυματισμός τιμή

Η τιμή μετρητών Bitcoin υποχώρησε κάτω από την υποστήριξη USD 440, η οποία είναι σημάδι bearish. Φαίνεται ότι το BCH / USD θα μπορούσε να συνεχίσει να μειώνεται προς την επόμενη υποστήριξη στα 425 δολάρια ΗΠΑ. Η επόμενη βασική υποστήριξη κάτω από 425 δολάρια ΗΠΑ είναι κοντά στο επίπεδο των 405 δολαρίων. Η κύρια αντίσταση για ανοδική κίνηση βρίσκεται κοντά στο επίπεδο των USD 450.

 

Η τιμή του Ripple

Η τιμή του Ripple ενοποιείται επί του παρόντος πάνω από την υποστήριξη των 0.450 USD. Το XRP / USD ενδέχεται να ανέβει ακόμα υψηλότερα αν υπάρξει διάλειμμα πάνω από τις αντιστάσεις των 0,460 USD και 0,462 USD. Από την άλλη πλευρά, ένα διάλειμμα κάτω από 0.450 USD μπορεί να αυξήσει τη μέτρια πίεση στην κυμάτωση.

Άλλες αγορές  σήμερα

Σήμερα, λίγα altcoins κέρδισε περισσότερο από το 10%, συμπεριλαμβανομένου του revain, του δικτύου κυνηγών (KNC), του veritaseum και του nexo. Από αυτά, τα κέρδη αυξήθηκαν πάνω από 30% και η (KNC)κέρδισε περίπου το 25%.

Συνολικά, η τιμή bitcoin φαίνεται να βρίσκεται υπό πίεση κάτω από τα 6.500 δολάρια ΗΠΑ. Εάν η BTC-USD συνεχίσει να αγωνίζεται να εκκαθαρίσει την αντίσταση 6.500 USD , θα μπορούσε να υπάρξει μια νέα πτωτική κίνηση. Τα Altcoins παραμένουν επίσης σε κίνδυνο μείωσης των κερδών τους, εάν συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν έντονο ενδιαφέρον πώλησης.

Πηγή:cryptonews.com

 

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.