Μηχανισμοί-μηχανικοί Blockchain που κερδίζουν όλο τον κόσμο

Η δημιουργία blockchain στοιχίζει, οι νέοι μηχανικοί και οι τεχνικοί που δημιουργούν την τεχνολογία ακριβόπληρώνονται ώστε να μπορούνε να στοιχηματίσουν για ένα καλύτερο μέλλον πάνω σε αυτόν τον κλάδο.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι μας φωνάζει το μέλλον από μακριά.

Ο ταχέως αναπτυσσόμενος κλάδος τεχνολογίας blockchain δημιούργησε μεγάλη ζήτηση και αυτό οδήγησε σε μηχανικούς blockchain να είναι μεταξύ των καλύτερων αμειβόμενων στον τομέα της τεχνολογίας.

Σύμφωνα με το CNBC, η μέση αμοιβή για μηχανικούς blockchain στις Ηνωμένες Πολιτείες κυμαίνεται μεταξύ US $ 150.000 και US $ 175.000 που την καθιστούν συγκρίσιμη με εκείνη που κάνουν οι προγραμματιστές που ειδικεύονται σε ένα άλλο πεδίο υψηλής ζήτησης, τεχνητή νοημοσύνη. Τα δύο πεδία προσφέρουν σήμερα τους υψηλότερους κερδισμένους εξειδικευμένους μηχανικούς ρόλους. Τυπικοί μηχανικοί λογισμικού καταβάλλουν κατά μέσο όρο 135.000 δολάρια ΗΠΑ.


Επιτάχυνση στα ανοίγματα

Αυτό έρχεται σε μια εποχή που οι αποσπάσεις εργασίας που απαιτούν τεχνολογικές δεξιότητες μπλοκαρίσματος έχουν αυξηθεί δραματικά. Για παράδειγμα, η μισθωμένη εταιρεία προσλήψεων που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, η οποία χορήγησε στο CNBC τα στατιστικά του μισθού στον τομέα της τεχνολογίας, σημείωσαν αύξηση κατά 400% στις θέσεις εργασίας που αναζητούν εργαζόμενους με τεχνολογικές δεξιότητες από το τέλος του περασμένου έτους.


Υπάρχει ένας τόνος ζήτησης για το blockchain.

Οι μηχανικοί λογισμικού βρίσκονται σε πολύ μικρή προσφορά, αλλά αυτό είναι ακόμη πιο οξύ και γι ‘αυτό οι μισθοί είναι ακόμη υψηλότεροι , δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Hired, Mehul Patel, στο τηλεοπτικό κανάλι των επιχειρηματικών ειδήσεων.

Αυτό είναι παρόμοιο με το εύρημα από το χώρο εργασίας Glassdoor που είδε λίστες εργασίας που σχετίζονται με blockchain και cryptocurrencies με αύξηση κατά 300% τον Αύγουστο του 2018 σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι περισσότερες από τις θέσεις εργασίας που σχετίζονται με blockchain βρίσκονται στη Νέα Υόρκη με (24%) και στο Σαν Φρανσίσκο με (21%). Εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, οι πέντε μεγαλύτερες πόλεις με τον υψηλότερο αριθμό ανοιγμάτων που σχετίζονται με το blockchain ήταν το Λονδίνο (16%), η Σιγκαπούρη (7%), το Τορόντο (7%), το Χονγκ Κονγκ (6%) και το Βερολίνο (4%) .


Κορυφαίοι προορισμοί για το Talent Blockchain

Μερικοί από τους κορυφαίους μισθωτές είναι οι νεοσύστατες εταιρείες όπως οι “Circle, Kraken, Figure, Coinbase και ConsenSys“, ενώ εδραιωμένες εταιρείες όπως η Oracle, η IBM , η KPMG και η Accenture βρίσκονται επίσης στην πρώτη δεκάδα.

Ορισμένες από τις γλώσσες προγραμματισμού που απαιτούνται στο πεδίο τεχνολογίας blockchain περιλαμβάνουν Go, Python, JavaScript και Java. Η γλώσσα προγραμματισμού C ++, η οποία είναι η γλώσσα που χρησιμοποιείται για την κωδικοποίηση του πιο συχνά χρησιμοποιούμενου πελάτη bitcoin, Bitcoin Core , θεωρείται επίσης θεμελιώδης.


Η σταθερότητα

Μια γλώσσα που δημιουργήθηκε από την ομάδα του προγράμματος Ethereum ειδικά για τη σύνταξη έξυπνων συμβολαίων, απαιτείται επίσης στον τομέα blockchain.

Πηγή:CCN.COM

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.