Τα χρήματα πρόκειται να αλλάξουν,η θέση τους θα είναι ψηφιακή σύμφωνα με εμπειρογνώμονες.

Το BTC  το ETH και άλλες κρυπτοσυχνότητες θα μπορούσε να αποτελέσει τον καταλύτη για μια νέα οικονομική διαταγή που θα ανατρέψει τα υπάρχοντα συστήματα, καθώς ο κόσμος φωνάζει για εκτεταμένες οικονομικές αλλαγές, όπως πρότεινε ένας ειδικός στην κρυπτογράφηση.

Το Bitcoin θα μπορούσε να αποτελέσει τον καταλύτη για μια νέα οικονομική εντολή

Μιλώντας στο Express.co.uk, ο συνιδρυτής της εταιρείας Bitcoin Luno, Marcus Swanepoel, δήλωσε: “Τα χρήματα δεν πρόκειται να είναι τα ίδια για πάντα και πάντα.

Πιστεύω ότι τυχαίνει να κάθεται στη μέση μιας από αυτές τις αλλαγές.Δεν ξέρω αν πρόκειται να είναι Bitcoin ή Ethereum ή αν πρόκειται να συμβεί σε εκατό χρόνια ή ένα χρόνο.Αλλά το μέλλον των χρημάτων θα περιλαμβάνει ένα είδος παγκόσμιου νομίσματος που είναι πλήρως διαλειτουργικό.

Σε μια ή περισσότερες περιπτώσεις οι τράπεζες θα διαταραχθούν ,είτε πρόκειται για την κρυπτογράφηση είτε για το καθαρό ανθρώπινο κεφάλαιο που τώρα θέλει να κάνει καλύτερες τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

Ακόμη και αν δεν είναι crypto, υπάρχει μια ολόκληρη γενιά ανθρώπων που πρόκειται να οικοδομήσουν καλύτερες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.

Ο εμπειρογνώμονας του κρυπτογράφου υποστήριξε ότι το σημερινό τραπεζικό σύστημα δεν είχε σχεδιαστεί για την ψηφιακή εποχή και ότι, ως εκ τούτου, θα καταστεί περιττό στο μέλλον καθώς θα αναλάβει ένα νέο σύστημα.

Είπε: Δεν είμαι αντι-τραπεζικός ή αντι-κυβερνητικός.

Το Bitcoin είναι σήμερα ένα εξαιρετικά πτητικό στοιχείο.

Αν όμως σκεφτεί κανείς πώς χτίστηκε το τραπεζικό σύστημα, χτίστηκε για μια μη ψηφιακή εποχή.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό με το υπάρχον χρηματοπιστωτικό σύστημα – είναι μάλλον αναποτελεσματικό για τον κόσμο στον οποίο ζούμε σήμερα.

O κόσμος σήμερα είναι δυσαρεστημένος με το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα, διότι η ζυγαριά έχει πέσει στην εξουσία του συστήματος σε ένα πολύ μικρο ποσοστό ή κομμάτι που διαχειρίζονται οι άνθρωποι το οποίο δεν ωφελεί τους πολλούς άλλα τους λίγους.

 

«Τα χρήματα δεν πρόκειται να είναι τα ίδια για πάντα και πάντα» 
Ο κ Swanepoel, ο οποίος διευθύνει μια παγκόσμια επιχειρηματική cryptocurrency με έδρα το Λονδίνο – με δραστηριότητες στην Ινδονησία, Μαλαισία, Νιγηρία, Νότια Αφρική και η Σιγκαπούρη – είπε cryptocurrency είχαν τη δυνατότητα να εισέλθουν στην καθημερινή μας ζωή.Είπε: “Δεν κατασκευάζουμε εταιρεία τυχερών παιχνιδιών ή εμπορική εταιρεία.
Αυτό που χτίζουμε, μακροπρόθεσμα, θα είναι χρήσιμο για τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή – θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για συναλλαγές.
Νίκη Μόργκαν

Ο Nicky Morgan δήλωσε ότι η κρυπτοσυνομιλία λειτουργεί σε μια βιομηχανία «Άγριας Δύσης» (Εικόνα: GETTY)

  • “Εργαζόμαστε με ρυθμιστικές αρχές από τότε που ξεκινήσαμε την επιχείρηση”.Τα σχόλια του crypto buff έρχονται μετά την προεδρία της επιτροπής θησαυροφυλακίου Nicky Morgan προειδοποίησε τον περασμένο μήνα cryptocurrencies που λειτουργούν σε μια βιομηχανία “Άγρια Δύση” που χρειάζονται ρύθμιση.
  • Ο πρώην υπουργός Παιδείας δήλωσε: “Δεδομένης της μεγάλης αστάθειας των τιμών, της ευπάθειας των ανταλλαγών και του δυνητικού ρόλου που διαδραματίζει η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, η Επιτροπή Διαχείρισης Θησαυρών πιστεύει ακράδαντα ότι πρέπει να θεσπιστεί ρύθμιση.

Πηγή:www.express.co.uk

Παρακάτω υπάρχει ένα ζωντανό γράφημα για τι τελευταίες εξελίξεις στο bitcoin(BTC)

[crtools-graph]

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.