300 εκατομμύρια δολάρια εβγαλε η COINBASE

300 εκατομμύρια δολάρια:

Η ανταλλαγή κρυπτογράφησης και το πορτοφόλι Coinbase εκτιμάται επίσημα σε 8 δισεκατομμύρια δολάρια μετά από ένα μεγάλο γύρο χρηματοδότησης, ανακοίνωσε η εταιρεία την Τρίτη.

Ο γύρος οδηγήθηκε από την Tiger Global Management και έφερε την εταιρεία με 300 εκατομμύρια δολάρια για να επιταχύνει την παγκόσμια επέκτασή της, σύμφωνα με την ανταλλαγή.

Οι ειδήσεις μπορεί να μην έρχονται ως μια πλήρη έκπληξη για πολλούς, καθώς είχε ήδη φημολογηθεί ότι η Coinbase ήταν σε συνομιλίες με την Tiger Global, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο Cryptonews.com .

Η Tiger Global δεν είναι σίγουρα ένα νέο πρόσωπο στο μπλοκ: η 16χρονη εταιρεία που εδρεύει στη Νέα Υόρκη έχει επενδύσει συχνά σημαντικά ποσά στις εταιρείες του τελευταίου σταδίου όπως η Spotify , η Ola και η Flipkart .

Ο γύρος χρηματοδότησης περιελάμβανε επίσης τη συνιστώσα Y Combinator Continuity , τη διαχείριση του Wellington , τον Polychain και τον Andreessen Horowitz και η νέα αποτίμησή του τοποθετεί το Coinbase στις τάξεις των πιο πολύτιμων νεοσύστατων επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με έγγραφο που έχει αναθεωρηθεί από την Bloomberg, η Coinbase προβάλλει επίσης έσοδα για το έτος ύψους σχεδόν 1,3 δις δολαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός αυτός προέρχεται από τις προμήθειες για τις συναλλαγές στην πλατφόρμα του, καθώς και από τα κέρδη και τις ζημίες στις δικές του κρυπτογραφικές εκμεταλλεύσεις. “Επειδή η επιχείρηση εξετάζει διάφορα εσωτερικά μέτρα εσόδων, τα ακριβή στοιχεία μπορούν να διαφέρουν,” αναφέρει το Bloomberg.

Το ίδιο έγγραφο δείχνει ότι το 2016, τα έσοδα της Coinbase ήταν μόλις 17 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, καθώς η εταιρεία σημείωσε καθαρή απώλεια 16 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. Μέχρι το 2017, ωστόσο, η εταιρεία είχε καταγράψει κέρδος 380 εκατ. Δολαρίων. Προς το παρόν, ο αριθμός αυτός θα ανέλθει σε 456 εκατ. Δολάρια το 2018.

Η τάση των παραδοσιακών επενδυτών που έρχονται σε κρυπτογράφηση δεν είναι τίποτα να φοβηθεί, λέει ο Asiff Hirji, COO της Coinbase. “Το Coinbase είναι και θα παραμείνει μια κρυπτο-πρώτη εταιρεία.

Πάνω απ ‘όλα, είμαστε υπερήφανοι για τα εκατομμύρια των ανθρώπων που έχουν μετατραπεί σε Coinbase ως σημείο εισόδου τους στην κρυπτογραφία.

Την ευθύνη αυτή παίρνουμε πολύ σοβαρά », προσθέτει, εξηγώντας:« Βλέπουμε την ανάπτυξη του Coinbase ως επικύρωση ότι το οικοσύστημα θα συνεχίσει να αυξάνεται μόνο σε μέγεθος, επιρροή και αντίκτυπο – τελικά, οδηγώντας σε ένα πιο ανοικτό χρηματοπιστωτικό σύστημα για τον κόσμο ».

Επέκταση Coinbase 

Επίσης, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν είναι περίεργο ότι οι επενδυτές ενδιαφέρονται για το Coinbase, το οποίο επεκτείνεται επιθετικά σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα, η εταιρεία ανήγγειλε ότι ξεκινά μια νέα και απλοποιημένη διαδικασία για να πάρει την έκθεση σε μεγάλες cryptocurrencies .

Επιπλέον, επίσης τον Σεπτέμβριο, η Coinbase ανακοίνωσε νέα και ταχεία διαδικασία εισαγωγής νέων ψηφιακών στοιχείων στην πλατφόρμα της, λέγοντας ότι σχεδιάζει να “καταγράψει γρήγορα όλα τα περιουσιακά στοιχεία” που πληρούν τα πρότυπα της.

Ενώ τον Μάιο η εταιρεία συμφώνησε να αγοράσει μια πλατφόρμα συναλλαγών peer-to-peer (P2P) για τυποποιημένα κέρματα ERC20 για ένα ποσό που δεν αποκαλύφθηκε, προκειμένου να καταστεί δυνατή η διαπραγμάτευση για υπερπόντιους πελάτες. Ταυτόχρονα, η εταιρεία επεκτείνεται στην Ευρώπη και προετοιμάζεται να εισέλθει στην Ιαπωνία .

Σε μια επισκόπηση του τρίτου τριμήνου, ο Armstrong ανέφερε ότι η εταιρεία του επένδυσε σε εννέα ακόμα εταιρείες, όπως: το Horizon Games , έναν κατασκευαστή βιντεοπαιχνιδιών που τροφοδοτούνται με μπλοκ αλόγου , το Coinmine , έναν ορυχείο cryptocurrency και το Public Market , ένα πρωτόκολλο για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην αγορά.

Και στις δύο περιπτώσεις, η εταιρεία δείχνει την αισιοδοξία της σχετικά με το μέλλον των κρυπτοσυχνοτήτων.

Τα επόμενα 3 έως 5 χρόνια, θα δείτε τις χώρες που εισέρχονται σε οικονομική κρίση, θα μπορούσατε να δείτε την οργανική υιοθέτηση κρυπτοσυχνοτήτων “, δήλωσε ο Brian Armstrong, CEO και συνιδρυτής της Coinbase, τον Αύγουστο.

Ενώ τον Ιούνιο είπε ότι οι άνθρωποι ανησυχούν αναπόφευκτα για την τρέχουσα βουτιά : «Μπορεί να είναι τρομακτικό την πρώτη φορά που το βλέπεις, αλλά για εμάς που βρισκόμαστε στην βιομηχανία εδώ και πολλά χρόνια, αισθάνεται σαν παλιά νέα.

Πηγή:cryptonews.com

Η μετάλλαξη από την συναλλαγή των χρημάτων σε ψηφιακή αξία όπως μας δείχνουν οι πληροφορίες όλο και έρχονται πιο κοντά, τα σημερινά χρήματα έχουν στεναχωρήσει πολλές χώρες όταν έρχονται σε μια οικονομική κρίση που δυστυχώς πια έχει γίνει πολύ συχνό φαινόμενο, και έχουνε απογοήτευση πολύ κόσμο, ας δούμε τι μας επιφυλάσσει το ψηφιακό μέλλον. 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.