Ο όγκος της αγοράς Crypto εξελίσσεται στα 13 δισεκατομμύρια δολάρια

Τις τελευταίες τρεις ημέρες, ο όγκος των μεγάλων κρυπτοσυχνοτήτων και η υπόλοιπη αγορά κρυπτογράφησης έχει αυξηθεί σημαντικά από περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια σε 13 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ειδικότερα, η Bitcoin σημείωσε μεγάλη αύξηση του όγκου από 3,1 δισεκατομμύρια δολάρια σε 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια εντός μιας εβδομάδας, κατά περισσότερο από 40 τοις εκατό.

Με την θετική κίνηση των τιμών του Bitcoin και την αξιοσημείωτη αύξηση του όγκου, η αξία άλλων μεγάλων κρυπτοσυχνοτήτων όπως η Stellar (XLM), η Cardano (ADA) και η Tron (TRX) αυξήθηκε κατά 3 έως 5%.

Το Ripple (XRP) αυξήθηκε κατά περισσότερο από 12 τοις εκατό τις τελευταίες 24 ώρες, σχεδόν διπλασιάζοντας τον όγκο του από 400 εκατομμύρια δολάρια σε 800 εκατομμύρια δολάρια.

Κατεύθυνση αγοράς

Σύμφωνα με τον DonAlt, έναν αναγνωρισμένο έμπορο κρυπτογράφησης και έναν τεχνικό αναλυτή, το Bitcoin είναι προς το παρόν υπόσκαφο με ταύρο και υποστηρίζεται από την αύξηση του όγκου των τελευταίων ημερών.

Αλλά, για να επιβεβαιώσει μια ισχυρή βραχυπρόθεσμη κίνηση, η BTC θα πρέπει να ξεπεράσει το επίπεδο αντοχής των 6.500 δολαρίων με άνεση για να δοκιμάσει ενδεχομένως το επίπεδο αντοχής των 6.800 δολαρίων, το οποίο έσπασε μία φορά από τις 9 Αυγούστου στα μέσα Σεπτεμβρίου.

“[Το Bitcoin είναι] σε πολύ καθαρό εύρος συναλλαγών. Αυτό είναι ό, τι είμαι σήμερα κοιτάζοντας και γιατί δεν βλέπω πραγματικά πολύ λόγο να είναι bearish,»DonAlt είπε .

Στις μετοχές Coinbase, Gemini και Kraken, τρεις από τις πιο αυστηρά ρυθμισμένες και αυστηρά συμμορφούμενες χρηματιστηριακές συναλλαγές κρυπτογράφησης με έδρα τις ΗΠΑ, η BTC εξακολουθεί να διαπραγματεύεται σε περίπου $ 6.390 και δεν μπορεί να ξεπεράσει τα $ 6.400.

Ως εκ τούτου, ενώ η πλαϊνή αγορά της BTC επηρεάζει θετικά τις μεγάλες κρυπτοσυχνότητες και τις μάρκες, προκειμένου η BTC να ξεκινήσει ένα ράλι με το ίδιο μέγεθος με τις κινήσεις που απεικονίζονται από τους Ethereum, Bitcoin Cash, Ripple και Stellar αυτή την εβδομάδα, το σήμα $ 6.500 θα χρειαστεί.

Η απότομη αύξηση του όγκου και της τιμής των μεγάλων κρυπτοεμβολών και των μικρών κρυπτοεμβολικών κεφαλαίων της αγοράς αποδεικνύει την προθυμία των επενδυτών να αναλάβουν συναλλαγές υψηλού κινδύνου και υψηλής απόδοσης, παρά την αβεβαιότητα στην αγορά.

Η ανανεωμένη αισιοδοξία προς την αγορά, η οποία προκλήθηκε από διάφορες βασικές εξελίξεις, όπως η έναρξη της αγοράς των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης Bakkt Bitcoin τον Δεκέμβριο, και η δημιουργία υπηρεσιών φύλαξης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της Fidelity επέτρεψαν στην αγορά να αναλάβει μια μικρή ανάκαμψη.

Ανταλλαγές

Ο Tether (USDT), ένας σταθερός χρυσός που υποστηρίζεται από δολάρια ΗΠΑ σε αναλογία 1: 1, έχει επίσης επιδείξει αύξηση όγκου σε πάνω από 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι κάτοχοι USDT πωλούν το σταθερό ξύλο για να επενδύσουν σε μεγάλες κρυπτοσυχνότητες όπως η Stellar και η Cardano.

Είναι ενδιαφέρον ότι το μεγαλύτερο μέρος του όγκου των κρυπτοεμβολών που προκάλεσε ανοδικές μεταβολές των τιμών στις 6 Νοεμβρίου προήλθε από τις ανταλλαγές κρυπτοσυχνότητας στη Νότια Κορέα.

Πηγή:CCN.COM

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.