Το Bitcoin Ripple Tron Stellar Ethereum Eos Verge είναι τώρα διαθέσιμα στην Indacoin

Οι κάρτες Visa και Mastercard γίνονται αποδεκτές αλλά οι κάρτες πρέπει να υποστηρίζουν τη λειτουργία 3D Secure. Ο μέσος χρόνος για την απόκτηση των κερμάτων είναι 15-30 λεπτά!

Σχετικά με την Indacoin

Η Indacoin είναι μια ανταλλαγή που βασίζεται στην πλατφόρμα καταπολέμησης της απάτης. Χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για την ανίχνευση και την πρόληψη δόλιων προσπαθειών για την αγορά ψηφιακών κερμάτων με τραπεζικές κάρτες. Το σύστημα αναλύει περισσότερους από 30 διαφορετικούς παράγοντες για την αξιολόγηση του πελάτη για να κάνει τα πιο ακριβή αποτελέσματα των πελατών. Ο στόχος της Indacoin είναι η απλούστευση της επενδυτικής διαδικασίας σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014 στο Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο) και εργάζεται παγκοσμίως.

Η Indacoin έχει επίσης αναπτύξει εφαρμογές για κινητά για iOS και Android, όπου μπορείτε όχι μόνο να αγοράσετε  χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες, αλλά και να ανταλλάξετε με άλλες cryptocurrencies και αντίστροφα και να τις πουλήσετε. Ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό είναι τα κεφάλαια που εισπράττονται μετά την πώληση της κρυπτογραφίας, μπορούν να αποσύρονται πίσω στην τραπεζική κάρτα.

Ιστοσελίδα Indacoin: https://indacoin.com/

Indacoin Twitter: https://twitter.com/Indacoin

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.