Η Stellar XLM ανοίγει το δρόμο της προς την αποκέντρωση.

φαίνεται ότι ο κόσμος κρυπτογράφησης δεν έλαβε το σημείωμα. Κάθε εβδομάδα ακούμε για κάποιον που καίγεται από ένα ψεύτικο δώρο Twitter, και η Πρωτοβουλία Q συνεχίζει να διεκδικεί νέους μετασχηματιστές. Τώρα φαίνεται ότι ο Jed McCaleb έχει χάσει και το Stellar Development Foundation έχει το δικό του δώρο. 

Ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν είναι ένα Twitter lookalike, και δεν χρειάζεται καν να στείλετε οποιοδήποτε XLM πρώτα. Καθώς το Ίδρυμα, σε συνδυασμό με το Blockchain, ανακοίνωσε σε ένα blog :

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μέχρι σήμερα τη μεγαλύτερη διανομή lumen της SDF: μία διανομή XLM έως 500 εκατομμυρίων για τους χρήστες του κορυφαίου παρόχου πορτοφολιού,  Blockchain . Αυτό το airdrop θα τοποθετήσει το Stellar όνομα και την τεχνολογία μπροστά από τους 30 εκατομμυρίων κατόχους λογαριασμών Blockchain και θα φέρει πολλούς νέους χρήστες στο οικοσύστημα μας.

Κάθε κάτοχος πορτοφολιού Blockchain (επαληθευμένος με KYC) θα λάβει 100 lumens (αξίας περίπου 25 δολαρίων) και ο δημιουργός πορτοφολιού θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί airdrops όπως αυτά για να οδηγήσει στην υιοθεσία. 

Εκτός από την προσέλκυση νέων κρυπτογραφικών χρηστών, το airdrop αναμένεται να αυξήσει τα εφέ του δικτύου και τελικά να βελτιώσει τη χρησιμότητα του Stellar και άλλων blockchain νομισμάτων. “Το Blockchain Airdrops είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους δημιουργούς κρυπτογράφησης να οδηγούν την αποκέντρωση και την υιοθέτηση για νέα δίκτυα”, δήλωσε ο Blockchain σε μια θέση blog .

Αναμένεται επίσης η κατασκευή του Stellar και ο στόχος αυτός πραγματοποιείται ήδη: το airdrop έχει ήδη αναφερθεί από (μεταξύ άλλων) τα The Independent , Fortune και Yahoo Finance , μεταξύ άλλων, ως το πιο πολύτιμο give-away ποτέ.

Η παγίδα?

Ακόμα, αξίζει να δοθεί μια στιγμή για να δούμε την κρυπτογραφία δώρων στο στόμα, ειδικά μετά το κρίσιμο κούνημα που δώσαμε στην Πρωτοβουλία Q. 

Αυτό το giveaway δεν προέρχεται μόνο από την καλοσύνη της λαμπρής καρδιάς του Jed McCaleb, όσο γενναιόδωρος μπορεί να είναι. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα για τις κρυπτοσυχνότητες είναι η εύρεση ενός τρόπου να τα βάλεις στα πορτοφόλια των ανθρώπων. 

Για τις παλαιότερες κρυπτοσυχνότητες, αυτό επιτυγχάνεται με την ανταγωνιστική εξόρυξη, η οποία εμποδίζει οποιοδήποτε από τα μέρη να κυριαρχήσει στην προσφορά. Για νομίσματα σταθερής τροφοδότησης όπως το XRP ή το Iota , που έχουν μονοπώλιο νομισμάτων, συνοδεύονται από πάρα πολλές υποχρεώσεις ως παροχές. 

Οι σκεπτικιστές όπως ο Δρ Doom συχνά επικαλούνται την ανισότητα των πορτοφολιών κρυπτογράφησης ως επιχείρημα κατά της υιοθεσίας και έχουν ένα σημείο. Είναι δύσκολο να γίνει η υπόθεση για ένα χρυσό πρότυπο όταν ένας μεγιστάνας κατέχει όλα τα ορυχεία.

Παρόλο που ο Ripple και ο Tron επικρίνουν τις τεράστιες προνομίες τους , η Stellar είναι ένας από τους μεγαλύτερους ενόχους: το 95% των προμηθειών lumens κρατιέται στα κορυφαία εκατό πορτοφόλια , σύμφωνα με μια χρήσιμη ιστοσελίδα του Jackson Palmer. Τη στιγμή της γραφής, το 92% της συνολικής προσφοράς εξακολουθεί να κατέχεται από το SDF, σύμφωνα με το Stellar dashboard .

Αυτή η ανομοιογενής προσφορά νομισμάτων θα μπορούσε επίσης να θέσει σε κίνδυνο τις πιθανότητες του Stellar σε κατάλογο Coinbase, όπως πρότεινε προηγουμένως το Crypto Briefing .  Η διάδοση του πλούτου θα μπορούσε επίσης να συμβάλει στην εξομάλυνση των πραγμάτων με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC), των οποίων τα πρότυπα για το τι θεωρείται ως “αποκεντρωμένο” νόμισμα δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. 

Έπειτα, υπάρχει το γεγονός ότι, αντίθετα από ένα κανονικό πορτοφόλι Blockchain, πρέπει να ολοκληρώσετε το KYC για να λάβετε το δωρεάν Stellar. Παρόλο που ο Blockchain λέει ότι η απαίτηση αυτή εμποδίζει τους ανθρώπους και δεν υπάρχει έλλειψη ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να το κάνουν , το giveaway θα μπορούσε να εκθέσει ακούσια τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και τις ταυτότητες των 30 εκατομμυρίων κρυπτογραφικών χρηστών.

Ίσως να αξίζει να δώσουμε ένα airdrop στο xlm γιατί όχι, μπαίνει και αυτό δυναμικά στην κατηγορία Blockchain με πείσμα , όταν κάποιος το θέλει πολύ συνήθως η ευχές τους πιάνουν τόπο.


Ο συγγραφέας έχει επενδύσεις σε Stellar και XRP, οι οποίες αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.


Πηγή:cryptobriefing.com

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.