Οι εκλογές των USA βλέπουν τους κρυπτοφιλείς πολιτικούς για κυβερνήτες.

Οι αμερικανικές εκλογές για το 2018 έβλεπαν τους κρυπτοκράτες νομοθέτες να εξασφαλίζουν κυβερνήσεις σε τρία κράτη, διατηρώντας ταυτόχρονα δύο άλλες.

Τρεις νέοι κυβερνήτες και δύο κατεστημένοι φορείς κατατάσσονται ως πολύ φιλικοί στην κρυπτογράφηση, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέταξε η Digital Asset Trade Association (DATA), μια ομάδα αποκλειστικής υπεράσπισης. Η οργάνωση έστειλε έρευνες στους περισσότερους κυβερνητικούς υποψηφίους, αξιολογώντας τη φιλικότητα τους με βάση τις απαντήσεις τους.


Ίσως δεν είναι εκπληκτικό ότι αυτοί οι νέοι κυβερνήτες συμπεριλαμβάνουν τον Jared Polis (του Κολοράντο) και τον Gavin Newsom (της Καλιφόρνιας), και οι δύο από τους οποίους ήταν φωνητικοί υποστηρικτές τόσο των κρυπτοσυχνοτήτων όσο και του blockchain ευρύτερα.

Ο Mark Gordon κέρδισε την εκλογή του στο Wyoming, ήδη ένα φιλικό προς το μπλοκ κράτος καθεστώς, ενώ η Gina Raimondo και ο Greg Abbott κέρδισαν την επανεκλογή τους στο Ρόουντ Άιλαντ και το Τέξας, αντίστοιχα.

Η πλατφόρμα του περιελάμβανε ακόμη ορισμένες πρωτοβουλίες που προτίθεται να προωθήσει για την περιστροφή γύρω από την τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της ψηφιακής προστασίας των ψηφοφόρων και της χρήσης του blockchain για την ψηφιοποίηση των κυβερνητικών αρχείων και τη διαφάνεια τους.


Σε δήλωση, ο εκπρόσωπος του Κέντρου Coin Neeraj Agrawal δήλωσε ότι η ομάδα υπεράσπισης ευχαρίστησε την επιλογή της Polis, σημειώνοντας ειδικότερα τις εργασίες της σχετικά με τον Νόμο περί Φορολογικής Φορολογίας .

“Είμαστε … ενθουσιασμένοι να συνεχίσουμε τη δουλειά μαζί του και του Συμβουλίου Κολοράντο Blockchain για να προωθήσουμε την υγιή πολιτική κρυπτοσυχνότητας στο κράτος”, δήλωσε ο Agrawal.

Ομοίως, ο πρώην κυβερνήτης υπολοχαγός της Καλιφόρνιας και τώρα κυβερνητικός εκλεγμένος Gavin Newsom υπήρξε μακροπρόθεσμος υποστηρικτής της τεχνολογίας, λέγοντας ότι “γοητεύτηκε” από αυτήν ήδη από το 2014 . Σύμφωνα με την Digital Asset, υποστηρίζει τις φιλικές προς το μπλοκ πολιτικές πολιτικές για την προσέλκυση προγραμματιστών στο κράτος και υποστηρίζει τη δημιουργία ομάδας εργασίας (αν και ο νομοθέτης έχει ήδη εγκρίνει νομοσχέδιογια τη δημιουργία ενός).


Η Newsom τάσσεται επίσης υπέρ της επίσημης αποδοχής των δεδομένων που είναι αποθηκευμένα σε ένα blockchain στο δικαστήριο.

Ο κυβερνήτης του Τέξας Abbott, ο οποίος εξασφάλισε επανεκλογή την Τρίτη, δέχτηκε προηγούμενα δωρεές bitcoin .

Ενώ διατηρεί λιγότερο εθνικό επίπεδο, ο σημερινός κυβερνήτης της Ρόουντ Άιλαντ, Raimondo, υποστηρίζει ομοίως κάθε ένα από τα παραπάνω μέτρα, σύμφωνα με την έρευνα της DATA. Υποστηρίζει επίσης τη νομική αναγνώριση των συναλλαγών που σχετίζονται με κρυπτοεπιχειρήσεις.

Ίσως πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει την ιδέα της χρήσης μιας πλατφόρμας βασισμένης σε blockchain για τη διαχείριση δημόσιων προγραμμάτων, όπως η έκδοση γραμματοσήμων και η οργάνωση Medicaid, σύμφωνα με τα DATA.


Ωστόσο, ο εισερχόμενος κυβερνήτης του Γουόμινγκ Γκόρντον είναι ίσως ο πιο φιλικός προς το μπλοκ νομοθέτης για να πάρει τα ηνία ενός κράτους την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με τα στοιχεία της DATA, δήλωσε ότι υποστηρίζει την εξαίρεση της επιχείρησης που σχετίζεται με κρυπτοαμεταφορές από κρατικούς κανονισμούς μεταδόσεως χρημάτων και την απαλλαγή από την αγορά κρυπτοσυχνών από κρατικούς φόρους επί των πωλήσεων.

Η Αμερική είναι μια χώρα πρότυπο για όλο τον κόσμο, ίσως είναι αυτή η μεγάλη μετάλλαξη του νομίσματος, οι φίλοι του crypto να δημιουργούνε και ηγέτες του crypto, ας δούμε πόσο δυνατά θα φωνάζουνε τα επόμενα χρόνια ο κρυπτόλαός. Συνηθίζεται να ακούγονται οι πολύ σύμφωνα με της δημοκρατικές αξίες μας.

Ομοίως, ο Gordin έχει λάβει θέση εναντίον της ιδέας της κρατικής άδειας για τη μετάδοση κρυπτοεικονισμού – όπως η New York BitLicense – και αντιτίθεται σε νομοθεσία που θα απαιτούσε την διαγραφή δεδομένων από βάσεις δεδομένων όπως ο ισχύων κανονισμός γενικής προστασίας δεδομένων (GDPR) από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πηγή:Coindesk

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.