Το Χρέος USA $ 21 τρισεκατομμύρια δολάρια θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε μεγάλο Crypto Boom

Ο Διευθύνων Σύμβουλος ShapeShift Erik Voorhees δήλωσε ότι το αυξανόμενο χρέος των ΗΠΑ, το οποίο κυμαίνεται γύρω στα 21,7 τρισεκατομμύρια δολάρια από τον Νοέμβριο, αναπόφευκτα θα προκαλέσει μεγάλη αύξηση στην κρυπτογραφία.

«Όταν συμβαίνει η επόμενη παγκόσμια οικονομική κρίση και ο κόσμος αντιλαμβάνεται οργανισμούς με χρέη 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, δεν μπορεί ποτέ να το επιστρέψει και έτσι πρέπει να το εκτυπώσει και έτσι είναι καταδικασμένη. Παρακολουθήστε τι συμβαίνει στην κρυπτοθήκη. “

Η Voorhees πρότεινε ότι για την αποπληρωμή του εθνικού χρέους, η κυβέρνηση και το ομοσπονδιακό αποθεματικό θα αναγκαστούν να εκτυπώσουν περισσότερα χρήματα, οδηγώντας σε πληθωρισμό και μείωση της αγοραστικής δύναμης του αμερικανικού δολαρίου.

Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα συμπεριλαμβανομένου του BlackRock ανησυχούν

Η BlackRock , ο μεγαλύτερος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων παγκοσμίως με περισσότερα από 6.317 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση, είναι ο τελευταίος σημαντικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός που εκφράζει ανησυχίες σχετικά με το ταχέως αυξανόμενο εθνικό χρέος των ΗΠΑ.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Larry Fink , δήλωσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατευθύνεται προς ένα πρόβλημα εφοδιασμού λόγω του αυξανόμενου ελλείμματος του προϋπολογισμού της χώρας. Ξεκινώντας τον επόμενο χρόνο, ο Fink σημείωσε ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να αναγκαστούν να δανειστούν 1 τρισεκατομμύριο δολάρια ετησίως.

Ο αυξανόμενος ρυθμός πληθωρισμού του δολαρίου ΗΠΑ, όπως φαίνεται από τα αυξανόμενα επιτόκια της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Αμερικής, έχει γίνει υπερβολικά υψηλός για να διατηρηθεί η οικονομία.

«Αυτό θα μπορούσε να είναι το πραγματικό ζήτημα που σχετίζεται με τα πάντα: όπου έχουμε τα επιτόκια να γίνει πάρα πολύ υψηλό για να στηρίξει την οικονομία με τους ρυθμούς ανάπτυξης της,» CEO BlackRock Larry Fink είπε .

μας χρέος bitcoin
Αμερικανικό χρέος χρέους | Πηγή: Εθνικά Χρέη Χρέους

“Δεύτερον, επειδή το ερέθισμα ήταν ανεπαρκές, η οικονομία των ΗΠΑ είναι τώρα υπερθέρμανση και ο πληθωρισμός αυξάνεται πάνω από τον στόχο. Έτσι, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ θα συνεχίσει να αυξήσει το επιτόκιο των ομοσπονδιακών κεφαλαίων από το σημερινό 2% του σε τουλάχιστον 3,5% από το 2020, και ότι κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει σε αύξηση των επιτοκίων βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα καθώς το δολάριο ΗΠΑ,»Roubini δήλωσε , προβλέποντας μια σημαντική οικονομική κρίση έως το 2020.

Η πληροφορία αυτή είναι πολύ σημαντική, και θα σημειωθούν μεγάλες αλλαγές στο σύστημα crypto που όλο και παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις στον τρόπο συναλλαγής ,η κάθε αναφορά που σημειώνεται δείχνει το σάπιο χρηματοπιστωτικό σύστημα πολλών αιώνων στην Γη.

Εάν μια οικονομική κρίση πρόκειται να συμβεί μέχρι τα τέλη του 2020, όπως προέβλεπαν πολλοί οικονομολόγοι στις ΗΠΑ, κυρίως λόγω του υπερβολικά υψηλού επιτοκίου που έθεσε η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, τότε το δολάριο θα μπορούσε να μειωθεί σημαντικά και να ανοίξει τους επενδυτές καταστήματα αξίας όπως ο χρυσός και οι κρυπτοσυχνότητες των οποίων η αξία δεν εξαρτάται από την παγκόσμια οικονομία.

Τα επόμενα 10 χρόνια θα είναι ενδιαφέροντα

Ο Vinny Lingham, ο ιδρυτής του Civic και ένας συνεργάτης της Multicoin Capital, δήλωσε ότι περισσότεροι πλούτοι θα δημιουργηθούν στην κρυπτοθήκη τα επόμενα 10 χρόνια από ό, τι τα τελευταία δέκα χρόνια, παρά τις πολλές μεγάλες διορθώσεις που αντιμετώπιζε η αγορά και θα συνεχίσει να βιώνει τα χρόνια Έλα.

“Περισσότερος πλούτος θα δημιουργηθεί στην κρυπτοθήκη τα επόμενα 10 χρόνια, από ό, τι τα προηγούμενα 10 χρόνια. Αλλά θυμηθείτε, όπως κάθε ιστορία επιτυχίας, δεν πρόκειται να είναι μια ευθεία γραμμή. Συνεχίστε να πιστεύετε και απλά να είστε υπομονετικοί. “

Προτεινόμενη εικόνα από Shutterstock

Πηγή:CCN.COM

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.