Πρόβλεψη τιμών XLM Stellar 2018

Ας δούμε κάποιες από τις προβλέψεις πάνω στο Stellar(XLM) ,αναφορες απο 7 ξενα πρακτορεία παρακάτω που μιλάνε για φέτος και για ένα λαμπρό μέλλον πάνω στο Stellar.Ας δούμε τις παρακάτω αναφορές.

Altcoin Forecast

Τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, η πρόβλεψη Altcoin προβλέπει ότι η XLM θα κερδίσει περίπου το 35% έναντι του Bitcoin. Σε σύγκριση με την τρέχουσα αξία του 0.00002935 Satoshi’s, αυτή η υπηρεσία πρόβλεψης αναμένει ότι η τιμή θα φτάσει μέχρι το 0.00004664 Satoshis.

Σημείωση: Ο Satoshi είναι η μικρότερη μονάδα Bitcoin. 1 bitcoin μπορεί να χωριστεί σε 100.000.000 Satoshis.

Η πρόβλεψη Altcoin περιλαμβάνει επίσης βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη, εκφράζοντας ένα προβλεπόμενο βραχυπρόθεσμο κέρδος περίπου 10% από την τρέχουσα τιμή.

Wallet Investor

Ο Πωλητής ενημερώνει τις τιμές και τις προβλέψεις κάθε 3 λεπτά χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνική ανάλυση. Όπως είναι σήμερα, ο ιστότοπος περιλαμβάνει μια ετήσια πρόβλεψη ύψους $ 0.351 και μια πενταετή πρόβλεψη ύψους $ 0.974.

Αυτό είναι ελαφρώς χαμηλότερο από την πρώτη πρόβλεψη, ωστόσο, αυτή η τιμή θα σας προσφέρει ακόμα ROI (απόδοση επένδυσης) 5 φορές εάν επενδύσετε στην τρέχουσα τιμή.

Investing Haven

Η πρόβλεψη των τιμών στο Investing Haven είναι πολύ αισιόδοξη, προβλέποντας ότι η Stellar θα μπορούσε να είναι $ 4 φέτος. Η ομάδα λέει ότι αυτή είναι μια εφικτή πρόβλεψη τιμών XLM, εφόσον δεν υπάρχουν σημαντικές αδυναμίες στην ασφάλεια και ο συνολικός τομέας προμορφώνεται καλά.

Monetize.info

Monetize πιστεύουν ότι οι μεγάλες συνεργασίες της Stellar θα είναι ο λόγος πίσω από μια επερχόμενη αύξηση της τιμής, την οποία λέει ο forecaster θα οδηγήσει στην τιμή του XLM φθάνοντας $ 2 – $ 3. Η δημιουργία εσόδων δεν είναι λάθος για τις εταιρικές σχέσεις υψηλού προφίλ. Πέρα από την IBM, οι εταίροι της Stellar περιλαμβάνουν τις εταιρείες Stripe, Deloitte και ICI Bank.

Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το μέγεθος αυτών των συνεργασιών, η Stripe έδωσε στη Stellar μια εισφορά κεφαλαίου 3 εκατομμυρίων δολαρίων λίγα χρόνια πίσω, την οποία η Stellar επέστρεψε αμέσως στο XLM.

Oracle Times

Για αυτήν την πρόβλεψη και για άλλες προβλέψεις τιμών ύψους 1,00 δολάρια XLM, η Oracle Times επεσήμανε ότι η IBM προσθέτει 8 νέους επικυρωτές στο δίκτυο το Δεκέμβριο. Η ανακοίνωση του Jed McCaleb σχετικά με 30 τράπεζες που συνεργάζονται με τη Stellar αναφέρθηκε επίσης στο άρθρο. Εκτός από τις τράπεζες και τους επικυρωτές της IBM, αναφέρθηκαν επίσης εταιρικές σχέσεις με SatoshiPay, Mobius και Hashcash (μεταξύ άλλων).

Το Crypto News προέβλεψε ότι η τιμή του Stellar θα μπορούσε να φτάσει το σημείο 1 δολαρίου ήδη από τον Ιανουάριο του 2018, και σχεδόν έκανε γύρω στις 3 Ιανουαρίου – 4 Ιανουαρίου, όταν έφθασε σε ύψος στα 0,94 δολάρια. Η τιμή, ωστόσο, έχει μειωθεί σημαντικά από τότε.

Προβλέψεις τιμών XLM το 2020;

Οι ακόλουθες προβλέψεις είναι δύο πολύ διαφορετικές, πολύ κερδοσκοπικές προβλέψεις τιμών. Μην αφήσετε ούτε μία από αυτές τις προβλέψεις τιμών XLM να σας τρομάξει ή να σας κάνει να νιώσετε πολύ ενθουσιασμένοι. Θυμηθείτε, η κρυπτογραφία είναι απίστευτα ασταθής, οι τιμές μπορεί να είναι μια στιγμή και το 50% το επόμενο. Έτσι, παρακαλούμε να διαβάσετε και να ενεργήσετε με προσοχή.

JIO Phone

Αυτός ο προληπτικός υπολογιστής Cryptocurrency έχει ένα πολύ αισιόδοξο μέλλον που προβλέπεται για τις προβλέψεις τιμών XLM το 2018, μέχρι το 2020. Λένε ότι η πρόβλεψη για τον Απρίλιο του 2020 είναι 8,08 δολάρια, κινούνται ακόμα υψηλότερα σε πάνω από $ 12,00 προς το τέλος του καλοκαιριού το 2020.

Προχωρώντας ακόμη περισσότερο στο μέλλον, ο ιστότοπος προβλέπει ότι το κέρμα θα φτάσει τα $ 50 USD μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021. Τώρα, δεν θα ήταν επικό για τους επενδυτές!

The Economy Forecast Agency

Αυτός ο ιστότοπος διαθέτει ένα ευρύ φάσμα μοντέλων πρόβλεψης για την πρόβλεψη της αγοράς για εταιρικούς πελάτες. Οι αναλυτές χρησιμοποιούν μοντέλα μαθηματικών και στατιστικών τιμών βάσει των ιστορικών τάσεων των τιμών.

Αυτός ο ιστότοπος προέβλεπε ότι το 2018 η πρόβλεψη των τιμών Stellar θα μειωθεί στα 0,15 δολάρια από εκεί που σήμερα ανέρχεται στα 0,19 δολάρια. Ο ιστότοπος έχει επίσης τη δική του πρόβλεψη για το 2020, σύμφωνα με την οποία η Stellar θα φτάσει τα 0,64 δολάρια το 2020. Αυτό, σαφέστατα, είναι μακράν το πιο συντηρητικό και απαισιόδοξο στις προβλέψεις τιμών της XLM.

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι προβλέψεις μπορούν να αλλάξουν επειδή, όπως αναφέρθηκε, το μοντέλο πρόβλεψης χρησιμοποιεί ιστορικές τάσεις όταν υπολογίζουν προβλέψεις τιμών. Αυτό σημαίνει ότι τα εργαλεία που χρησιμοποιούν ενημερώνουν συνεχώς τις πληροφορίες καθώς εισέρχονται νέες τιμές.

Έτσι, φαίνεται ότι οι περισσότεροι αναλυτές έχουν προβλέψει ένα θετικό αποτέλεσμα για το βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο μέλλον της Stellar.

XLM είναι μια καλή επένδυση;

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσίευση από τον Data Driven Investor, όταν οι Venture Capitalists βυθίζουν χρήματα σε μια εταιρεία, δύο από τα πιο σημαντικά ερωτήματα που θέτουν οι ίδιοι είναι τα εξής:

1) Υπάρχουν κάποιες εύκολα αναγνωρίσιμες χρήσεις για το προϊόν;

2) Τι είδους ομάδα έχει αυτή η εταιρεία πίσω από αυτό;

Stellar χτυπά και τα δύο αυτά ερωτήματα έξω από το πάρκο και σίγουρα έχει μια μεγάλη περίπτωση χρήσης και μια σταθερή ομάδα. Σε όλες αυτές τις προβλέψεις για τις τιμές XLM, συνεχίστηκαν να εμφανίζονται μερικά από τα ίδια τρία πράγματα: η τεχνολογία πίσω από το Stellar blockchain, η ομάδα ανάπτυξης και οι συνεργασίες.

Πρόβλεψη αστρικών τιμών 2018: Η Stellar είναι μια πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί για να επιτρέπει ψηφιακές μεταφορές στοιχείων ενεργητικού. Η οργάνωση που την έχει αναπτύξει είναι το θεμελιώδες θεμέλιο ανάπτυξης. Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Τους τελευταίους 12 μήνες, η απόδοση του κρυπτογράφου ήταν εξαιρετική. Το συνολικό κέρδος είναι ακόμη περισσότερο από 900%.

Οι περισσότεροι επενδυτές επιθυμούν να μάθουν αν μπορεί να αποφέρει σημαντική θετική απόδοση στο τρέχον ημερολογιακό έτος ή όχι.

Συμπέρασμα

Αν επρόκειτο να λάβετε τον μέσο όρο όλων των προβλέψεων τιμών που αναφέραμε σήμερα, κάθε Lumen θα αξίζει περίπου 1,63 δολάρια σεντς μέχρι τα τέλη του 2018. Θα το πάρω αυτό!

Παρόλο που η Stellar έπεσε από εκεί που ήταν τον Ιανουάριο του 2018, αν τη συγκρίνετο με τον Απρίλιο του 2017, το κέρμα έχει ακόμα αυξηθεί κατά 2.900% σε ένα χρόνο! Αυτό είναι υπέροχο αν με ρωτήσεις.

Εδώ είναι η άποψή μου για την Stellar: Η μόνη άμεση βραχυπρόθεσμη ανησυχία που βλέπω είναι ότι η συνολική αγορά είναι κάτω στην τρέχουσα ώρα. Αλλά μόλις ανακάμψει η αγορά, η Stellar θα μπορούσε να σταθεί ψηλά στους ώμους της γιγαντιαίας αγοράς κρυπτογράφησης.

Και αυτό είναι το μόνο που θα πω για το θέμα!

Ωστόσο, δεν μπορώ να τονίσω πόσο σημαντικό είναι για εσάς να εκτελέσετε εκτεταμένη έρευνα πριν επενδύσετε. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα πρέπει να συμβουλευτείτε επίσης έναν οικονομικό εμπειρογνώμονα. Αλλά πριν από αυτό, θα ήθελα να ακούσω τις σκέψεις σας … έτσι, επιτρέψτε μου να ξέρω τι σκέφτεστε για το μέλλον της Stellar!

Πρόβλεψη XLM τιμών 2018:

Σύμφωνα με ορισμένες προβλέψεις, θα τελειώσει το έτος 2018 σε περίπου $ 0,7. Μέχρι το έτος 2021, θα είναι σε θέση να φτάσει το σήμα $ 1.

Βλέπε επίσης:   Phillip Nunn Bitcoin Πρόβλεψη 2018: Παρά την τρέχουσα κατάσταση στην αγορά, οι ειδικοί επιμένουν ότι η τιμή του Bitcoin θα φτάσει τα $ 60,000 πριν από το τέλος του 2018 – Κυρ 11 Νοεμβρίου

Η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε ότι περισσότερες από 30 τράπεζες θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν το δίκτυό τους. Αν πράγματι συμβαίνει αυτό, η αξία του συμβόλου θα εκτιμάται πολύ περισσότερο.

Όσον αφορά το πρωτόκολλο, είναι παρόμοιο με το Ripple. Η μόνη διαφορά είναι ότι η κυμάτωση στοχεύει στο μεγαλύτερο τέλος της αγοράς που είναι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και οι εταιρικές μεταβιβάσεις. Από την άλλη πλευρά, όταν κοιτάζετε το αστρικό, στοχεύει τις μικρότερες συναλλαγές. Στοχεύει στις ατομικές και λιανικές συναλλαγές. Επίσης, έχει συνεργάτες που προσπαθεί να αυξήσει. Συνήθως διευκολύνουν τις συναλλαγές.

Εάν πράγματι, οι τράπεζες είναι σε θέση να χρησιμοποιούν αστρική, αυτό θα ήταν μια τεράστια ώθηση για το κρυπτογραφικό νόμισμα. Αυτό θα αυξήσει επίσης τη ζήτηση για την κρυπτογράφηση.

Εάν θέλετε να επενδύσετε σε αστέρια, είναι καλή ιδέα να περιμένετε για μια βουτιά. Αλλά αυτό ήδη χάθηκε. Θα μπορούσατε να πάρετε μια επιστροφή από περίπου 55% σε 60% αν κάνατε να το αγοράσετε με μια βουτιά 10%. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι κατά τους υπόλοιπους 10 μήνες του 2018, θα είστε σε θέση να έχετε μια αρκετά καλή απόδοση.

Πρέπει, ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι η αστρική είναι πολύ ασταθής. Δεν θεωρείται ότι ανήκει στην κρυπτογράφηση μπλε-τσιπ. Έτσι, αν έχετε την όρεξη της μεταβλητότητας, αυτό είναι μόνο όταν πρέπει να σκεφτείτε για την επένδυση σε αστρική. Διαφορετικά, είναι καλή ιδέα να μείνετε μακριά από την κρυπτογράφηση.

Αν ψάχνετε να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης με κάτι που μπορεί να σας προσφέρει μέτριες αποδόσεις, αλλά καλό αναπτυξιακό δυναμικό, η αστρική μπορεί να είναι μια καλή εφαρμογή στο χαρτοφυλάκιό σας. Θα πρέπει, ωστόσο, να παρακολουθείτε τη στρατηγική εκτέλεσης της εταιρείας.

Πηγή:smartereum.com

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.