Η Βρετανική παγκόσμια τράπεζα HSBC Επενδύει στο Blockchain Axoni

<! – περισσότερα ->

Η Βρετανική παγκόσμια τράπεζα HSBC έχει επενδύσει 4 εκατομμύρια δολάρια στην εκκίνηση Axoni με βάση την Νέα Υόρκη, με στόχο να αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εκσυγχρονιστεί η υποδομή των κεφαλαιαγορών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Axoni. Η HSBC είναι ο τελευταίος επενδυτής στο γύρο χρηματοδότησης της σειράς B της εκκίνησης και αυξάνει τα χρήματα από 32 εκατομμύρια δολάρια σε 36 εκατομμύρια δολάρια.

Η Axoni θα χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότηση για να αναβαθμίσει την τεχνολογία συγχρονισμού δεδομένων της και να επεκτείνει το σύστημα που βασίζεται σε DLT, που ονομάζεται AxCore. Η εταιρεία θα επενδύσει επίσης στην AxLang, μια έξυπνη συμβατική γλώσσα συμβατή με το Ethereum, που θα επιτρέπει την επίσημη επαλήθευση.

Η χρηματοδότηση της HSBC δεν είναι η συνεργασία της πρώτης τράπεζας με την Axoni καθώς οι εταιρείες συνεργάστηκαν στην ανάλυση του τρόπου με τον οποίο μπορούν να υλοποιηθούν οι λύσεις συγχρονισμού δεδομένων DLT σε υπάρχουσες χρηματοοικονομικές υποδομές, συμπεριλαμβανομένης της αυτοματοποίησης, της ελεγκτικής ικανότητας και της προσβασιμότητας. Σύμφωνα με τον Matthew J. Flanigan, ο διευθύνων σύμβουλος της HSBC Global Banking και Markets για την Αμερική, μπλοκ αλυσίδα μπορεί να αυξήσει την αποδοτικότητα και να μειώσει το κόστος.

Η τεχνολογία των κατανεμημένων χαρτονομισμάτων θα είναι σαφώς σημαντική για τον εκσυγχρονισμό της κοινής υποδομής των κεφαλαιαγορών, δήλωσε ο Flanigan στο δελτίο τύπου.Η Axomi αύξησε σχεδόν 60 εκατομμύρια δολάρια από την αρχή του έτους. Τον Αύγουστο, η εκκίνηση πραγματοποίησε το πρώτο μέρος του γύρου χρηματοδότησής της Σειράς Β με επικεφαλής την αμερικανική τράπεζα Goldman Sachs. Οι εταίροι της NYCA, Αντρέισεν Χόροβιτς, Citi, Coatue Management, Ψηφιακός Όμιλος Νόμισμα, F-Prime Capital, Franklin Templeton Επενδύσεις, JP Morgan, NEX Group, Wells Fargo και Y Combinator υποστήριξαν επίσης την εκκίνηση.

Το κύριο προϊόν της Axoni είναι το AxCore, το οποίο επιτρέπει την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps).

Επί του παρόντος, η Axoni συνεργάζεται με τον αμερικανό προμηθευτή χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών Post Deposit Trust and Clearing Corporation (DTCC) για τη μετακίνηση της DTCC Trade Information Warehouse σε ένα σύστημα βασισμένο σε blockchain.

https://www.youtube.com/watch?v=WK1WSMjlY8o

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.