Η πτώση τιμής Bitcoin θα είναι ένα προσωρινό γεγονός λέει ο Brian Kelly.

Η τιμή Bitcoin υποχωρεί

BTC / USD

.PNG

Στο CNBC Fast Money, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της BKCM Brian Kelly δήλωσε ότι η πρόσφατη πτώση της BTC και της υπόλοιπης αγοράς κρυπτογράφησης μπορεί να αποδοθεί κυρίως στον εμφύλιο πόλεμο του Bitcoin Cash (BCH), όπου δύο στρατόπεδα, ένα από τα οποία οδηγούνται από τον Craig Steven Wright , Ο CoinGeek και ο Calvin Ayre, και ο άλλος με επικεφαλής τον ABC, Bitmain, ViaBTC και Jihan Wu, ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να λειτουργούν μια αλυσίδα BCH που εξασφαλίζει συναίνεση στην κοινότητα.

Έτσι, έχουμε στον εαυτό μας ένα κρυπτο-εμφύλιο πόλεμο, και ότι έχει ανθρώπους στην εν λόγω αγορά.

Γιατί το Bitcoin Cash επηρεάζει το υπόλοιπο της αγοράς;

Το πρόβλημα με τον εμφύλιο πόλεμο της BCH είναι ότι έχει αρχίσει να επηρεάζει την υπόλοιπη αγορά. Το στρατόπεδο του Calvin Ayre, που ονομάζεται Bitcoin SV , το μετέτρεψε σε διαγωνισμό κατακερματισμού, απειλώντας να επιτεθεί σε 51% επίθεση στο δίκτυο Bitcoin Cash, το οποίο όταν εκτελέστηκε, δίνει στην Ayre και στο στρατόπεδο του τη δυνατότητα να χειραγωγήσει μπλοκ BCH.

Ο Bitmain και ο Jihan Wu έχουν σημαντική επιρροή στην κινεζική κοινότητα εξόρυξης κρυπτοκορεμίας. Ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εξοπλισμού εξόρυξης και φορέας εκμετάλλευσης των ορυχείων, η Bitmain θα μπορούσε επίσης να αλλάξει τη δύναμη κατακερματισμού από τη BTC στην BCH για να καταπολεμήσει την CoinGeek και την Calvin Ayre.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο ρυθμός συρρίκνωσης της BTC θα μειωθεί βραχυπρόθεσμα, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολίες στα μπλοκ εξόρυξης με γρήγορο ρυθμό, επιβραδύνοντας το δίκτυο.

Συμπερασματικά, εάν συνεχίσει ο πόλεμος μεταξύ του CoinGeek και του Bitcoin Cash, τότε θα έχει αρνητικό αντίκτυπο και στις Bitcoin και Bitcoin Cash. Δεδομένου ότι η κυρίαρχη κρυπτοσυχνότητα στην αγορά, το αρνητικό συναίσθημα που περιβάλλει τη BTC αναπόφευκτα θα επηρεάσει την υπόλοιπη αγορά.

“Οι άνθρωποι ανησυχούν ότι τόσο οι Bitcoin όσο και οι Bitcoin Cash αγορές, τα δίκτυά τους ενδέχεται να επιβραδυνθούν, ίσως να μην λειτουργήσουν καλά, η αναβάθμιση του λογισμικού ίσως να μην περάσει ή αν περάσει, θα καταλήξουμε σε κάποιο χάος. Οι άνθρωποι άρχισαν να πωλούν, που πυροδότησαν στάσεις, όλοι ανησυχούσαν. Όλη η αγορά εγκαταστάθηκε. Κατά τη γνώμη μου, ένα πολύ βραχυπρόθεσμο γεγονός “, εξήγησε η Kelly, προσθέτοντας ότι το ταμείο του επενδύθηκε κατά τη διάρκεια της πτωτικής τάσης.

Είναι γεγονός η βραχυπρόθεσμη ανάκαμψη , αλλά ο πόλεμος εξουσίας Hash δεν είναι.

Εάν η σύγκρουση δύναμης κατακερματισμού μεταξύ της CoinGeek και της BCH προκάλεσε την πτώση, τότε είναι πιθανό να συνεχίσει να επηρεάζει την αγορά κρυπτογράφησης και τις επόμενες εβδομάδες.

Λόγω της έντασης της πώλησης στην αγορά, ενώ ένα διορθωτικό ράλι είναι πάντα μια πιθανότητα, είναι πιο πιθανό η αγορά κρυπτογράφησης να παραμείνει στη χαμηλή περιοχή των 180 δισεκατομμυρίων δολαρίων βραχυπρόθεσμα.

Προτεινόμενη εικόνα από το CNBC / YouTube. Χάρτες από την TradingView .

Πηγή:CCN.COM

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.