Η TRON και τα προγράμματα επιταχυντών DApp για τους προγραμματιστές

Το έργο του αποκεντρωμένου διαδικτύου TRON (TRX) δρομολογεί ένα πρόγραμμα επιτάχυνσης 1 εκατομμυρίου δολαρίων για να υποστηρίξει τους κατασκευαστές να κατασκευάσουν DApps και προϊόντα στο πρωτόκολλο TRON, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που μοιράστηκε με την Cointelegraph στις 16 Νοεμβρίου.

Η πρωτοβουλία στοχεύει στη διευκόλυνση της υιοθέτησης τεχνολογίας blockchain από τον καταναλωτή μέσω του οικοσυστήματος της TRON, μετά την πρόσφατη απόκτηση της υπηρεσίας BitTorrent, Project Atlas και υπηρεσίας πληρωμών Poppy app sharing. Το πρωτόκολλο της TRON επεξεργάζεται αυτήν την περίοδο περισσότερα από ένα εκατομμύριο συναλλαγές και 600.000 πορτοφόλια.

Η έναρξη λειτουργίας θα δεχθεί υποβολές στον επιταχυντή της μέχρι το Δεκέμβριο, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν στην πρώτη διεθνή σύνοδο κορυφής της TRON τον Ιανουάριο.

Τον Οκτώβριο, η TRON και ο μεγαλύτερος προμηθευτής αναζήτησης στο Internet, Baidu, ανακοίνωσαν ότι θα συνεργαστούν σε πόρους υπολογιστικού νέφους. Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών παραμένει επικεντρωμένη στην αγορά και τη χρήση των βασικών πηγών πληροφορικής του cloud της Baidu, αντί να είναι μια σύνδεση “στο επιχειρηματικό επίπεδο των μπλοκ”.

Τιμή TRON(TRX) σήμερα – TRX / USD / EUR / GRB / AUD /JPY

[ccpw id=”2341″]

Επίσης, τον Οκτώβριο, ο CEO της TRON, Justin Sun, ισχυρίστηκε ότι η αναβάθμιση του, που ονομάστηκε Odyssey 3.1, θα το έβλεπε να νικήσει την Ethereum στην ταχύτητα και το EOS στο κόστος. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν την εκκίνηση της Virtual Machine TRON, η οποία θα επέτρεπε στους προγραμματιστές να δοκιμάσουν έξυπνες συμβάσεις προτού μεταφερθούν στο δίκτυο TRON.

 

Πηγή:cointelegraph.com

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.