Αλλαγή σε προγνωστικά του Tom Lee από 20.000$ πέφτει στα 15.000$ έως το τέλος του χρόνου

Wall Street αναλυτής και cryptocurrency ταύρος Tom Lee έχει σχεδόν κοπεί Bitcoin (στο τέλος του έτους του BTC ) τιμή-στόχο κατά το ήμισυ από $ 25.000 έως $ 15.000, CNBC ανέφερε 16η Νοέμβρη.

Lee

Σύμφωνα με τον Lee – ο συνιδρυτής της συμβουλευτικής εταιρείας αγοράς, Fundstrat Global Advisors, ο βασικός παράγοντας πίσω από το νέο του στόχο είναι το “σημείο ισορροπίας” του Bitcoin ή το επίπεδο στο οποίο το κόστος για το ορυχείο Bitcoin ταιριάζει με την τιμή διαπραγμάτευσης, όπως αναφέρει το CNBC . Σύμφωνα με τα στοιχεία του Fundstrat, αυτό το σημείο είναι περίπου 7.000 δολάρια.

Σήμερα τιμή Btc

[ccpw id=”2372″]

Ενώ ο ίδιος στοιχηματίζει έντονα την ανάκαμψη, ο Lee αναγνωρίζει ότι το σπάσιμο “κάτω από αυτά τα 6.000 δολάρια ψυχολογικά σημαντικά” οδηγεί “σε ένα ανανεωμένο κύμα απαισιοδοξίας”.

Ο ψηφιακός κόσμος μας δείχνει πολλές φόρες πόσο απρόβλεπτος γίνεται από την μια στιγμή στην άλλη,είναι ρίσκο που πρέπει ο κάθε ένας να αναλαμβάνει τις δίκες του ευθύνες στις επιλογές του.

Σύμφωνα με το CNBC

Ο Lee αναφέρει τα ειδικά κρυπτογραφικά γεγονότα ως αιτία της πρόσφατης κάμψης στις αγορές κρυπτογράφησης στις 14 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το CNBC. Πιο συγκεκριμένα, το πρόσφατο σκληρό πιρούνι Bitcoin Cash έχει χωρίσει την κοινότητα, άλλους εμπειρογνώμονες που συμφωνούν με την Lee ότι το γεγονός έχει συμβάλει στην αβεβαιότητα στις αγορές που οδήγησε στην πρόσφατη συντριβή.

Η πρόσφατη πτώση των τιμών σε όλες τις αγορές κρυπτογράφησης ήταν η πρώτη σημαντική μεταβολή των τιμών μεταξύ των κορυφαίων κερμάτων, και ειδικότερα για το Bitcoin. Στις αρχές Νοεμβρίου, ο Lee είπε ότι «ευχάριστα έκπληκτος» από τη σταθερότητα του Bitcoin. Εκείνη την εποχή, πίστευε επίσης ότι το περιουσιακό στοιχείο είχε βρει το πάτωμά του στα 6.000$ .

Πηγή:cointelegraph.com

 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.