Trx:Οι έμποροι ανταλλάσσουν Bitcoin για TRON.

Οι επενδυτές που αναζητούν γρήγορες επιστροφές ανταλλάσσουν σήμερα τις συμμετοχές Bitcoin (BTC) για την TRON (TRX) καθώς η ανάπτυξη επιταχύνεται στο έργο του Justin Sun.

[ccpw id=”2341″]

Η ζήτηση για την αύξηση του TRX φαίνεται να προέρχεται από επενδυτές με έδρα την Ασία. Οι συναλλαγές Bitcoin-TRON τις τελευταίες 24 ώρες ανήλθαν σε περίπου 20.710 BTC ή 3.32 δις TRX – αξίας 84 εκατομμυρίων δολαρίων σε τρέχουσες τιμές. Η πιο δραστήρια αγορά ήταν το Bit-Z που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, το οποίο αντιπροσώπευε το 60% όλων των συναλλαγών της BTC-TRX που πραγματοποιούσαν συναλλαγές. 

Δύο άλλα χρηματιστήρια με έδρα το Χονγκ Κονγκ, Binance και OKEx, ανέφεραν επίσης αυξήσεις για παρόμοιες συναλλαγές στους διακομιστές τους, αξίας 32 εκατομμυρίων δολαρίων και 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων αντίστοιχα. Η TRON αυξάνεται σταθερά από τις αρχές Δεκεμβρίου. Το ανώτατο όριο της αγοράς TRX αυξήθηκε από 820 εκατ. Δολάρια σε 1,3 δισ. Δολάρια τις τελευταίες τρεις εβδομάδες του έτους. 

Παρόλο που το TRX βρίσκεται ακόμα πάνω και πάνω, η αύξηση των τιμών της επιταχύνθηκε σημαντικά αυτή την εβδομάδα. αυξάνοντας από 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια την Παρασκευή έως την παρούσα αποτίμηση ύψους 1,73 δισεκατομμυρίων δολαρίων. TRX τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Credit: CryptoCompare Ο συνολικός όγκος της αγοράς TRX ανήλθε σε λιγότερο από $ 320 εκατ. Τις τελευταίες 24 ώρες. Ο υψηλός όγκος συναλλαγών και η αντίστοιχη αύξηση των τιμών υποδηλώνουν μια ισχυρή τάση ταύρων για την TRON. 

Οι επενδυτές αγοράζουν στη διατροφική νοοτροπία και συνεχίζουν να οδηγούν την τιμή. Η TRON είπε ότι η άνοδος της τιμής TRX έδειξε ότι οι επενδυτές αντιδρούσαν θετικά στο έργο που εκπληρώνει τα στάδια του οδικού χάρτη. “Η απλή αλήθεια είναι ότι σε κάθε κλάδο, εάν έχετε ένα σαφώς καθορισμένο επιχειρηματικό σχέδιο και επιδεικνύετε καλή πρόοδο προς την εκπλήρωση αυτού του σχεδίου, οι επενδυτές θα σας ανταμείψουν”, δήλωσε εκπρόσωπος του ιδρύματος TRON σε δήλωση στην Crypto Briefing. 

“Η δουλειά μας είναι να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στην εκτέλεση. “

Τι είναι πίσω από το TRX Surge; Η TRON είναι μια πλατφόρμα αποκλειστικά σχεδιασμένη, αρχικά, για την αποκέντρωση της βιομηχανίας ψυχαγωγίας. Κατασκευασμένο αρχικά στο Ethereum (ETH), το δίκτυο μεταφέρθηκε στο δικό του δίκτυο το περασμένο καλοκαίρι. 

Οι καταναλωτές χρησιμοποιούν μάρκες TRONIX – TRX για να πληρώσουν για περιεχόμενο. Η ομάδα TRON επιβεβαίωσε τον Ιούλιο ότι είχε αποκτήσει το BitTorrent, ένα σύστημα ανταλλαγής αρχείων από ομότιμους χρήστες που χρησιμοποιείται κυρίως για την ελεύθερη διανομή ταινιών και τραγουδιών. Η TRON έχει προσθέσει πάνω από 24 νέα dApps στην πλατφόρμα της από την αρχή του έτους, πολλά από τα οποία μεταφέρθηκαν από άλλα δίκτυα. Το αποκεντρωμένο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, το Everdragons, το οποίο μεταφέρθηκε από την Ethereum την περασμένη εβδομάδα, έχει ήδη αποδειχθεί δημοφιλές. Η απότομη αύξηση του αριθμού των νέων δυνατοτήτων που είναι διαθέσιμες στο δίκτυο TRON μπορεί να εξηγήσει την αυξανόμενη τιμή TRX. Η απότομη αύξηση της αγοράς TRON δεν περιορίζεται μόνο στους κατόχους της BTC. 

Ο όγκος συναλλαγών για άλλα προεξέχοντα ζευγάρια είναι επίσης αυξημένος. Οι επενδυτές ανταλλάσσουν το Tether (USDT) για το TRX, ιδιαίτερα για το Binance – με συναλλαγές αξίας άνω των 30 εκατομμυρίων δολαρίων που διέρχονται από τους διακομιστές του. Η Huobi και η OKEx παρουσίασαν επίσης άνοδο των όγκων συναλλαγών, στα $ 16,6 εκατ. Και $ 10,5 εκατ. Αντίστοιχα. Οι ανταλλαγές με τα ζεύγη συναλλαγών με κρυπτογραφημένα νομίσματα παρουσίασαν επίσης αύξηση της δραστηριότητας, αν και δεν ήταν στα ίδια επίπεδα.

 Η Bitfinex, η οποία προσφέρει ένα ζεύγος συναλλαγών TRX-USD, είχε μια αγορά αξίας περίπου 1 εκατομμυρίου δολαρίων τις τελευταίες 24 ώρες. Ο συγγραφέας επενδύεται σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του BTC και του ETH που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο. Συμμετοχή στη συζήτηση στο Telegram και Twitter! Η μετά την τροφοδοσία φρενίτιδα Drives TRX Surge: Traders Ανταλλαγή Bitcoin Για TRON εμφανίστηκε πρώτη στην Crypto Briefing. Ο όγκος συναλλαγών για άλλα προεξέχοντα ζευγάρια είναι επίσης αυξημένος. Οι επενδυτές ανταλλάσσουν το Tether (USDT) για το TRX, ιδιαίτερα για το Binance – με συναλλαγές αξίας άνω των 30 εκατομμυρίων δολαρίων που διέρχονται από τους διακομιστές του. Η Huobi και η OKEx παρουσίασαν επίσης άνοδο των όγκων συναλλαγών, στα $ 16,6 εκατ. Και $ 10,5 εκατ. Αντίστοιχα. Οι ανταλλαγές με τα ζεύγη συναλλαγών με κρυπτογραφημένα νομίσματα παρουσίασαν επίσης αύξηση της δραστηριότητας, αν και δεν ήταν στα ίδια επίπεδα. Η Bitfinex, η οποία προσφέρει ένα ζεύγος συναλλαγών TRX-USD, είχε μια αγορά αξίας περίπου 1 εκατομμυρίου δολαρίων τις τελευταίες 24 ώρες. Ο συγγραφέας επενδύεται σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του BTC και του ETH που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο. Συμμετοχή στη συζήτηση στο Telegram και Twitter! 

Μετά την τροφοδοσία φρενίτιδα Drives TRX Surge: Traders Ανταλλαγή Bitcoin Για TRON εμφανίστηκε πρώτη στην Crypto Briefing. Ο όγκος συναλλαγών για άλλα προεξέχοντα ζευγάρια είναι επίσης αυξημένος. Οι επενδυτές ανταλλάσσουν το Tether (USDT) για το TRX, ιδιαίτερα για το Binance – με συναλλαγές αξίας άνω των 30 εκατομμυρίων δολαρίων που διέρχονται από τους διακομιστές του. Η Huobi και η OKEx παρουσίασαν επίσης άνοδο των όγκων συναλλαγών, στα $ 16,6 εκατ. Και $ 10,5 εκατ. Αντίστοιχα. Οι ανταλλαγές με τα ζεύγη συναλλαγών με κρυπτογραφημένα νομίσματα παρουσίασαν επίσης αύξηση της δραστηριότητας, αν και δεν ήταν στα ίδια επίπεδα. Η Bitfinex, η οποία προσφέρει ένα ζεύγος συναλλαγών TRX-USD, είχε μια αγορά αξίας περίπου 1 εκατομμυρίου δολαρίων τις τελευταίες 24 ώρες. 

Ο συγγραφέας, επενδύεται σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του BTC και του ETH που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο. Συμμετοχή στη συζήτηση στο Telegram και Twitter!

Μετά την τροφοδοσία φρενίτιδα Drives TRX Surge: Traders Ανταλλαγή Bitcoin Για TRON εμφανίστηκε πρώτη στην Crypto Briefing. ειδικά για το Binance – με συναλλαγές αξίας άνω των 30 εκατομμυρίων δολαρίων που διέρχονται από τους διακομιστές του. Η Huobi και η OKEx παρουσίασαν επίσης άνοδο των όγκων συναλλαγών, στα $ 16,6 εκατ. Και $ 10,5 εκατ. Αντίστοιχα. Οι ανταλλαγές με τα ζεύγη συναλλαγών με κρυπτογραφημένα νομίσματα παρουσίασαν επίσης αύξηση της δραστηριότητας, αν και δεν ήταν στα ίδια επίπεδα. 

Η Bitfinex, η οποία προσφέρει ένα ζεύγος συναλλαγών TRX-USD, είχε μια αγορά αξίας περίπου 1 εκατομμυρίου δολαρίων τις τελευταίες 24 ώρες. 

Αφήστε μια απάντηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.